Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçın Ardından
Alt 19.04.2009, 01:49   #21
DursunOZER
Acemi Yiğido

DursunOZER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DursunOZER isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçın Ardından

son 6 hafta kaldı lütfen pes etmeyin daha fazla çalışan daha fazla isteyen taraf sivas olmalı bence burdan aldığımız 1 puan hiç iyi olmadı... umarım bjk puan kaybeder ve haftaya trabzonu yeneriz
Alt 19.04.2009, 01:56   #22
sivassporummm58
Yiğido

sivassporummm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 sivassporummm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bugün 2.devrenin en kötü futbolunu oynadık diyebilirim.Ama buna rağmen rakibe pozisyon vermedik ve iki topumuz direkten döndü.Şanslı günümüzde olsaydık bugün galibiyeti kutluyor olabilirdik.Fakat maçta bu direkden dönen pozisyonlar hariç gol pozisyonumuz yoktu diyebilirim.Konya düşmemek için oynadı ve çok iyi direndiler.Biz ise son 15 dakka 4 lü forvetle oynadığımız halde istediğimiz sonuca ulaşamadık.
Bence Mehmet Yıldız ın ilk onbirde değil de ikinci yarıda oyuna dahil olması halinde daha verimli olacağını düşünüyorum.Oyuna kamanan herve tum veya balili herve tum ikilisi ile başlamamız bundan sonraki haftalar için daha yararlı olcaktır.
Kaybedilen iki puana rağmen hala şampiyonluk şansımız yüksek bir ihtimalle devam etmekte.Bu hafta liderliğimizi kaybetme ihtimali bulunsa da fikstürler her an işi lehimize çevirebilir.İnşallah bundan sonra çok daha az kayıp atlatırız ve mutlu sona ulaşırız...

ŞAMPİYON SİVAS ULAN...
sivassporummm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivassporummm58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2009, 02:07   #23
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SANKI BU TAKIMDA HERKESIN YERI GARANTI ; BAKIYORSUN DÖKÜLEN FUTBOLCULAR BIDAHAKI HAFTAYA YINE SAHADA DELI OLMAMAK ELDE DEGIL ; SANIYORUM BU TAKIMDA HIC FORMA SAVASI YASANMIYOR ; YEDEKLER HER ZAMAN YEDEK KADRO DIINDAKILER HERZAMANKI GIBIO AYNI FUTBOLCULAR OYNAYANLAR YINE AYNI FUTBOLCULAR; SIMDI BAKIYORUMDA 15 FUTBOLCUYLA BU LIG BITMEZ SAMPIYONLUK OLUNMAZZZZ; HANI NERDE DIGER OYNAMAYAN FUTBOLCULARR???? ONLAR HERZAM;ANKI GIBI YATIYORLARMI ????? NERDE FORMA SAVASIII???? NERDE HIRSS???? DÜSDÜKCE DÜSÜYORSUNN BITTIKCE BITIYORSUNN ; IKINCI LIG TAKIMINDAN FARKSIZSIN !!!! KENDINIZE GELIN HAK ETMEYEN FUTBOLCULARLA SAMPIYON OLUNMAZZZZZ OLUNMAZZZZZ ; HEP AYNI OYUNCULARLA BURALARA GELMEK MUCIZEEE ; EGER SAMPIYON OLMAK ISTIYORSAN HAK EDENLERI OYNATACAKSIN ; OYNAMAYANLARIDA POSTALAYACAKSINN....
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 03:00   #24
ksali
Yeni Yiğido

ksali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ksali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu bir alintidir ama gercekler bunlar sivasli kardeslerim ..

