Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Tezgahçılar iş başında mı?
Alt 15.04.2009, 15:29   #11
sevda58
Usta Yiğido

sevda58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

614 Mesajına 1.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 sevda58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Tezgahçılar iş başında mı?

ya bu insanlar sanki cok bilmis gibi konusuyor anlamiyorum

bunlara sezon sonu cevabimizi verecegiz merak etmesinler, hem
fortis kupasinda, hemde super ligde
Alt 15.04.2009, 15:51   #12
TekSivas
Acemi Yiğido

15 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 TekSivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart (sivasspor sampion oldu bile heranlamda) Liverpool

arkadaslar maca gidiyorsanis 1 dakikadan 90 artiya kadar susmayacaksinis
bana malesef nasip olmadi almanyada birkere hazirlik macina gitim hepsi o. ama insallah izine gelince sivasin sampionlugu ilan edecegi galatasaray macina gidecegim iste o gün sesim kisilana gadar destekleyecegim insallah bilet bulurum.
yigidolar destek vereceksenis 80dakikayakadar sivas gol gol gol bagirmayin adamlari heycana sokuyorsunus. bu sene sampion sivasanadoluspor!!!

Besiktas Sampion olmak istemiyormus neden diye sorarsanis cok kolay
Korkuyorlar 88Liverpool88 Liverpool 8esiktas bekliyormus!
TekSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.04.2009, 17:33   #13
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas galiba ya şampiyon olamazsak diye korkuyor.Bütün ölü toprağı bundan.
Alt 15.04.2009, 19:02   #14
yiğidolargeliyo
Yeni Yiğido

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 yiğidolargeliyo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu şehirde gördünümüzmü hiç sivassporlu forma giyen giyenede mal gibi bakıyo bu millet
yiğidolargeliyo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğidolargeliyo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.04.2009, 20:50   #15
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

cok güzel yazi olmus ellerine vede yüregine saglik.
Alt 15.04.2009, 21:58   #16
kurtun58
Acemi Yiğido

kurtun58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 48 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 kurtun58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln Cevap: (sivasspor sampion oldu bile heranlamda) Li

Alıntı:
TekSivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar maca gidiyorsanis 1 dakikadan 90 artiya kadar susmayacaksinis
bana malesef nasip olmadi almanyada birkere hazirlik macina gitim hepsi o. ama insallah izine gelince sivasin sampionlugu ilan edecegi galatasaray macina gidecegim iste o gün sesim kisilana gadar destekleyecegim insallah bilet bulurum.
yigidolar destek vereceksenis 80dakikayakadar sivas gol gol gol bagirmayin adamlari heycana sokuyorsunus. bu sene sampion sivasanadoluspor!!!

Besiktas Sampion olmak istemiyormus neden diye sorarsanis cok kolay
Korkuyorlar 88Liverpool88 Liverpool 8esiktas bekliyormus!
aynen bende hemso mac sonuna kadar bagirdim.arkamdakiler kizdilar otur birader göremiyoruz falan ama umrumda degildi.2 yil sonra yurtdisinda gögsümüzü kabartan takimimizin macindaydim.gol oldugunda kendime geldigimde 3 sira önde tanimadigim birisinin sirtindaydim

arkadasin biri bagirmak önemli degil önemli olan maca gelmek demis.ama kardesim onuda yapmiyoruz ki.1 paket sigara fiatina bilet veriyorlar ona bile tenelzül etmiyoruz.stat ta cok bosluk vardi
kurtun58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kurtun58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.04.2009, 23:03   #17
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ŞEHİRDE SOSYAL CANLILIK OLMADIĞI İÇİN BU TİRÜBÜNEDE YANSIYOR,
SİVASTA BİR inan renkli elbise bile giyemez, sokata gençler çocuklar güle oynaya dolaşama, gülen insana ne sırıtıyonlan lafı çok kolay kullanılır, tiyatro yok, konser yok sinema yok, gençlerin koşup oynayacağı spor sahaları yok , muhafazakar bir kesimden bu kadar taraftar olur ancak malesef arkadaşlar şehrimizdeki insan malzemesi bu, utangaç çekingen, susturulmuş, pısırıklaştırılmış, kız erkek flört edemeyen toplumdan ne yaratıcılık beklenir ne çoşku beklenir ne başarı beklenir, laila reina olmamasıyla övünülen şehirde çoşku ne gezerrrrrrrrrrrrrr
biraz ağır oldu eleştiri ama gerçek bu malesef üzgünümmmm
sana kesinlikle katılmıyorum yani kız erkek senin deyiminle flört edincemi taraftar bağıracak birde muhafazakar kesimin olması seni niye rahatsız ediyo ben istanbulda yaşıyorum ve flört eden kız ve erkeklerin sonunu net bir şekilde felakete gittiğini gözlemleye biliyorum herhalde sende çağdaşlık sendromu var ne kadar açılırsan o kadar çağdaşsın evet sinema tiyatro spor alanları vs başka alternatif eğlenceler olmalı ama bunu getirip muhafazakarlara dayandırman hiç hoş olmamış bu ülkede dinini yaşamaya çalışan insanların her her zümre gibi saygı duyulması lazım ve burası sivasımızın taraftar sitesi bu gibi yerlerde toplumun belli bir kesimine hangi düşünceden olursa olsun siyasi ayrımcalık yapılmamalı ve sizin sivaslı muhafazakar kesime bir özür borcunuz olmalı sevgiyle kalın sevgiyi saygıyı heryerde yaşatın
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ferhat_58_oğuz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2009, 00:22   #18
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

