Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fenerbahçe'den Özür
Alt 06.03.2009, 09:00   #11
dekonline
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dekonline FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Fenerbahçe'den Özür

Değerli Sivassporlu dostlarım,

Forumunuzu çok yazı yazmasamda sürekli takip ediyorum. Bunun birinci nedeni 3.liglerden gelip, Süper Lig de şampiyonluk kovalayan bir takım oluşunuz, ikinci nedeni eşimin Sivaslı oluşu, üçüncü nedeni ise bir Fenerbahçeli olarak başkanınıza ve Teknik direktörünüze duyduğum saygı ve sevgi. Öncelikle bunların bilinmesini istiyorum.

Şu meşhur türkü olayına gelirsek, tamamen size katılıyorum (haraketler hariç tabi ki). Yapılan bir terbiyesizlikti ve FB yönetimi bunu anladı ve hemen özrünü diledi. Bugüne kadar başka hiçbir takımdan özür dilemeyen yönetim dost kulüp Sivasspor'dan hemen özrünü diledi. İçinde hiçbir hakaret barındırmayan ve Sivas'a ait bir türkünün çalınması bir galibiyet sonrası ne kadar olağan sayılsa da kardeş kulübümüze yapılmasını ben de hoş karşılamadım.

Fenerbahçe taraftarlarının sitesi antu.com'da da bu olayla ilgili bir konu açıldı ve benim gibi gerçek Fenerbahçe taraftarları da yapılan olaydan dolayı utandı ve saygısızlığı eleştirdi. Tıpkı bu forumda olduğu gibi o forumda da kendini bilmez bir kaç kişinin saçmalıklarını saymıyorum zaten.

Sizlerden ricam sadece şudur. Gerçek Fenerbahçe taraftarının Sivasspor'u takdir ettiğini, saygı duyduğunu ve sempati beslediğini bilin. Kardeş ve dost kulüp olarak da başarılarınızdan gurur duyduğumuzu ve eğer Fenerbahçe şampiyon olamayacaksa gönlümüzden geçen tek takımın da Sivasspor olduğunu iyi bilin.

Sevgiler ve saygılar....
dekonline isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı dekonline'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
fenerbahçeden, Özür