Fb ile oynayacağımız maç artık onlar açısından ölüm kalım mücadelesi haline getirildi.
- Aragones için tamam mı devam mı, bu maçta belli olacak.
- Bir çok futbolcu gidecek mi, kalacak mı, kovulacak mı bu maçta belli olacak.
- Fener önümüzdeki yıl Avrupa kupalarında mücadele edebilecek mi, yoksa sadece Süper Lig'de mi oynayacak, bu maçta belli olacak.
- Bugün haberleri takip edenler duymuştur, Aziz Yıldırım bile takımı bırakıp bırakmayacağına Sivas maçından sonra karar vereceğini söylemiş.
Bizim açımızdan ise artık bu maçın ne kadar hayati önem taşıdığını söylemeye bile gerek yok. Kısacası iki taraf için de inanılmaz, müthiş bir mücadele olacak. Açıkcası her maçta Sivassporumuzun galip geleceğine sonsuz güven duydum, hiç bir zaman takımımızdan ve futbolcularımızdan şüpheye düşmedim, ancak ilk defa -ne yalan söyleyelim- biraz çekiniyorum. Bu sebeple bu maçtan bir puanla ayrılsak bile çok çok sevineceğim. Tabii üç puan alırsak değmeyin keyfimize... Bu defa Saraçoğlu'ndan dönüşümüz muhteşem olur!
Özetle gerek konjonktürün gerekse medyanın ölümüne gaz verdiği fener var gücüyle üzerimize çullanmaya çalışacak. Daha önce Guiza'yı tek forvet çıkartan Aragones bile dünki antrenmanda Guiza ve Semih'i birlikte denemiş. Bu bile adamların niyetini gösteriyor.
Onların bu motive oluşuna ve kenetlenmişliğine Sivasspor yönetiminin ve Sivas önde gelenlerinin de en uygun karşı taktikle cevap vermesi gerekir. Şahsen Valilik, Belediye ve Kulüp yönetiminden ekstra motive edici primler vs bekliyoruz...