şu taraftar takıntısı istanbulun amigo basınının moral bozmak,sivasın başarısını küçümsemek ve sivasspor şampiyon olacakda kim bilecek türü şeylerle birliği bozmak amaçlı yapılan yayınların etkisinde kalmamızdan kaynaklanıyor.
evet sivassporun taraftarı başka yerin taraftarı gibi değil.Organize değil.Ama organize olanlara bakın.Kocaeli.Taraftarı çok güzel.Eskişehir,bursa,trabzon. ankaragücü,Sakarya.Neredeler.S ivasın başarısının gerisindeler.taraftarın olması iyi.Ama bazen taraftar baskısı olumsuz etkide yaratıyor.Trabzon kendi sahasında taraftar baskıısndan oynayamıyor.Taraftarın uygunsuz tezahuratlarından takımlarına kesilen cezalara bir bakalım
böyle diye diye diye taraftarı da kaybedeceksiniz.Ben kendimden örnek vereyim.kombine biletim var.Ama beni bilmem ne guru üyesi gibi çılgınca bağırmamı kimse bekleyemez.bana dönüp derseniz ki izleyeceksen gelme.Zarar kime.
ben gözlemliyorum da.Galatasaray maçında taraftarı gördünüz.Penaltı atışlarında o seslerdir gs li futbolcuların dizlerinin bağını çözen.
sivasspor golu geçiktirince taraftarda heyacan düşüyor yenilecek endişesi başlıyor.Antalya maçında öyle oldu.Hatta birçok kişi gibi bende umutsuzluğa kapılıp maçın bitmesine 15 dk kala çıktık.
trabzon ve fener maçında atarftarı göreceksiniz.
az kaldı sivasspor taraftarı yavaş yavaş açılacak.Şu yas havasını attığımızda ve mevsim biraz daha yaza döndüğünde maçlar geceye alındığında sivassporlu taraftar kendini gösterecektir.Sivaslı tabiri ile kıştan yeni çıktık.Daha kırışığımız açılmadı.
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda konartr58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.04.2009, 09:22   #19
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

eleştirim haksız değil ilk mesajımdan önceki yazan arkadaşımım mesajını okumadan yazdım ben o yorumu, fakat allah yüzüme bakmış yaptığım eleştiri cuk yerine oturdu, sivas müslümanda konya değilmi, kayseri değilmi trabzon değilmi bjk değilmi, gs değilmi fb değilmi antalya müslüman değili , her yere herşeye dini, dini değerleri kutsalları sokarsan olacağı budur, bakın sabride dindar, volkanda dindar emre zaten dindar ama gelin görünkü bu hafta sonu sahada yaptıklarıyla tüm dünyaya türkün ve müslümanın adını kara çıkardılar, yamyamlığımızı, barbarlığımızı yazdı durdu dünya basını, daha isvaç maçını kimse unutmamışken, futbol bir şenliktir savaş alanı değildir, eğlence yeridir, yenersin yenilirsin sonuçta el ele sporcusu taraftarı aynı staddan çıkmalı , geri kalan vatan millet sakarya edasıyla futbol taraftarlığı yapmak sakatlıktır, şampiyonluk yürüyüşümüz var bunu engellemeye çalışan onlarca lobi var, reklam sektöründen turizm sektörüne herkes anadoludn bir takımın şampiyon olması halinde reklam gelirinden tutun gelecek turist sayısına kadar hesabını yapıp sivasımın şampiyon olmasını engellemenin hesabını yapıyorlar, bu yüzden tafaftar son 7 maçta canını dişine takıp takımına sahip çıkmak zorunda bu çemberi kırmak için, sivas için sivasspor hayat mamat meselesidir
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
başında, tezgahçılar