Cevap: 3 PUAN ALMAMIZI ENGELLEDİLER
Dün maçta 9 pas yapmış adam ve caza alanının o çevrede;bu neyin göstergesi,sivaslı futbolcuların koşmadığının prese dayalı futbol anlayışının olmadığını göstergesi,bunu eleştiri olsun diye söylemiyorum,takım sezonu erken açtı biribirinden korokor maçlar oynadı,gs,kayseri,bursa,fener epey yoruldu buna transfer haberleride eklenince (oyun) ..ve bunlara rağmen biz gene lideriz.Gurur duyuyoruz biz sizlerle sizleri anlıyoruz sevgili futbolcularımız.Siz değilmiydiniz gs kupa dışı eden ligde yenen siz değilmisiniz Türkiyenin lideri,deniz çoban a gelince Sayın çoban ben seni hiç avrupa maçında hatrı sayılır bi müsabakada görmedim,işte bu sana yeter...klasınız beyniniz bu kadar sizin,iyi olsanız zaten görev verirler..Allah sorsun sana.birde şu konuya değinecem,bu stadta her kim o dümtek dımtıs müzikleri çalıyorsa yabancı yabancı kökenli müzikleri saçmalıyor adeta,kardeşim burası aşıklar kenti,ozanlar diyarı,koy sivassporun marşlarını koy güzelim hareketli sivas türkülerini,ne mecbursun millete pislik şarkıları dinletmeye..
|