Cevap: Fenerbahçe:3 - SivasSpor:1
istanbulda doğup büyümüş fenerbahçe taraftarı sivaslı bir arkadaşınız olarak bir kaç şey yazıcam. Bunu söylememin nedeni de nickime bakarak yanlış anlayan olmamasıdır.
Bugün ligde lider olan, Türkiye kupasının yarı finalisti bir takıma yada hocasına böyle hakaret eder gibi eleştiri yapılmaz arkadaşlar. İnsanın doğasında var hep fazlasını istemek ama bu kadarda olmaz. Ne demek bülent hoca fener maçlarında takımı farklı oynatıyor. Ne demek fenere gelmek istediği için, fener taraftarının sempatisini kazanmak için takımı oynatmıyor. Fenerbahçeyi çalıştırmak istemeyen 1 tane hoca varmıdır bu ligde. O mantıkla düşünürsek o zaman kimse oynamasın fenere karşı. Sivas çıkıp iki maçtada fenere 5'er gol atsa fener taraftarı bizi yendi istemiyoruz bülent hocayı mı diyecek. Aksine daha çok sevecek. Ulan adama bak bir takım kurmuş takır takır top oynatıyor inşallah fenere gelir demeyecek mi ? Bence haksızlık ediyorsunuz. Sivasın bütçesine bakın birde fenerin bütçesine bakın. Sonra ligdeki sıralamalarına bakın daha iyi anlarsınız.
Son olarak da şunu söyleyeyim. Sivas kadıköyde 2 maç kaybetti ama galatasaray 10 yıldır kaybediyor. Saraçoğlunda fenerbahçeye yenilmek çok anormal bir şey değil. Bu sadece sivas için değil bütün takımlar için geçerli. Bu yüzden yüklenmeyin bence takımınıza, sahip çıkın.
|