Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
taraftar grupları bir yandan takımı destekliyor bir yandan da trübünde ki insanlarla tartışmak zorunda kalıyor tam bagıracaksın kendini hazırlamışsın amcanın biri ordan bagırıyor hoppp yigenim otur hele maçı göremiyorum abiler amcalar tamam bagırmıyorsunuz saygı duyarım da fakat bagırmak isteyenlere müdahele etmeyin sonra da millet kalkmış diyor seyirci neden tezehurat yapmıyor halen kendi içimizdeki insanlarla tartışıyoruz
|
valla ıkı amca keyıf yapacak dıye yılmamak lazım,ama bu konuda taraftarlara hak verıyorum,sıvaslı oldugum zamanlarda ben de cok terslestım o seyırcılerle.yuzlerıne baka baka adammısınız bagırsanıza lan dıye bagırmama ragmen kendılerı cekırdek cıtlamaya devam ettıler.malesef arsızlasmıslar.
gerekırse kendı ıcımızde kavga edecez ama bu mac susmayacaz ve buda bundan sonrakı şölenlerın baslangıcı olacak..
bıde yonetıme yalvarıyorum adam gıbı bı amıgo bulunsun.soytarının bırı stadda bos bos dolanıp duruyo..adamı kımse sallamadıgı gıbı herkesede antıpatık gelıyo,bagıracak adamlarda bagırmıyo..