GALATASARAYDA NELER OLUYOR?
İnsanın inanası gelmiyor. Böyle bir takıma elenmek.Haydi ilk maçta yağmur,kar ,çamur bahanesi.Ama bu ne demek oluyor? Hiç bir zaman büyük konuşmak iyi değil demekki. Fark olur diyenler şimdi ne düşünüyor acaba. Bu Galatasaray tanınacak halde değil. Daha büyük takımlarla maç yapmadan bu buraya kadar geldi,asıl bundan sonraki büyük takımlarlayapacağı maçlardan sonra belli olacak herşey.
"Yiğidi öldür hakkını yeme" demişler atalarımız. Okuyorum burada bazı arkadaşlar neredeyse zil takıp, göbek atacaklar elendi diye. Şunu hiç bir zaman unutmamak gerekki türkiyede bir ilki gerçekleştirdi bu takım. Birtane daha varmı? Ben her takımımızın dışarıda başarılı olmasını cani gönülden isterim. Bu Galatasaray olur Fenerbahçe olur. BJK olur TS olur birşey farketmez. Sonuçta bu takımdakiler toplanıp milli takımı oluşturmuyormu? Dışarıda alınan her başarı ülkemiz için bir kazanç sayılır.
Taraftarıda anlamak zor.Yönetim istifa demekte ne oluyor.Nereden çıkıyor? Daha ligin başı. Yani şuanda istifa etse ne olacak kime ne yararı olacak. Bunları düşünmeden haykırmak yalnış bence. Ligin sonu yaklaşır başarısız olununca o zaman böyle şeyler istenebilir.
Sivaspor'umuzda bir gün inşallah avrupa arenasına çıkma başarısı gösterir de ve onun hakkındada yorumlar yapar maç eleştirilerimizi yaparız.
Herkese sevgi ve saygılar
|