Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim
Alt 14.03.2009, 12:32   #41
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 624 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim

bülent uygun, kah şahlandı arsene wenger'e laf uzattı, kah şahlandı ben avrupada 3-5 yerim ama 8 yemem diyerek bir türk takımını aşağıladı.

arsene wenger'in dünya futboluna kazandırdığı isimleri saysak istanbul'dan sivas'a yol olur. 3 büyüklerin avrupada kazandığı başarıları sayarsak da dönüş yolunu yapmış oluruz.

bülent uygun kariyerinde ne yapmıştır acaba? futbolculuğunda beşiktaş'ın 8 yediği takımı hiç karşısında görmüş müdür? arsene wenger'in yetiştirdiği yıldızları bırakın dünya gözüyle görmeyi, rüyasında görmüş müdür?
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 12:56   #42
67nattramn58
Acemi Yiğido

67nattramn58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 621 67nattramn58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hocam o tekme herkese vuruldu. keçke o kırıcı darbeyi vurmasaydın. ama senin psikolojini de anlamak lazım.ama takımın zor günlerinde takımımızı yalnız bıraktın be hocam...
67nattramn58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 13:04   #43
elleshar
Acemi Yiğido

küçük bir ek olarak
bugunlerde hakem hatalarina isyan ediyor. neyse ki sivasspor maclarini izliyoruz da goruyoruz. bu sene lehine en cok hata yapilan takim herhalde sivasspordur. bulent uygun cabuk unutuyor bazi seyleri galiba. hemen aklima gelen ornekleri siralayayim:

- 24 ocak 2009 sivasspor galatasaray macinda ofsayttan gol atmissin, umit karan tartismali bir kirmizi kart gormus, o sayede kazanmissin.
- gayet kotu oynadigin 22 subat 2009 sivasspor eskisehirspor macinda rakibin cok net penaltisi verilmemis o sekilde kazanmissin.
- 23 kasim 2008 trabzonspor sivasspor maci'nda futbol sahalarinda gorulebilecek en net penalti pozisyonlarindan birinde, hakem aleyhine penalti vermemis, butun mac defans yaptigin macta, verilemeyen penalti sayesinde beraberligi kurtarmissin. hatta goruntusu de surada http://img184.imageshack.us/...84/7347/penaltilv7.gif

bunlar benim ilk dusundugumde aklima gelenler ve cok net olanlar. ama bakiyorum bulent hoca butun bu diger maclari unutmus, hakeme ofkelenip sagi solu tekmeliyor. yedek kulubesini parcaliyor. ayrica bence bence hakem deniz coban iyi yonetti. mehmet yildiz'in pozisyonu tartismali olabilir ama o pozisyondan sonra ankarasporlular 5-6 pas yaptilar, ustelik sivas defanta yerlesikti. yenilgiyi iyi mac yoneten hakemin vermedigini iddia ettigin bir faulumsu pozisyona baglamak kabul edilebilir degil.
Alt 14.03.2009, 13:06   #44
elleshar
Acemi Yiğido

http://img184.imageshack.us/img184/7347/penaltilv7.gif görüntü için

gereksiz flood yaptığım için kusra bakmaın sayın forum yöneticileri ama mesaj editleyemiyorum
Alt 14.03.2009, 14:53   #45
sinan*58*
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sinan*58* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alleshar sen neden kendi tuttugun takimlarin forumlarinda yazmiyosun sivassporu tutmayan alakasi olmayan insanlar geliyo forumumuzda ahkam kesiyon sanane bulent uygundan cok dogru soyledi icin sizin gibi uc buyuklerin taraftari olanlarin niye cok zoruna gidiyo dogrulari soyleyince siz demiyomusunuz sivas sanpiyonlarligine gitse neyapar kesin yenilir ne isi var diye sonra gelip burda yuzsuzluk ediyonuz dogru deyilmi bana soylesene uc buyuklerden gs haric ne yaptilar avrupada kac senedir avrupadalar noldu yol olurdiyon ya o yol bosluktan olur yaptiklarindan aldiklari kupalardan deyil
sinan*58* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 14:57   #46
sinan*58*
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sinan*58* FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

