benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
arkadaşlar g.s. dış ilişkiler sorumlusuna saygısızlık yapmayın
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
benim istanbulda çok sivaslı arkadaşım var ama hepsi istanbul beyefendisi senin gibi kaba saba değil. insan biraz misafirperver olur gururlanır sitenizi ziyaret ettiğim için ama nerdee sende o naziklik.
bak bıde tesekkur edıyorum cıkta gıt.. benım gıbı adam buldun bunuyon sabahtan berı ızlıyorum dogru adam degılsınkı kardesım tam takılalım... o sıvaslı gardaslarımada selam solee..
YİĞİDO GENÇLİK
ne demek söylerim tabi. ama hepsi galatasaraylı sivasın bana ne faydası var diyolar
o zaman bas gıt.. ben bu memleketımın ekmegını yıyorum. haınlık yapmam yaptırmam sızın gıbı adamların gorkı annelerı bababları dedelerıı bır zaman lar gelmıslerdır bu topraklara ama egıtım degısıkk... yaw
alayına gider kralını s.. ölüm olsa bile hemen önde gider İSTANBUUUL İSTANBUUL!! bu laf sizlere yeter
Olum sen bır lafınla satarsın takımı sunu bunu sız sampıyon olun ben sole yapıcam sole olucam... Lutfen delıkanlı Oll ıkı dakıka gelelım ıllakı oradamı ogretelım delıkanlıgılı sızde suc yokkı basınızda var Adnanmı Neyse