Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı
Sivasspor Kazanır 3.245 75,57%
Berabere Biter 104 2,42%
Trabzonspor Kazanır 945 22,01%
Katılımcı sayısı: 4294. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 21.04.2009, 11:19   #411
RizeLi053
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 RizeLi053 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Öncelikle Dostluk Kazansın Daha Sonra Trabzonzporumuz Kazansın.. Bu maçı Trabzon Kazanıcak Ligin en Çok şut ceken en cok pozisyona giren takımı Trabzon..Yattara Colman Alanzinho ya zaten laf yok..

Bu maç Şampıyonu bilerler TS olamassa gönlümden sivas geciyor ama SİVASİN (TARAFTAR HARİC) gönlünden Febe geçiyor o acı..Sadece Anadolu takımı diye olsun dıyorum..Ama Açık Konuşayım En son maçta taraftar vasattı sanki takım yerini garantilemiş yani orta sırada biyerde..Baskan ve Hocanızında soyledıkleri çok iti antipati topladılar..Oysa Ben Baskanınızı cok severım adam gibi adamdır..

Herneyse cok konustuk İdare edin Anti İstanbul - Forza Anadolu
RizeLi053 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2009, 11:25   #412
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 704 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
RizeLi053 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle Dostluk Kazansın Daha Sonra Trabzonzporumuz Kazansın.. Bu maçı Trabzon Kazanıcak Ligin en Çok şut ceken en cok pozisyona giren takımı Trabzon..Yattara Colman Alanzinho ya zaten laf yok..

Bu maç Şampıyonu bilerler TS olamassa gönlümden sivas geciyor ama SİVASİN (TARAFTAR HARİC) gönlünden Febe geçiyor o acı..Sadece Anadolu takımı diye olsun dıyorum..Ama Açık Konuşayım En son maçta taraftar vasattı sanki takım yerini garantilemiş yani orta sırada biyerde..Baskan ve Hocanızında soyledıkleri çok iti antipati topladılar..Oysa Ben Baskanınızı cok severım adam gibi adamdır..

anlayamadımki hangi takımı tutuyon ts fb sivas hepsini birbirine karıştırmışsın biraz karakterli ol
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2009, 11:49   #413
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:

ben Rize'de askerlik yaptım..gs ve ts maçlarınızda statta robcop olarak görev aldım.hem ts hem gs maçında yenilmiştiniz ve iki maçın sonlraındada fb bayraklarıyla rakiplerinizi tahrik ettiniz.yanlış anlama rize çok bambaşka bir şehir ve insanı gerçekten on numara.özellikle askere sahiplenmeleri ve milliyetçi bir halk olması.ama şunu kabul etmelisinki neredeyse tamamı fb'yi tutuyor rizespola birlikte.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2009, 12:13   #414
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Türkiyeye tarihinin en büyük utancını yaşatan adeta ecdadlarımızın kemiklerini sızlatacan yüz karası klup trabzonspordur. Rum takımına elenen bir takımsınız siz o gün klube kilit vurmanız gerekıyordu. İçinizde hala onurlu oluan 3- 4 yönetici bu utanca dayanamayıp istifa etmişlerdi. Şimdi bana gelip ne büyüklüğünden ne şampiyonlugundan bahsediyorsun.

Yıllarca bir çok klubumuz avrupada bizleri mahcup etmiştir tarihi skorlarla mahlubiyetleri ne acı ki yaşadık ancak hiç takımımız RUM TAKIMINA ELENİP bizleri utandırmamıştır.

Siz ts liler o Atorthosis Famagusta maçında ya stadyumda yada evlerinizde izledınız o macı ne hissettiniz ? Allah kimseye böyle utanç yaşatmasın...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.04.2009, 12:33   #415
MERİTHAN58
Acemi Yiğido

MERİTHAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 MERİTHAN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[QUOTE=RizeLi053;506291]
Alıntı:
Senin Kafan yerindemi..Profılıne baktım 31 yasındasınız..Vallahı yakıstıramadım RUM PONTUS ne ya cahıl cahıl konusma..Burda futbol konusuyoruz Insanlara hakaret kucuk dusurucu tahrık edıcı msjler yazmak yanlıs

Adama bak ya rum diyor pontus diyor..Ulan Trabzon ınsanı kadar Mıllıyetcı vatan sever ınsan sever cana yakın kım var..:S Bunları bıle bıle rum mum dıyorsun..Bır anlık sınırden yazıyorsun ama..BİRŞEY YAZARKEN DÜŞÜN ÇOK AĞIR KONUŞMUSSUN ADMİNLER NERDE NE İŞE YARAR..

