Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
Alt 09.03.2009, 10:01   #71
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER

spor programlarında yorumcular hakeme bişey demediler ne hikmetse herkes bülent hocanın yaptıgı hareketleri eleştirdi eger takımda bişeyler yolunda gitmiyorsa bunun önlemi almak lazım hakeme saldırmak veya beraberligin faturasını hakeme çıkarmak olmaz
Alt 09.03.2009, 11:18   #72
ByTOVBEKAR34
Yeni Yiğido

ByTOVBEKAR34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ByTOVBEKAR34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SEVGİLİ HOCAM HAKEM HAKKINDAKİ YORUMLARINIZA KATILMIYORUM.. DAHA DÜNE KADAR SİZ DEMİYORMUYDUNUZ HAKEMLERİN ARKASİNDA DURALİM DİYE. HATTA ONLARIN DAHA İYİ STANDARTLARDA YAŞAMALARI İÇİN PROJELER ÜRETEN SİZ DEĞİLMİYDİNİZ.. OYNADİĞİMİZ KÖTÜ FUTBOL SONUCU ALDİĞİMİZ BİR PUAN BİLE BİZİM İÇİN DEĞERLİ BİR PUAN.. SON ZAMANLARDA BİR ÇOK FUTBOLCUMUZUN FORM DÜŞÜKLÜGÜ YÜZÜNDEN İSTENİLEN FUTBOLU OYNAYAMİYORUS POZİSYONLARA BİLE GİREMİYORUS.. EĞER İSTANBUL TAKIMLARI GİBİ PUAN KAYIPLARİNDA KENDİMİZİ DEĞİL HATALARI BAŞKA YERLERDE ARARSAK HEM ETİK OLARAK İYİ OLMAZ HEMDE KENDİMİZİ KANDİRMİŞ OLURUS.. HER MACİ KAZANACAZ DİYE BİR KURAL YOK ZATEN ÖLE BİR GÜCÜMÜZDE YOK.. İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE YANINIZDAYİZ SİZLERİ ELEŞTİRMEK KENDİ FİKRİMCE HADDİMİZE DÜŞMEZ ÖLE BİR BİRİKİMEDE SAHİP DEĞİLİZ SİZ CE FUTBOLCULARIMIZ GÖREVLERİNİ BANA GÖRE LAYIKI İLE YAPTILAR.. BİR KALPTE İKİ AŞK OLMAZ ( SİVASLİ OLUPTA BESİKTAŞ.. FENERBAHCE . GS LI OLUPTA ) HEM SİVAS SPORUMUZU HEMDE ONLARDAN BİRİNİ DESTEKLEYEN ARKADAŞLARA İTAF OLUNUR SON SATIRLARIM
ByTOVBEKAR34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ByTOVBEKAR34'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 11:25   #73
Murat ARICI
Tecrübeli Yiğido

Murat ARICI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 Murat ARICI FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her ne kadar kötü oynasak ve hakem maçı katletsede gol yedikten sonra oynadığımız oyunu 90 dakika oynuyor olsak bizim ne yayla çobanıyla ne de başka bişeyle uğraşmamıza gerek yoktu..daha iyi oynamak gerek bunu gördük..
Murat ARICI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Murat ARICI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 12:09   #74
BataNay
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BataNay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Ausrufezeichen Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER

Dün maçta 9 pas yapmış adam ve caza alanının o çevrede;bu neyin göstergesi,sivaslı futbolcuların koşmadığının prese dayalı futbol anlayışının olmadığını göstergesi,bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum,takım sezonu erken açtı biribirinden korokor maçlar oynadı,gs,kayseri,bursa,fener epey yoruldu buna transfer haberleride eklenince (oyun) ..ve bunlara rağmen biz gene lideriz.Gurur duyuyoruz biz sizlerle sizleri anlıyoruz sevgili futbolcularımız.Siz değilmiydiniz gs kupa dışı eden ligde yenen siz değilmisiniz Türkiyenin lideri,deniz çoban a gelince Sayın çoban ben seni hiç avrupa maçında hatrı sayılır bi müsabakada görmedim,işte bu sana yeter...klasınız beyniniz bu kadar sizin,iyi olsanız zaten görev verirler..Allah sorsun sana.birde şu konuya değinecem,bu stadta her kim o dümtek dımtıs müzikleri çalıyorsa yabancı yabancı kökenli müzikleri saçmalıyor adeta,kardeşim burası aşıklar kenti,ozanlar diyarı,koy sivassporun marşlarını koy güzelim hareketli sivas türkülerini,ne mecbursun millete pislik şarkıları dinletmeye..
BataNay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.03.2009, 12:33   #75
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

Sivasspor malesef ancak son 15 dakkikada görmek istedigimiz futbolu oynadi. daha önce ankara sahamizda üstün oynuyordu. daha cok mücadele etseydik, 3 puani ne hakem ne ankarasporlular calabilirdi. bence ankaranin yinede hak ettigi bir puan oldu. hayat böyle. ankaragücünden 3 puanla dönersek, bu beraberligin önemi o kadar agir basmayacak. gelecek iki gücü ve bjk-maclarindan 6 puan ve biz ligin kraliyiz. eriyen puan farkimiz yeniden restore edilmis olur.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 12:36   #76
emreakbulut58
Yiğido

emreakbulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 191 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 emreakbulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivası şampiyon yapmak istemeyenler war

