Eskişehir Trabzonu yenince şu ESES sevginizi görürüm ben asıl..
hadi nasşşşşş yensin yeterki eses bizi siz gidin şehrinizdeki diger takım taraftarını alıkışayın ha bu arada yakında sivasta ts club açılacak forma almyaı unutmayın
hadi nasşşşşş yensin yeterki eses bizi siz gidin şehrinizdeki diger takım taraftarını alıkışayın ha bu arada yakında sivasta ts club açılacak forma almyaı unutmayın
KENDİMİZE ÖZGÜ BİR ŞEY YAPCAK TRABZON DAN ÖZENTİ OLMUŞ BİRAZ
arkadaşlar özenti falan değil yapın bunu biz yaptık ilk ESES olarak. 26. dakkada karton şov yapıp balon bıraktık taaa yıllar önce o zaman trabzon özenti yapın beyler. ne özentisi.
Eskişehir Trabzonu yenince şu ESES sevginizi görürüm ben asıl..
ESES dostunuzdur beyler Ben cumhuriyet üni. de okuyorum sırf bu maç için basıp eskişehire gidecem!!! Trabzona o aydınusun yönettiği maç yüzünden uyuz olmuştum sırf bu yüzden... Bu sene şampiyon ANADOLUDAN beyler!!!
yapmayın be kardeşim biz bunu öncede yapıyorduk ne varsa bizde var sizde bizden çalın taklitciler sizsiniz asılında cnn türkte bile dedi adamlar trabzonspor çıkardı şimid herkez yapmaya başladı diye biraz medyayı takip edin ok
bize heryer trabzon
bak işte buna gülerim. bu işi yapan ilk takımlar arasında yer alır ESES. 26. dk da karton şov yapıp balonlar bırakırmış amigo orhan zamanında. sizin değil bu şov. trabzon hemen patentini alma!!!