Dogdurudr Rizede cok fb gs lı var her yerde var SİVASTADA Var yok desek yalan olur..

Ben Rizeliyim Aynı Zamanda Trabznlada bagım var.. Tabiki Başta Rizesporluyum..Trabzonunda başarısını herzman isterim..Bndada ayıp birşey yok rizeye sadece 60 km uzakta..

Lütfen ınsnalara hakaret etmeden tartısalım.s
Düşünce özgürlüğü denilen bişey var kardeşim. onlar bize fenere yatıyorsunuz derlerse bizde onlara rumlara yatıyorsunuz deriz. sen buraya gelip provokasyon yapıcağına gitte bağın olan trabzon sitesinde yaz. önce dost gibi geliyorsunuz sonra dişlerinizi ortaya çıkarıyorsunuz.

rum diyorsak bir gerçekliği vardır. benim tanıdığım trabzonluların dedeleri nineleri rumcayı çatır çatır konuşuyor. çünkü orası rumlarında yaşadığı bir yerdi kurtuluş savaşına kadar.
Alt 21.04.2009, 13:04   #416
ferhat_58_oğuz
Yiğido

[QUOTE=RizeLi053;506291]
Alıntı:
Senin Kafan yerindemi..Profılıne baktım 31 yasındasınız..Vallahı yakıstıramadım RUM PONTUS ne ya cahıl cahıl konusma..Burda futbol konusuyoruz Insanlara hakaret kucuk dusurucu tahrık edıcı msjler yazmak yanlıs

Adama bak ya rum diyor pontus diyor..Ulan Trabzon ınsanı kadar Mıllıyetcı vatan sever ınsan sever cana yakın kım var..:S Bunları bıle bıle rum mum dıyorsun..Bır anlık sınırden yazıyorsun ama..BİRŞEY YAZARKEN DÜŞÜN ÇOK AĞIR KONUŞMUSSUN ADMİNLER NERDE NE İŞE YARAR..

Dogdurudr Rizede cok fb gs lı var her yerde var SİVASTADA Var yok desek yalan olur..

Ben Rizeliyim Aynı Zamanda Trabznlada bagım var.. Tabiki Başta Rizesporluyum..Trabzonunda başarısını herzman isterim..Bndada ayıp birşey yok rizeye sadece 60 km uzakta..

Lütfen ınsnalara hakaret etmeden tartısalım.s
küçük düşürücü alaycı küfürlü konuşmanın babasını siz yapıyosunuz bana gelmiş burda kültür dersi vermeye çalışma ben sizin ne derecede kültürlü olduğunuzu iyi biliyorum sadece tarihten ve unun bıraktığı izlerden bahsettim bu izleri trabzon yaşamıyormu sence rumlara hakaret niyetinde değilim ama gelip burada milliyetçiliktende bahsetme siz görünüşte milliyetçi içerde anti milliyetçisiniz sizin için milliyetçilik türk olmak değil karadenizli olmak bunuda inkar edemezsin benin burada yazamayacağım şeyler var başka şeylere girer konu gereğide yok herşey ortada ben sporun dışına çıkmak istemezdim ama gelip bizim sitemizde bize hakaret ve küfürler savurmanız sizin kişiliğinize yakışır birşey olması gerek sen bizim adminleri uyaracağına git kendi adminlerini uyar senin üyelerini geçtim adminlerin kendi sitelerinde küfürler yağdırıyo birde bena kültür ve milliyetçilik konusunda tavsiye ve fikir verecek en son siz karadenizlilerdir
Alt 21.04.2009, 13:32   #417
ferhat_58_oğuz
Yiğido

31 yaşındayım evet her türlü kafam yerinde ısrarla insanların terbiye sınırlarını zorlama bunun neresi yanlış tarihte rum pontus yokmuydu senmi duymadın ozaman cehaletin en büyüğü sende bende değil ne oldu okadar rum ben söyleyim hepsi asimile oldu ve şu an trabzonda veya türkiyenin başka başka yerlerinde ama % 90 nı trabzonda tarihte osmanlıda devşirmeye çalıştı ama bu devşirmeler osmanlıyı çökertip ne yazıkki bitirdiler bu gün osmanlı yok cumhiriyet var ama yine devşirmeler asimileler var etö nerde hangi şehirde daha kolay yapılana biliyo kendine bir sor yine diyorum sporun dışına çıkmak istemezdim ama bizi alta yatmalar yok efendim maç satmalar gibi iğrenç hiç bir sivaslıya yakışmayacak ve iliştirilemiyecek ifadeler kullanan sizlersiniz senin söylemenede gerek yok biz sizin ermeni ve rum olduğunuzu bu nedenlerden dolayıdırki biliyoruz ama yinede tekrarlaman insanların bilinçlenmesine daha faydalı olur ata sözü (ağaç ne kadar yüksek olsada yaprakları yere düşer)
Alt 21.04.2009, 13:37   #418
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar buraya yorum yazmak için giren Trabzonlularla tartışamanın,laf dalaşına girmenin yersiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Daha önce bu tür şahsiyetlerle ilgili yazmış olduğum bir yazıyı tekrar paylaşıyorum.Bu tiplerle neden muhatap olmamamız gerektiğini yeterince anlatıyor.

Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."
Alt 21.04.2009, 13:46   #419
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Arkadaşlar bırakın şu Trabzonsporluları çünkü onlar artık isteselerde Anadolu'nun temsilcisi falan olamazlar neden mi çünkü kendileride Anadolu'yu istemiyorlarr..Hani Trabzonlular sadece Trabzonsporu tutardı yalann arkadaşlar inanmayınn hemde külliyen yalann adamların hepsinin diğer takımları var bunlar bjk,gs ve fener çünkü bunları kendileri kendi ağızlarıyla söylüyorlar Sivasspor şampiyon olmasın bjk olsun gs olsun fener olsun diyorlar yani Trabzonsporlular bu 3 ezikleride tutuyorlar yalannn Anadolu'yu istemiyorlarr.....
Alt 21.04.2009, 13:55   #420
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1092 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar buraya yorum yazmak için giren Trabzonlularla tartışamanın,laf dalaşına girmenin yersiz olduğunu tekrar hatırlatmak isterim.Daha önce bu tür şahsiyetlerle ilgili yazmış olduğum bir yazıyı tekrar paylaşıyorum.Bu tiplerle neden muhatap olmamamız gerektiğini yeterince anlatıyor.

Trabzonlularla futbol konusunda tartışmak yersiz olur.Çünkü bu konuda bir ilkokul talebesi kadar bile mantıklı cümleler kuramazlar.Kendi dünyalarında,tek sahip oldıukları oyuncaklarıdır Trabzonspor.Kah bordo bir oyuncak araba,kah mavi bir oyuncak uçak.Hayal güçlerinin alabildiği kadar.Yeri gelir sarılır uyurlar,yeri gelir tekmeler ezerler.Bildiğiniz anlamsız çocuk piskolojisi.Bir büyük gibi karşınıza alıp konuşamazsınız.Hemen müzelerden anlatmaya başlarlar.Öyle bir müze tasviri oluşurki küçük beyinlerinde sanarsınız Moskova 2. dünya savaşı müzesi,yada Kraliyet Müzesi.Dedelerinden futbol değil savaş anıları dinlemişlerdir sanki.Türkiye'yi geçtim DÜnyanın en büyük takımı,en büyük taraftarı.Gerisi yalan,gerisi kolpa.Yenildilermi ağlarlar,saldırgan tavırlar.Yenerlerse zaten en büyük onlardı,normal sonuç olur.Futbolda yenmek ve yenilmek vardır cümlesi uzun gelir anlamaları için,yenmekten sonrasının anlamazlar.Alemin en delikanlı,en babayiğit gençleridir.Tabi klavyede,ve toplu halde.Tek başlarına adlarını duyan olmamıştır.Yeri gelir siteden Mecnun başkana "Ulan!!!" çekerler,yeri gelir Bülent Hoca için,"ah bi yerde karşıma çıksa" edebiyatı yaparlar.Gülsen bi türlü,gülmesen bi türlü.Tüm Sivas,yumuşaktır,Alevidir(buda bi hakaret türü sanki),krodur,dürümcüdür,pzvgd ir.Trabzon Sivas'a kuşatmaya gelir hep,hep ezer,kükrer gider.Çocukluk işte.Devlere başkaldıran Cüce...Anadolu çocuğudur.Ama kendinden başkasını istemez.Yeri gelir İstanbul'un koynunda verir bakireliğini,utanmaz.Kahpe olur,yola düşer,aldırmaz.Her halükarda pozitivist tavırları vardır Trabzonsporlunun.Holiganlık deseniz kabul edilmez,ama kılcaldamarlara kadar işlemiştir.Hayattaki tek mutluluk kaynağı ona o mutluluğu veremeyince çıldırır,azıtır iyiden iyiye.Bu adamları kitap olarak yazmak lazım aslında...Bilim literatüründe adımız olur.
"Size heryer Hayvanat Bahçesi..."

bumudur?
budur...
++++++++++++++++++++++++++
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, yorumları