SİVAS ZARA KARACAHİSAR KÖYÜ

http://www.facebook.com/group.php?gid=101415580833
tüm sivasspor taraftarlarını bu gruba bkliyorum
emreakbulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
HEPIMIZ INSANIZ LÜTFEN SINIRLERIMIZE SAHIP OLALIM
Alt 09.03.2009, 12:49   #77
yurtoglu22
Yeni Yiğido

yurtoglu22 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yurtoglu22 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart HEPIMIZ INSANIZ LÜTFEN SINIRLERIMIZE SAHIP OLALIM

Sayin yöneticiler Ve sayin baskan sporda yenmekte var yenilmekte var Ben sahsen BÜLENT UYGUN"U taktir eden ve edilen teknik direktor oldugunu su iki sezondur ispatladi. Ben ve benim gibi spor severler sayin UYGUN"UN yaptigini hicde ic aci degildi kulübeyi dekmikleme el kol hareketler Hakeme Ates püskürme Deki hakem hak etmedimi tabiki etti hic bir hakem seni atarim her hangi bir tehdit etmeye haki yok egerki yaptiysa bunun elinden hakem lisansi alinir kanitlanirsa tabbi. Sivasspor sade türkiyede seyredilmiyor Aurpanin cok is yerinde kahvede evde baska mekanlarda seyrediliyor beyler. Isterseniz hatirlayin milli Takimdaki olaylari yani...

Sizleri seviyoruz
BEKIR YURTOGLU
LAUENBURG
ALMANYA
yurtoglu22 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yurtoglu22'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 12:56   #78
gala86
Acemi Yiğido

18 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 gala86 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cok yanlis kadro cikartiyor bülent hoca sonra hakeme yükleniyor, arkadaslar herve tum un yerine balili oynayamazmi(bence en önemli oyuncumuz balili), halen balili hazir degil diyor bülent hoca. nasil hazir olacak adam her mac 5-10 dakika futbol oynamakla. iki fener macinda kuzu gibi yerinde oturan bülent uygun bu macda niye cosdu, fener macin da bu hirsinin yüzde 50% si olsa biz o maclari yenilmazdik. sayin hocam sen kendi isin dogru yap bizi yenecek takim yok ama sen bu islere baslarsan sonumuz hic iyi olmaz.

eskisehir macinin kopyasa erken gol sonra futbol diyed birsey yok, o macda sans yaver gitti ve eskisehir gol bulamadi ama bu mac anakaraspor o golu gec buldu. ve yenilen gole gelirsek seniz baris kupa macinda attigi golün kopyasi, demek yedigimiz golleri iyi analis yapmamis.

artik bu maclari kafadan silip mecbur ankaragücünü ve besiktas yenmemiz gerekiyor gelecek 2 macda.
gala86 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Hakeme Büyük Tepki
Alt 09.03.2009, 13:05   #79
talipmercan
Yeni Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 talipmercan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hakeme Büyük Tepki

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAV HOCAAAAAMMMM.. SEN T.V LERE,PANELLERE,SÖYLEŞİLERE GİDECEĞİNE GERÇEK İŞİNİ İCRAAA ETSEN BU KADAR KÖTÜ OLMAZDI. SEN GERÇEK İŞİNİ YAP ,SEN ÇALIŞMAZSAN FUTBOLCU NASIL ÇALIŞSIN. ASIL İŞİN HARRİCİNDE HER İŞİ YAPMAYA BAŞLADIN. NE OLDUM DEĞİL NE OLACAĞIM ATASÖZÜNÜ UNUTMAA. ŞU ANDA TÜRKİYE LİGLERİNDE Kİ HOCALAR YILLARDI BU LİGDELER VE SENİN KADAR HAVALI DEĞİLLER VE İŞİNİ YAPIYORLARR Kİİ ONLARDA SENDE DAHA GÜZEL FUTBOL OYNATIYORLAR.3 YILLIK TEKNİKDİREKTÖRSÜN NERDEYSE TÜM BU HOCALARIN HOCASIYIM DİYECEKSİN.İŞİNİ YAP İŞİNİ YAP İŞİNİ YAP.ASIL İŞİN NEYSE ONU YAPARSAN SEN DE KAZANIRSIN.T.V LERDE ,SEMİNERLERDE,GAZ<ETELERDE GÖRÜNMEK İÇİN DAHA ÇOK ERKEN BÜLENT BEYY. EMEKLEMEDEN YÜRÜMEK DERLER BUNA.
Serhat arkadaşım bu konu altında yazılanları adeta özetlemiş.Kendisini bu yazısından dolayı tebrik ediyorum vede aynen katılıyorum.
talipmercan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda talipmercan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.03.2009, 13:11   #80
furfat
Acemi Yiğido

furfat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 furfat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

takımda gözle görülür bi düşüş var.top oynamıyo hiç dünkü maçtada kanatlar yine çalışmadı.doldur boşaltla mehmet yıldıza çalışıyo takım.oda kafası nerde bilmiyom başka alemlerde heralde.havalara girdi ne olduğuda kapasiteside belli ben olsaydım hemen satardım onu çükü 2 milyon € iyi para. Bülent hocada sinirlerine hakim olamadı bazı yanlışlıklar yaptı ama sonradan o da farketti hatasını.ne demişler keskin sirke küpüne zarar.bu takıma karşı inancımızı asla kaybetmeyelim.çünkü onlar bizi gururla temsil ediyorlar.her ne olursa olsun başımız dik gezebiliyorsak teşekkür etmemiz lazım onlara.sağolun varolun

Etiketler
almamizi, büyük, engelledİler, hakeme, puan, tepki