Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı
Sivasspor Kazanır 3.245 75,57%
Berabere Biter 104 2,42%
Trabzonspor Kazanır 945 22,01%
Katılımcı sayısı: 4294. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 18.04.2009, 18:02   #1
Medusa
Acemi Yiğido

Medusa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Medusa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

biz sizi 1 yıldır o dediğin şeye davet ediyoruzda anlıyomusunuz ki?
Medusa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Medusa'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.04.2009, 18:04   #2
Milliyetci61
YASAKLI ÜYE

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Milliyetci61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Medusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belli zümrelerin yada kişilerin laflarına bakarak galeyana gelmeyin Trabzonspor'un Anadolunun en büyük takımı oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz kardeşçe bir maç olur diyoruz şurada yaptıgınız işe bak hemen laf sokmaya çalışıyorsunuz millete neyse hayırlı günler size ..
Milliyetci61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Milliyetci61'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2009, 02:15   #3
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Milliyetci61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Belli zümrelerin yada kişilerin laflarına bakarak galeyana gelmeyin Trabzonspor'un Anadolunun en büyük takımı oldugunu hepimiz çok iyi biliyoruz kardeşçe bir maç olur diyoruz şurada yaptıgınız işe bak hemen laf sokmaya çalışıyorsunuz millete neyse hayırlı günler size ..
trabzonlu gardas suna emin olun seni bilmem amma cogu trabzonlular sayesinde turkiyede bi trabzon antipatisi olustu ben trabzonu severim hatta yetmezmis gibi trabzona eniste oldum yav guzel kardesim bune hirs ya dunya trabzondan ibaret degilki her sehrin her memleketin kendine has guzellikleri var tabi sevene saygi duyana amma bukadar bencilce bi takim taraftarligi olmazki kendi bilmezler bilmiyoki bu kendi takimlarinada zarar veriyo gidip gelip sivasspora sivasa laf atiyolar yav bu futbol ben sivasspor trabzon spor maci yuzunden bir trabzonlunun burnu kanayacaksa sivas yenilsinya insan hayatindan dahami degerli takim tutmak insan onurundan dahami onemli taraftari oldugun takimin sampiyon olmasi bu bir spor kazanir veya kaybederiz onemli olanbundan zevk almak amma bu bizim turkiyede bi namus onur haysiyet meselesi olarak goruluyo hic gerek yok dostca kardesce oynansin kazanan her kim olursa olsun iki tarafa basarilar dilemek yakisir bize ucuz laflarla mide bulandirmamak gerekir
Alt 20.04.2009, 10:02   #4
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
trabzonlu gardas suna emin olun seni bilmem amma cogu trabzonlular sayesinde turkiyede bi trabzon antipatisi olustu ben trabzonu severim hatta yetmezmis gibi trabzona eniste oldum yav guzel kardesim bune hirs ya dunya trabzondan ibaret degilki her sehrin her memleketin kendine has guzellikleri var tabi sevene saygi duyana amma bukadar bencilce bi takim taraftarligi olmazki kendi bilmezler bilmiyoki bu kendi takimlarinada zarar veriyo gidip gelip sivasspora sivasa laf atiyolar yav bu futbol ben sivasspor trabzon spor maci yuzunden bir trabzonlunun burnu kanayacaksa sivas yenilsinya insan hayatindan dahami degerli takim tutmak insan onurundan dahami onemli taraftari oldugun takimin sampiyon olmasi bu bir spor kazanir veya kaybederiz onemli olanbundan zevk almak amma bu bizim turkiyede bi namus onur haysiyet meselesi olarak goruluyo hic gerek yok dostca kardesce oynansin kazanan her kim olursa olsun iki tarafa basarilar dilemek yakisir bize ucuz laflarla mide bulandirmamak gerekir
evet bende aynen trabzon eniştesiyim ama bu trabzon taraftarından dolayı nerdeyse tarbzonspordan nefret etmeye başladım
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2009, 05:19   #5
yiğidolargeliyo
Yeni Yiğido

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 yiğidolargeliyo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

beyler kusura bakmayın ben size katılmıyorum trabzonun bize abiliği felan kalmamıştır bizim tek abimiz var oda sivasspor gerisi boş bize bu saaten sonra takımımızı her mazçta desteklemek gereklidir bırakın trabzonu biz görevimizi yapalım
yiğidolargeliyo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2009, 23:18   #6
iskenderpeker
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 iskenderpeker FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Medusa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir yıldır davet ettiğini söylüyorsun ben trabzonda ta başında biz olamazsak sivas olsun şampiyon diyordum bunu içten istiyordum ama bu foruma girip siz sivaslıların bize nasıl nefretle baktığını görünce tüm düşüncelerim değişti. yoksa istanbul hegomanyasından bu ligin çıkmasını bu ligin istanbulluların ligi olmadığını herkesin görmesini şampiyonlar ligine iki anadolu takımının katılmasını en çok isteyenlerden biriydim. bu hafta sonu sivasa geleceğizz arkadaşlarımla çok merak ediyorum nasıl karşılayacaksınız bizi. Tarihinize dönüp bakarsanız Trabzonsporun Sivasa yaptığı iyilikleri görürsünüz. sizden beklentimiz aslında trabzonun büyüklüğünü hazmedin ki biz de size sonuna kadar destek verelim sizin şampiyon olmanızı cani gönülden isteyelim
iskenderpeker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda iskenderpeker'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.04.2009, 23:20   #7
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
iskenderpeker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir yıldır davet ettiğini söylüyorsun ben trabzonda ta başında biz olamazsak sivas olsun şampiyon diyordum bunu içten istiyordum ama bu foruma girip siz sivaslıların bize nasıl nefretle baktığını görünce tüm düşüncelerim değişti. yoksa istanbul hegomanyasından bu ligin çıkmasını bu ligin istanbulluların ligi olmadığını herkesin görmesini şampiyonlar ligine iki anadolu takımının katılmasını en çok isteyenlerden biriydim. bu hafta sonu sivasa geleceğizz arkadaşlarımla çok merak ediyorum nasıl karşılayacaksınız bizi. Tarihinize dönüp bakarsanız Trabzonsporun Sivasa yaptığı iyilikleri görürsünüz. sizden beklentimiz aslında trabzonun büyüklüğünü hazmedin ki biz de size sonuna kadar destek verelim sizin şampiyon olmanızı cani gönülden isteyelim
Bizde sizin icin basta öyle düsünüyorduk ama sizin forumlara girip edilen küfürleri görünce sizden nefret eder olduk.
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı oNuR'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.04.2009, 23:26   #8
club7house
Yiğido

club7house - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 706 club7house FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
CoRTeZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizde sizin icin basta öyle düsünüyorduk ama sizin forumlara girip edilen küfürleri görünce sizden nefret eder olduk.
++++++++++++++++++++++++++++++ +++ 58
Bu Konuda club7house'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.04.2009, 23:28   #9
kasko
Yiğido

71 Mesajına 113 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 kasko Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Herşey karşılıklı bize saygı duymayana biz de saygı duymayız...
kasko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.04.2009, 23:30   #10
ilker_8787
Yiğido

ilker_8787 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 ilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORilker_8787 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Peki ya destek vermezseniz nolacak? (Nolur destek verin ama nolurrrrrr) Çok ta tın....
ilker_8787 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, yorumları