Alıntı:
hiko58 Nickli Üyeden Alıntı
canım kardeşim asıl sorun bence mehmet yıldızda.ikinci yarı mehmet yıldızın esamesi yok. sivassporun futbol oynamadığını maçı verdiğini söylemek bence çok acımasızlık olur.hata varmıdır evet. gol yolarında sadece bu maçta değil tüm maçlarda eksikliğimiz var.doğrudur. mehmet yıldız oynamayınca bütün forvetler etkileniyor. ama lütfen şike yapıldı denmesin. bu kendi kendimize küfürdür.neden maçı verelimki olurmu böyle bişey. beceremedik deriz.hata yaptık deriz ama maçı sattık diyemeyiz. böyle onursuz şeyler bize yakışırmı be kardeşim.ben 53 yaşındayım. daha düne kadar ikinci ligde düşmemek için oynayan üçünmcü lige düşen bir takımdık.şimdi feneri yenemedik diye üzülüyoruz. bu büyük bir başarı değilmi soruyorum size. şampiyonluğa oynuyoruz bu az bişeymi.hang futbolcularla sorarım size. şimdi benim bile eleştirdiğim mehmet yıldız biz başka takımlara verdiğimizde geri geldi kimse beğenmemişti. şimdi gol kralı olma namzeti.yani biz birden bire büyük şeyler yapmaya başladık kafamız bulandı.olaylara bu yönleriyle bakmak lazım.yensek çok güz<el olurdu ama olmadı.bizde lig maçlarında çok çok kötü oynayıpta kazanmadıkmı hiçç. futbolda böyle şeyler vardır.lütfen hiç kimse hakaret etmesin. biz onurlu insanlarız ve şike nedir bilmeyiz..
|
Peki Mehmet yıldız niye bu hale geldi diyede sormaklazım.
Eskiden mehmet yıldızın kafası rahattı iyi oynuyordu.
Adnan Polat'la bir acemi pazarlık yaptılar mehmet yıldızı bitirdiler.
ne satabildiler nede hayırını görüyoruz. şampiyonluğa koşan takımındaki en iyi oyuncuyu sezon ortasında transfer listesine koymak çok büyük bir acemiliktir ve bu acemiliğin bedelini şimdi ödüyoruz.
Eğer ilk yarıdaki mehmet yıldız şimdi olsaydı, Ankaraspora, Bursaspora ve Konyaspora 2'er puan bırakıp gelmezdik.
Şike iddasında bulunmuyoruz ama Yönetim ve Teknik heyet şike diyerek takımın durumunu görmezden geliyor. takım kötü oynuyor ve buna önlem alınmıyor.
oyuncular kötü ve formsuz. bunun sorumlusunun onlar olduğunu görmek yerine şike var diyerek, onları haklı çıkarıyorlar.
sen futbolcu olsan ve kötü oynasan sana gelip yönetimin normalde niye kötü oynuyorsun diye hsap sorması lazımken, yönetim gelip şike var sen haklısın diyerek birde kötü futbolundan dolayı seni ödüllendiriyorsa sen bırak kendine çeki düzen vermeyi nasıl olsa şike var diyip dahada bırakırsın kendini.
bu durumun sorumlusu ne federasyon nede hakmler.
bu durumun sorumlusu kötü oynayan formsuz futbolcular ve şike var diyerek kötü futbolundan dolayı onları ödüllendiren yönetim ve teknik heyetimizdir.
Şampiyonluğa oynayan bir takımın dün geceki gibi berbat futbol oynamaması gerekir.
bu futbolla nasıl şampiyonluk kovalayacağız, teknik heyetin bunu artık bunu kabul etmesi lazım.