Neyse.
Gelelim maça...
Pardon maçın hakemine.
Kesinlikle Konyaspor’u katletti. Dahası büyük ağabeylerinin “bu maçı 0-0’a bağlayacaksın” talimatını harfiyen yerine getirdi. Sivasspor’un Sylla’sının maçın başlarında Mustafa Er’i parçalaması kesinlikle kırmızı karttı. Bu pozisyonda Bünyamin Gezer sarı bile göstermedi. Bu oyuncuya sarı kartını göstermiş olsaydı, aynı oyuncunun Cihan’a yaptığı hareketten sonra gördüğü kartın rengi kırmızı olacaktı.
Ama olmadı…
Ve maçın 88. dakikasındaki penaltı pozisyonu. TV’den izleyenler ve yorumcular Petkoviç’in Cihan’ı indirmesini kesinlikle penaltı olarak değerlendirdiler. Bünyamin Gezer, bu pozisyonda penaltıyı vermediyse bunun altında kesinlikle bir kötü niyet var. Çünkü, net penaltıyı vermiyorsan, o zaman seni aldatan Cihan’a sarı kartını göstereceksin. Göstermiyorsun da ya iyi hakem değilsin, ya da uzaktan kumandalısın.
Bu kadar basit.
Açıkçası Konyaspor bir hakem faciası yaşadı.
Hakemin bu kadar kötü yönetim göstermesi, Konyaspor’daki hataları göz ardı etmemelidir. Özellikle Giray Hocanın Serhat Akın’a bu kadar sabretmesini anlamak mümkün değil. Serhat’ın bu saatten sonra Konyaspor’a faydalı olacağına inanmadığım gibi, takıma verdiği zararın da hasarı büyük olacak gibi.
Dünkü maçta Serhat’ın dışında hemen hemen bütün oyuncular, zaman zaman eleştirdiğim Celalettin bile iyiniyetle mücadele ederken, bu oyuncunun kaçak güreşmesini içime sindiremedim. Giray hoca nasıl sabretti bu oyuncuya aklım almıyor.
Her şeye rağmen, Konyaspor lider Sivasspor’u çelmelerken, en azından haftayı bir puanla tamamlayarak, ligde kalma umutlarını ilerleyen haftalara taşımış oldu.
Alt 19.04.2009, 03:04   #25
GuNaY
Gast

Sadece son dakikadaki pozisyonu söyleyeyim.

Cihan topu eliyle aldı, her kameradan da açık ve net bir şekilde görünüyor. Elle alınan topa çalınan düdükten sonra neyin penaltısı onu anlayamıyorum?
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.04.2009, 03:17   #26
ksali
Yeni Yiğido

ksali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ksali Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sadece son dakikadaki pozisyonu söyleyeyim.

Cihan topu eliyle aldı, her kameradan da açık ve net bir şekilde görünüyor. Elle alınan topa çalınan düdükten sonra neyin penaltısı onu anlayamıyorum?
sevgili gunay kardesim acaba o pozizyon size olsa duttt diye bir sey duyarmiydik sence .bunyamin gezer diyorum baska bir sey demiyorum...???????????
Alt 19.04.2009, 03:35   #27
GuNaY
Gast

Alıntı:
ksali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili gunay kardesim acaba o pozizyon size olsa duttt diye bir sey duyarmiydik sence .bunyamin gezer diyorum baska bir sey demiyorum...???????????
Şimdi varsayım üzerine bir yorum yapmak yersiz olur. Ancak olsa ve bizim lehimize çalınsa ben yine burada derdim. Ancak şöyle olsaydı böyle olurdu diye varsayımlar üzerine konuşmak dediğim gibi boş olacak.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN MURAT ERDOĞAN OYNAMASIN
Alt 19.04.2009, 10:48   #28
ederecep
Acemi Yiğido

ederecep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 ederecep FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart ŞAMPİYON OLMAMIZ İÇİN MURAT ERDOĞAN OYNAMASIN

sayın bülent hocam murat erdoğanda ne buldun ALLAH aşkına takımın kimyasını bozuyor nasılda sabrettin o olmasa sivas konyayı rahat yenerdi yeeeetttttrrrrr oynatma şu adamı yoksa bu iş olmaz yaptığın bunca işi bu yüzden öldürüyon
ederecep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 11:41   #29
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

şampiyon olacak takım havası yoktu bizde.golcümüz mehmet ikinci yarı başladığından beri gol yollarında etkisiz. ne yapmak istiyor anlamadım. insan takımın golcüsü umutlar sende oyna be adam.yine eski günlerine döndü. murat erdoğan belki teknik olabilir ama bu takımda işi yok bence. muhammet ali ikinci ligde ancak oynar. bizde işi yok. ne bileyim.şampiyonluk adayı gibi oynamıyoruz hiç.mücadele akıl dolu hücüm yada son vuruşlar bizde yok. buraya kadar gelmişiz bunca emeğe yazık olacak. başkanımızın bizi şampiyon etmezler sözü bir anlamda şöyle doğru ki. bizi ancak biz engelleriz.bizi biz şampiyon etmeyiz. böyle oynarsak. dost acı söyler derlerya. benden söylemesi.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.04.2009, 12:28   #30
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1095 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Bu macta bende konyadaydım her iki takımda çok iyi mücadele örneği verdi zorlu bir deplasman macıydı diyebilirim bence 1 puanda iyidir önümüzde daha maclar var rakibimizde puan kayıp edecektir Sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ardından, maçın