istanbul takımları birilerine basar parayı şampiyonluğu sahada değil masada alırlar bu hep yıllardır böyle oldu bölede olacak.eğer bu süper liğde adalet denen bi şey varsa % 100 sivas şampiyon.böyle bi adaletin olduğunu sanmıyorum.2 hafta sonra satınalma ve satılma trafiği başlar.buda birçok anadolu takımlarını yıkar.
süper liğde birde psikolojik savaş vardır.buda birilerine çamur atarsın ne yönetimde moral kalır,nede takımda.biz bu oyuna gelmeyip işimize bakarsak adaletsizliği % 70 çökerteceğimize inanıyorum.sivasspor yönetimi,takım içinde ve taraftar olarak bunu yaparsak şampiyonluğa kimse heveslenmesin.çamur atsınlar ama izi kalmasın.o çamuru atanların üstüne sıçrasın.ben yiğidolarımıza güveniyorum,eminim ben SİVASLIYIM diyen herkes güveniyordur bundanda eminim. kangallı.
anketler çok farklı bi şekilde süper ligimizin güvensiz bir lig olduğuna işaret ediyor. bence bu kadar karamsar olmayın arkadaslar.. süper ligimizde elbette sözü geçen kişiler olacaktır. hakemleri baskı altına alan kişiler olacaktır. ama bireysel vicdan diye birşey var. onun icin ligi hak eden kazanacaktır..
yıllardır saltanat süren 3büyük denen takımların sonu bu yıl gelecek ins.
biz de 4. büyük olacagız...
masada 4. biz olacagız...
buna dualarımız ve dualarınız ile muvaffak olacagız ins.
gönlüm ve yüreğim SivaSSpor ile
Bu Konuda LoRDoFAKKUŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...