bi 35-40 yıl kim ne yaparsa yapsın tribünde hiçbirşey değişmez günümüz nesli ölüp tamamen nesli tükenmeden yıllardır üç beş taraftar götünü yırtıyo gerisi çitlenbik çitliyo gelecek nesil nasıl olur bilmem ama şimdiki neslin odun kafalarına hiçbirşey girmiyo oturmaktan başka birşey bilmiyo bu haberleri okudukça sinir oluyom kimileride war türbünde bağıran gurubu susturuyo maç izliyoz oturun diyo böyle bi geri zakalılık warmı bilemiyom biraz serseri olacan o türbinde 3-5 kişiyi dövecen belki o zaman olur birşeyler
Bu Konuda tonusluyum'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
evet hemşerim sana aynen katılıyorum biz sadece eleştiri yapıyoruz asıl ve en önemli olan şey seninde dediğin gibi öneri ve çözüm yollarını geliştirmek lazım ama unutulmamalıki biz da şunun şurasında 4 senedir süperligdeyiz herkes kendine bir sorsun bakalım sivasspor 1 . lige çıkmadan önce herkesin asıl takımı hangisiydi ben itiraf edeyim önce 31 yaşındayım ve istanbul doğma büyümeyim mecidiyeköy alisamiyene beş dakika uzaklıkta ve haliyle 4 sene önce hasta galatasaraylıydım 9 yaşında kendi başıma yanımda ebebeyin olmadan maçlara giderdim biraz tehlikeli olurdu ama hiç bir şey beni bu traftarlık duygusundan alı koyamazdı inanın her maçtan sonra sesim kısılırdı 1 dakika oturmazdım sivassporumuzun 2.ligde dahil istanbuldaki tüm maçlarına gittim nerde olursa olsun kalkıp tezahurat yapmaya çalıştığımda stada maç izlemeye gelen sevgili hemşehrilerimin bana şaşırmışcasına ve bu adm delimine der gibi surat ifadeleriyle karşı karşıya kaldım biz sivaslı hemşeriler olarak daha sivasspor taraftarı gibi tezahurat etmeyi bilemiyoruz niye her an aklımızda eski tuttuğum takım geliyo ama yavaş yavaş yeneceğiz bu hastalığı artık en az 4 senedir galatasarayın hiç bir maçına gitmedim hem elimde maça gitmek için tüm olanaklar olmasına rağmen pardon tüm olanaklar dedim özür tek bir olanak eksikti oda maneviyat hiç sivası görmesem bile canım memleketime ihaneti hiç düşünemedim artık RABBİM can verdikce sivasım ve sivassporum benim için tek olgudur kusura bakmayın biraz kendi hayat hikayemi anlatmış gibi oldum ama işin aslı buradan geçiyor sivası bilmem ama istanbuldaki sivaslı hemşerilerimiz biraz kaçak güreşiyor birde sivastaki taraftar guruplarına bir çağrım olsun arkadaşlar hemşehriler birleşin artık ve güçlü bir gurup kurup çoşturun stadımızı senliği benliği bırakın artık tezahuratlar geliştirin marşlar besteleyin toplantılar yapın lütfen biraz organize olun bizim bursadan denizliden kocelinden eskişehirden ne eksiğimiz var gençlik çok önemli ben bu taraftar olgusunun gençlerin elinden daha iyi çıkacağından eminim hadi yiğidolar bizim yerimizede bağırın marşlar söyleyin
bizim taraftarlara ''seyircilere'' ne kadar sey soylesek, bunlarin uyanmaya yanasmiyor...
onun icin gercek taraftar camlara, balkonlara, dukkanlara bayrak assin, belki bizim millette canlanir