Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar."
|
Sadece Tesekkür Buttonuna basmak az diye düsündüm.
Ellerine saglik cok güzel yorum yapmisin, ayni benim burda gördügüm Trabzonlar'dan bahs ediyorsun.
Milli Takimimiz'da Trabzonlu futbolcu oynamazsa tutmazlar hatta kayb etmemize sevinirler.
Milli Takim kendi futbolcularin'dan olusursa o zaman galibiyetin bas mimari olurlar hatta SIZ neden seviniyorsunuz derler eger Ogün/Abdullah gol atarsa. Bunu bir Isvicre macinda yasadim EM 96 elemelerinde oynadigimiz maclar'da.
Ahh Bülent seni sokakta bir görsem diyen kisi eminim ki Bülent hocayi TV de gördügünde bile bakislarindan ürküyordur, sokakta görse Bülent abi diye el pence olur.
Bunlarin korkulari Sivassporun Sampiyonlar ligine katilacak olmalari.
Cünkü kendileri hic katilamadi dolayisiyla biz 4 Büyük oluyoruz bu durumda!
Belki sizin gözünüzde dürümcüyüz, pzvnkiz , aptaliz, aleviyiz ama mertoglu mertiz. Bosuna Yigindin harman oldugu yer demiyorlar, yigido demiyorlar...
Siz kargalar gibi sürüyle ucup kuru kalabalik yapan toplumsunuz, havaya ates acip balkonda oturan ortaokullu cocuklari öldürmekten baska ne delikanliginiz var! Bize yigit derler yine aptal temel fikrasi yaparlar bu Türkiyenin bir gercegi..
En begendim dobra dobra yazan yazar Emrah Öner Hürriyetde yaziyor..
Istersen bu yazini ona gönder.
emrahoner78@gmail.com