hayır taraftarın derdi svs-bjk değil grup dertleri avr amaç sivasspor değl amaç gruplar yarışıyor... allah adamı çarpar böle bir takım olaçak bunu başka yerlere çekileçek eğer halen grup derdindeyseniz HELAL OLSUN...
Bu Konuda hursit0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Kale arkasında Yiğido Gençliğe maratonda 1967 GTD ye uyum sağlanırsa iyi bir taraftar show yapılır. Takımına destek vermek isteyen yiğidolar bu grupların arasına girsin.
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
BANA KALIRSA HER ZAMAN SOYLUYORUM KAPALI YANINDAKI KISIM DA BI GRUP OLMALI,DEPLASMAN TAKIMININ HEMEN YANINDA DURARAK ONLARLA UGRASMALI GS ILE OYNANAN KUPA MACINDA COK IYI YAPILMISTI O HATTA GS LILER ARASINDAKI BI KISIM SIVASLI TANINMIS) VE SENI TANIDIM DIYE ISARET EDILEREK SINDIRILMISVE ICLERINDEKI SIVASLILARIN BIR KISMI SUSTURULMUSTU BI KISIMDA MARATONU COSTURDUMU ARTIK GELEN DEPLASMAN SEYIRCILERINI DINLEMEK ZORUNDA KALMAZ BU STAD..YARINKI MACTA EKSTRA BI EFOR OLACAGINI GOREBILIYORUM.TEK TEMENNIMSE BU HIRSI BUTUN MAÇLARDA GÖREBILMEK..
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
geliyoruz bu sefer nasıl seyirci var görecek tüm dünta beyler golden sonra meşale şov yapalım meşale ucuz bu siteden gelen olanlar direk meşaleyle gelsin golden sonra duman altı yapalım stadı
bence bu maçta sivasspor taraftarıda tarihe geçecektir şovuyla öyle tamin ediyorum innşallah öyle olucak her kez elinden geleni yapsın meşale bayrak atkı bu maçı her kez izliycek çünkü 60 basın mesubu izliyucek maçı