Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.03.2009, 08:34   #13
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

ne oldu bu takıma anlayamıyorum bırak gol atmayı rakip kaleciyi göremedim ben bu maçta hem lider olacaksın hem şampiyonluğa oynayacaksın ve bukadar korkak beceriksiz oynayacaksın çok tezat birşey 3 pas üst üste yapamadık top ayağımızda 10 saniye bile kalmıyo ilk fırsatta defans oyuncuları topu rakip defansın arasına atıyo orada kim var kimse yok tabi alışmışlar rakip defansın arkasına top atıp gol atmaya sistem bumudur yani böylemidir futbol allah aşkına söyleyin hangi takım böyle oynuyo orta saha ne yapıyo görevi nedir sivassporumuzun orta sahası yok varsada görevini bilmiyo mehmet yıldız kafasına göre oynuyo kendini messi zannediyo galiba sanki pas vermemeye yemin etmiş yok arkadaşlar yo takım ruhu denen şey kalmamış artık taraflı tarafsız izleyen kimseye zevk vermiyo sivassporumuz yinede her şeye rağmen diyorumki hemen düzelin kendinize gelip silkelenin biz sivassporumuzun üstündeki ölü toprağını atın birde takım pas alış verişine çalışması lazım zannediyorumki antremanlar çok lakayit geçiyor sıkı bir antreman programı yok biraz daha taktik çalışma ve teknik çalışma yapılması lazım rakip takım topu koştururken biz 90 dakika topun peşinden koşmaya çalışıyoruz haliyle topun peşinden koşarak rakipten fazla yoruluyoruz böylece pas hatalarımız sıklaşıyo ne kadar fazla pashatası yaparsan okadar çok koşarsın ve bütün düzenin bozulur dan dun top oynamaya başlarsın aynı dünkü gibi bülent hocamız madem her hangi bir takımla şampiyonlar ligi kupası almak istiyor o zaman biraz daha zihniyetini değiştirmesi lazım 80 dakika tek golün üstüne yatılmaz velevki biz o maçı kazansaydık inanın bu yazıları yine yazacaktım böyle futbol oynayıp maç kazanılmaz kazansanda çirkin olur galibiyet herşeyi örtmez tek dileğim biran önce kaliteli futbol oynayan ,göze hitap edip rakiplere oynadığın üstün futbolu kabullendiren ,rakibe kendini alkışlattıran ağrasif futbol oynayıp devamlı golü düşünen güzel bir takım haline geliriz
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı