Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız
Alt 10.03.2009, 14:57   #21
dedebali58
Yiğido

dedebali58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

129 Mesajına 203 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedebali58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İnanıyorum ki Başaracağız

eleştiri yapan Sivasspora sempati duyduğunu ifade eden iyi gün yalakalarının kalbindeki gerçek "biz şampiyon olalım biz olamaz isek sivas olsun"ŞEKLİNDEDİR BU NEDENLE BULUNDUĞUMUZ YERİN VE SİVASIN GÜCÜNÜN FARKINDA OLALIM HATA YAPMADAN MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRELİM.Bize bizden başka dost yok!!!!
dedebali58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 15:37   #22
bhdr5858
Yiğido

bhdr5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 bhdr5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fener yormus sıvası oldurmus ya olu gıbı oynadı sıvas ankar gıbı tehlıkelı bı takıma karsı 3. dkdan gol atıpta çekilinmez ki
bhdr5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 15:43   #23
memet24
Tecrübeli Yiğido

memet24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

205 Mesajına 309 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 memet24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

istemiyen çok... basın bile sivasın zirvede olmasından rahatsız..................
memet24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 16:24   #24
Hepsumer
Yeni Yiğido

Hepsumer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hepsumer FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

artık sivasın kazanması için sergio oliveira gibi bi oyunucuyu oynatmalı...harika bi oyncu..ama 18 e daa giremio anlayamıorum...oliveira takımı uçurur...fenerin alexi gsnin lincolnü beşiktaşın delgadosu nası varsa sivasında oliveirası var...artık oynatılmalı...
Hepsumer isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Hepsumer'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2009, 16:52   #25
Deliilyasliyiz
Acemi Yiğido

Deliilyasliyiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 Deliilyasliyiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Baskı sadece dısardan degil icerdende taraftar fenerbahce maclarından sonra yerden yere vurdu hem takımı hem bulent hocayı...Biz taraftar olarak her zaman yanında olmalıyız takımın...cunku bu takım bizim, sivaslıların...fazla degil bundan 10 15 sene once 3. lig de kume dusmedigimiz icin sevincten havalara ucuyorduk...kim derdiki sene 2008,2009 sivas sampiyonluga kosacak...bunlar hepimizin hayalleriydi sadece...
Yola Çıktıklarımızı , Yolda bulduklarımıza değişmeyiz!...
Bize Bir Türkü Söyle Bülent Abi İçinde Yaşam Olsun Bize Bir SEVDA Söyle Abi Ugrunda Ölüm Olsun
Alt 10.03.2009, 16:53   #26
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam sivasspor taraftarları olarak sizin sonuna kadar arkanızdayız şampiyon olacağız çatlatacağız dilde sivassporluyum diyenleri...
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 17:08   #27
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 843 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocam sen gazetede yazanlara canini sikma onlara en iyi cevabi sahada vereceksin önce ankaragücünü sonra besiktas ve kupada feneri eleyip finale kalalim ve ardindan devam konusalim...
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 21:40   #28
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1477 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hocam seni neden yazıyorlar... Bir düşünmek lazım. Artık bir medya desteğimiz ve sayfamız var. Artık biz 2 seneden beri sayenizde ve sayemizde kenetlendik yürüyoruz. Bu, bu sene olmaz seneye olur ama biz artık büyüyoruz buda özellikle senin sayende ivme kazandı. Ben artık sizin bundan sonra medya ile değil yaptığın ve bundan sonr ayapacağın işlerle meşgul olman taraftarıyım. Biz seni seviyoruz. Bırak artık panelleri konuşmaları medyayı.. Biz Anadolunun göbeğinde toprak bağımlısı bir vilayetiz sen uyuyan bu toprağa su verdin hayat verdin, cosşturdun sevdin sevdirdin. Bundan sonrada bu böyle devam edecek bunu artık senin daha iyi idrak etmen gerekiyor. Çünkü bu bayrağı ilk sen aldın eline ve en son sen terkedeceksin. Sakın bizim eleştirilerimizi kötü niyetle alma. Sadece üzerine koyacağın bilgi dağarcığını genişletirsin. Hayat bir ilimdir ve ilimde öğrenmenin yaşı ve sınırı yoktur. Sadece tecrübesi vardır. Gün gelir 5 yaşındaki bir insandan öğrenir, gün gelir 70 yaşındakine bu öğretileri aktarırsın. Değerli hocam meyve veren ağacın nasıl taşlanması önemli ne kadar taş atılması değil. Bizler sizi ve takımımızı göğsümüzle siper eder koruruz Allahın izniyle. Sizde lütfen artık cevap vermeyin. Basın sözcümüzde biraz dikkatli demeçler versin. Artık kapatın kapıları. Takımımızda sakatlar çoğalmaya ve erken sezon açmamızın yaraları yavaş yavaş belirmeye başladı. Biz bunların üstesinden nasıl geliriz derdimize deva nasıl bulunur ona bakalım. Bu takımın hüviyet haricinde ruhunu senden başkası bilemez buna kefiliz. Kimse olmaz çıkartırsın Akın Beyi oynatırsın bunada kabulüz. Çünkü sen bu takımın ciğerini okuyorsun. Ama özellikle kulaklarımızı artık tıkayıp işimize odaklanalım. Bak en az 1 yada 2 maç ceza alacaksınız. Bu şu aşamada çok kötü olacak bizim için. Önemli değil saha dışından daha iyi okuyacaksın oyunu biz bunuda gördük yaşadık. Sakın değerli hocam taraftarın iyi niyetli eleştirilerine kulak tıkama. Çünkü yıllardan beridir 4 büyük takım taraftarı tuttu bu taraftar. Ve yavaş yavaş özüne dönmeye başladı. Adeta kavimler göçü gibi günden güne sayende devamda edecek bu dönüş. Biz kendimizi bilelim bildiğimiz gibi davranalım Varsın bize şampiyon olamadı desinler. Hiç önemli değil 2 seneden beri adamlara helal olsun dedirteceğizya kendimize bu bize yeter. Bu işlerin mimarı sensin ve biz sana so-nu-naa kadar güveniyoruz. Kimseye değil sadece bu yönetime-taraftara-futbolculara ve özellikle BÜLENT UYGUN'a... Ne Basına nede onların şakşakçılarına. Saygılarımla....
Atilla Torun

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2009, 23:14   #29
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam türk futbolunu kendi tekeliymiş gibi kullananlara en iyi cevabı veriyorsunuz
şampiyon olacağız önümüzde ki ankaragücü maçına bakalım yazar çizer en sonunda anlar
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.03.2009, 16:54   #30
Ultra sivasli
Yiğido

Ultra sivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 732 Ultra sivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

F.Bahçe maçlarında iyi oynayamadık, kabul. Ama ilk maçta yediğimiz ilk gol ofsayt, kaleciye verilen geri pasa devam dendi. Alex'in kırmızı kartlık hareketi 'es' geçildi. Bunlar konuşulmuyor. 37 yaşındayım ve Sivasspor'la şampiyonluğa koşuyoruz, kupada da yarı finaldeyiz."

BUNLARIDA SEN CANLI YAYINDA KONUSACAKSIN TAKIM AYRIM YAPMADAN 4 BÜYÜKLER MACINDAN SONRA SIVASSPOR VE TÜM ANADOLU TARAFTARI SENDEN BÖYLE YORUMLAR BEKLIYOR

Etiketler
başaracağız, İnanıyorum