birde bize toplasan hakemlerin yaptigi hatalar uc dort besi gecmez senin tuttugun ucbuyuklerden benim gozumde buyuk falan deyiller o ayri hakem hatalariyla sanpiyon olduklarini ne cabuk unuttun soylesene hangisi hakem hatasiz sanpiyon oldu hangisi 3 metreden ofsayt golu atmadi.ankara macindaki hakem cok iyi diyosun sen nasil izledin maci hakem superdi ya gozunun onundeki faulu veremeyen hakemden ben supe ederim birde bizim forumda sivasspor taraftari gibi yazip milletin sinirini bozma gitbaska sayfalarda yaz
sinan*58* isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 16:44   #47
sivasdostuu
Yeni Yiğido

sivasdostuu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasdostuu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olur böyle hatalar. önemli olan bu hatalardan ders almalı Bülent Hoca. eminim o da şimdi yaptığı hatalardan ders alacaktır.
sivasdostuu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.03.2009, 21:11   #48
elleshar
Acemi Yiğido

Alıntı:
sinan*58* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
alleshar sen neden kendi tuttugun takimlarin forumlarinda yazmiyosun sivassporu tutmayan alakasi olmayan insanlar geliyo forumumuzda ahkam kesiyon sanane bulent uygundan cok dogru soyledi icin sizin gibi uc buyuklerin taraftari olanlarin niye cok zoruna gidiyo dogrulari soyleyince siz demiyomusunuz sivas sanpiyonlarligine gitse neyapar kesin yenilir ne isi var diye sonra gelip burda yuzsuzluk ediyonuz dogru deyilmi bana soylesene uc buyuklerden gs haric ne yaptilar avrupada kac senedir avrupadalar noldu yol olurdiyon ya o yol bosluktan olur yaptiklarindan aldiklari kupalardan deyil

ahkam kestiğim filan yok sevdiğim için bu forumdayım.kusura bakma ama avrupa kadar kaliteli bir lige çok paraya veya kaliteli takımlara sahip olamadığımız ve bu ülke daha çoğu başarıya açken galatasarayın avrupa daki yarı finalleri çeyrek finalleri fenerin cl deki çeyrek finali beşiktaşın uefa çeyrek finali bu ülke için büyük bir başarı olarak kalmaya devam edicektir ne zaman kupaları ingiliz takımları gibi en az 2 yılda bir kazanmaya başlarsa türk takımları anca o zaman o yol boşluktan olur.bu sene bragayı eledinizde biz mi başarınızı kabul etmedik.
Alt 14.03.2009, 21:14   #49
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

elleshar sen halen burda mısın. gs yi dağıttığımızda sizleri de dağıtmıştık sanıyordum. Ama sen kalmışsın
Alt 14.03.2009, 21:15   #50
elleshar
Acemi Yiğido

Alıntı:
sinan*58* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birde bize toplasan hakemlerin yaptigi hatalar uc dort besi gecmez senin tuttugun ucbuyuklerden benim gozumde buyuk falan deyiller o ayri hakem hatalariyla sanpiyon olduklarini ne cabuk unuttun soylesene hangisi hakem hatasiz sanpiyon oldu hangisi 3 metreden ofsayt golu atmadi.ankara macindaki hakem cok iyi diyosun sen nasil izledin maci hakem superdi ya gozunun onundeki faulu veremeyen hakemden ben supe ederim birde bizim forumda sivasspor taraftari gibi yazip milletin sinirini bozma gitbaska sayfalarda yaz
ben burda bülent hocanın bir tek kendilerine yapıyormuş gibi davranmasını eleştirdim fakat sen yanlış anlamışsın aynı şeyler 3 büyükler içinde geçerli.sana büyük gelmeyen takımları avrupa çok iyi tanıyor ve türkiyenin büyükleri olarak bahsediyor adından görüş farkıdır saygı duyarım...

Etiketler
etmedim, hak, kadarını