Alıntı:
club7house Nickli Üyeden Alıntı
Ben izmirde oturuyorum göztepe tribünlerindede çok uzun zaman aktif rol aldım.Büyüklük tanımını siz yapamazsınız buna kitleler karar verir unutmayınki şuan 4 büyük tanımı kullanılmamakta , yalnızca 3 büyüklerden bahsedilmekte . Bu problemi oluşturanlara sorun cvplayın neden hala bizimle sidik yarışında olduğunuzuda yargılayın.. Bizi eleştirmeyin kendinizi geliştirin bu tartışmanında hacmini saptırmayın...
|
Bu sizin hüsn-ü kuruntunuz. Siz 3 büyük diyebilirsiniz. Ama bu ülkede İstanbulla ilgili bir konu konuşulurken 3 büyükler tanımı kullanılıyor. Genel konuşuluyorsa elbette 4 büyük deniyor.
Örneğin bugün BJK-Bursa maçında BJK taraftarının "Ne Cimbombom ne fener ne de Trabzon, bu sene sensiz şampiyon" diye bağırdığını duymadınız mı?
GS-FB maçında da GS ve FB liler aynı şarkıyı söyler. GS-FB-BJK ın büyüklüğünü her zaman kabullendiği TS u, bir Sivaslı kardeşimin kabullenmemesi sadece bizi üzer ama o kardeşimi de komik duruma düşürür.
Şu anada UEFA nın İsviçredeki merkesinde camdan ışıklı bir Avrupa haritası var. Harita üzerinde bazı yerlerde lamba yanıyor.
Türkiye üzerinde lamba yanan sadece Trabzon ve İstanbul şehirleri var.
Bilmem anlatabildim mi?