Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ortalık karıştı
Alt 04.03.2009, 09:22   #11
onurceylan
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onurceylan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ortalık karıştı

Mrb finalde bir Beşiktaş' lı olarak karşımıza sizin çıkmanızı ben de canı gönülden istiyorum. Ayrıca ben bir kişisel eleştiri yapmak istiyorum. beşiktaş şampiyon olamazsa Sivasspor' un şampiyon olmasını istiyordum ta ki Bülent UYGUN' un açıklamalarını okuyana kadar. Ben Bülent Hocayı severim ayrıca çok başarılı olacağına da inanıyorum. Bence Bülent Hoca artık Sivasspor'u bir kenara koyarak Fenerbahçe'ye hoca olmak için bazı beyanatlarda bulundu. "Evet biz 5 yeriz, 7 yeriz ama 6 yemeyiz. Belki 7 yeriz, 9 yeriz ama 8 yemeyiz” derken önce Sivasspor taraftarına çok büyük bir ayıp etmiştir ve ardından da Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'ı olayın içine sürükleyerek taraftarlarına Fenerbahçe yenilgisini unutturmak istemiş ve hatta büyük ihtimalle seneye Fenerbahçe' ye teknik direktör olmak için o takımın sevgisini kazanmaya çalışmıştır. Bülent Hoca bu laflarından sonra artık Fenerbahçe'ye gitse de bir anlam teşkil etmez çünkü bazı yerlere ulaşmak için şu anda çalıştırdığı takımı hiçbir hocanın küçük düşürmeye hakkı yoktur. Sivasspor' a başarılar dilerim.
onurceylan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda onurceylan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
karıştı, ortalık