Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Çabuk özür dile!
Alt 16.04.2009, 09:07   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Çabuk özür dile!

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Delinin birisi kuyya taş attı,kırk akıllı çıkaramıyor. Trabzonspor’dan bir yönetici kendi başına bir açıklama yaptı,ortalığı karıştırdı.Neymiş efendim, Sivas’ta oteller kendilerdine farkı tarife uyguluyormuş, ayrıca Trabzon taraftarına yüzde 5’lik kota uygulanıp,biletlerde yüksek fiyattan satılıyormuş.
El insaf be kardeşim! Şeytanın bile aklına gelmeyecek işler senin aklına nasıl geliyor? Trabzonlu yönetici otel konusunda açıklama yaptığı saatlerde,başka bir yönetici Sivas’taki otelle anlaşıp rezervasyounu yaptırmıştı bile. Misafir taraftar için yüzde 5’lik kotanın uygulandığı söyleniyor. Ya kardeşim,ya senin art niyetin var,yada Türkiye’deki futbol kural ve kaidelerini bilmiyorsun. Hangi takım,hangi takımın taraftarına yüzde 5’ten fazla yer ayırmıştır? Bu rakam Federasyonun belirlediği rakamdır. Sivasspor geçmişte Fener,Galatasaray, Beşiktaş,Konya vs. ne yaptıysa Trabzon’ada aynısını yapıyor. Ayrıca, bilet fiyatları daha dün açıklandı. Üstelikte Trabzon taraftarı Sivas’ta maçını sadece 10 TL’ye izleyecek,Sivas’tan daha ucuza izlediği deplasman var mı?
Ben,sevgili Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den rica ediyorum, koskoca iki şehirin taraftarlarını karşı karşıya getirecek asılsız açıklamalar yapan bu şahsı sustursun ve çıkıp gerçeği söylesin. Bu tür asılsız açıklamalar Türk futboluna hiç bir şey kazandırmayacağı gibi tam tersine çok şeyler kaybettirir. Bakın şunu tüm samimiyetimle söylüyorum,Sivas’ta çok sayıda Trabzonspor sempatizanı var. Bunlar geçmişte,Trabzonspor’u tutuyordu,ama Sivasspor’un başarısından sonra Trabzon’u ikinci plana bıraktılar,hiç olmazsa bu insanları soğutmayın!
Sivasspor kulübü böyle küçük ve basit işlerle uğraşmaz! Dedimya,bunlar şeytanın bile aklına gelmeyecek hayal ürünleri.
Trabzon halkının daha iyi anlamısı için tekrar ediyorum. Birinicisi,otel konusunda böyle bir çalışma yok,Trabzon yönetimi günler öncesinden Sivas’daki otelle anlaşma yaptı bile. İkincisi, Trabzon taraftarına özel bir kota uygulanması filan yok. Daha önce 4 Eylül stadına gelen rakip taraftarlar için ne kadar yer ayrıldıysa Trabzonspor’ada o kadar yer ayrıldı. Üçüncüsü,bilet fiyatları bu saçma açıklamadan iki gün sonra belli oldu ve Trabzon seyircisi maçı 10 TL’ye izleyecek.
Bir futbol sever olarak bu açıklama beni çok yaraladı. Demekki bu şeytanlığı sadece o 3 İstanbul takımının yöneticileri değil,Anadolu’dan bir takımın yöneticisi yapıyormuş.
Ateşle oynayan ve iki gündür gündemi yalanlarınla meşgul eden Trabzonspor yöneticisi, çık spor kamuoyundan özür dile!

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Çabuk özür dile!
Alt 16.04.2009, 09:22   #2
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Çabuk özür dile!

Özür dilese ne değişecek Abdullah abi.Adamlarda ar damarı kalmamış.Valla benim için ha 3 bizans ha 1 pontus rum.İkiside ayrı.Sanal alemde taraftarlık yapanlarlar arasında takımımıza ağıza alınmayacak kadar çirkin ifadeleri en çok kullananlar trabzonsporlular veya yandaşları.

Allah duruşumuzu ve bu güzel yoldan bizi ayırmasın.Şampiyonluğu bize nasib eylesin.Bu adamlara verilecek en güzel cevap sadece bir şampiyonluk.Artık ne kadar açık yer varsa alayına kapak olacak.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Çabuk özür dile!
Alt 16.04.2009, 09:25   #3
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1071 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Çabuk özür dile!

nerde hocam onlarda o yürek.Özür dilemek büyüklüktür, erdemdir.Erdem olmayan, gurur olmayan bir adam özür dilermi?Dilesede benim için bir değeri yok.
Trabzonspor yönetimi bu adamı bu sorumsuzlukla halen görevde tutuyorya bu ayıpta onlara yeter.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çabuk, dile, Özür