Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
değerli kardeşim.anlaşılan o ki sen maçı izlememişsin.yada sen çekirdek yiyordun maça iyi konsntre olamamışsın. direkten dönen topları görmemişsin. yada kaleci volkanın zar zor çıkardığı topları görmemişsin. maç tamamen sivasın insiyatifi içindeydi.tamam fener eksikti kabul ama.kazımın fiyatı bizim 4 futbolcumuzun fiyatından fazla. yada diğerleri. hepsi kalite futbıolcular. buna rağmen sivas müthiş bir futbol sergiledi.lidere yakışır bir futbol oynadı.bazen olmayınca olmuyor.direkler kaleci.yani o kaleci geçen hafta olmadık golü yedi bu maçta panter kesildi.olmayınca olmuyor. takımda sadece mehmet yıldız kötüydü o kadar.başka bişey söylemek saygısızlık olur. ahmaklık olur. futboldan anlamamak olur.yazma böyle şeyler bir daha.ayıp oluyor.
|
Kardeşim sende petkoviçin çıkardığı topları görmemişsin.
Petkoviç - Bilica - İbrahim dağaşan üçlüsü olmasa Sivasspor 8 eksikli fenerhaçe karşısında tarihi bir hezimetle ayrılmış olurdu emin ol.
3:0 mı yoksa 4:0 mı yenilirdik ben tam kestiremiyor.
Bu sezon gördüğüm en kötü sivasspor vardı sahada.
bir ara acaba balili sakatlanıp çıktımı diye düşündüm.
Mehmet yıldız adnan polatla yapılan acemi pazarlık sonucunda zaten tamamen bitti.
Tum 10 dakka oynadı sonra hiç meydanda yok. sezer bir ara sanki Fernerbahçe için oynadı. murat erdoğan takım oyununu benimseyememiş.
ankaragücündeki kurtarıcı adam rolünü burdada devam ettirmek istiyor.
Kamanan şut çekerken sanki antremanda sanıyor kendini.
Dün geceki fenerbahçe Turkcell süper ligde yenemeyecek tek takım Sivasspordu.
Hacettepede dahil olmak üzere süper ligdeki 17 takımın hangisini çıkarsa dün geceki fenere mutlaka gol atardı.
Süper ligdeki takımların yüzde 80'ide zorlanmadan galibiyet alırdı.
bizimkiler gol atamamayı nasıl becerdiler bende hala şaşırıyorum.
Mecnun başkan dün geceki futboldan sonra çıkıpta bizi şampiyon yapamayacaklar, dolap var gibi laflar ederse kusura bakmasın ama taraftarıda dahil olmak üzere kimse kendisine inanmaz.
bu kadar kötü futbol oynayan bir takım nasıl şampiyon olacak. masa başında şampiyonlukmu verecekler.
Yönetim ve teknik kadro başkalarını şuçlamak yerine birazda takıma baksın gerekli önlemleri alsınlar.