Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı
Sivasspor Kazanır 3.245 75,57%
Berabere Biter 104 2,42%
Trabzonspor Kazanır 945 22,01%
Katılımcı sayısı: 4294. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 23.04.2009, 14:52   #1
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Ülkemızde yaşayan rumları kastederek yada ırkcılık olarak yazmadım iyi okumanızı tavsiye ederim. Ancak biraz açıklama yapmak gerekıyor sanırım ;Ülkemızde yaşayan Rumlar ile Kıbrıs'ta yaşayan Rumlar etnık olarak bir değillerdir. Benım yazımı anlayamıyorsanız üzgünüm.

Bu arada benım yorumumu bir kenara bırakıp ts - anortosis macından sonra Trabzondaki yerel gazetelerin attıgı başlıkları ve yazıları okursanız sanırım sorun yok demektir
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.04.2009, 15:11   #2
F&YİĞİDO&B
Acemi Yiğido

F&YİĞİDO&B - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 F&YİĞİDO&B FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ülkemızde yaşayan rumları kastederek yada ırkcılık olarak yazmadım iyi okumanızı tavsiye ederim. Ancak biraz açıklama yapmak gerekıyor sanırım ;Ülkemızde yaşayan Rumlar ile Kıbrıs'ta yaşayan Rumlar etnık olarak bir değillerdir. Benım yazımı anlayamıyorsanız üzgünüm.

Bu arada benım yorumumu bir kenara bırakıp ts - anortosis macından sonra Trabzondaki yerel gazetelerin attıgı başlıkları ve yazıları okursanız sanırım sorun yok demektir
Yazdıklarını tekrar tekrar okudum, Rum kelimesini özellikle siz Rum takımına bile diyerekten Rumları aşağılamaya yönelik bir tavır takınmışsınız.
Neyse bu konuyu uzatmak istemiyorum lakin son olarak şunuda söyleyim 2 yanlış bir doğru etmez.
Trabzondaki gazetelerin ne yazdıkları beni alakadar etmiyor bu onların ayıbıdır, lakin siz bu forumun yöneticisiseniz sadece kendinizi değil aynı zamanda bu forumu hatta Sivassporlularıda temsil ediyorsunuz sayılır.

Bizim yazdığımız yanlış bir söz çok önemsenmez ama siz aynı yanlışı yaparsanız; adamların yöneticisi bile böyle söylüyor derler.
Neyse konuyu uzatmayım.
Hepiniz sağlıcakla kalın.

Trabzonsporlu arkadaşlarda kendi forumlarında yazarsalar bu hem kendileri hemde bizim için daha iyi olur..
F&YİĞİDO&B isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda F&YİĞİDO&B'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.04.2009, 15:59   #3
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:

Nerenin Rum'u olursa olsun. kimsenin aslını bilmeden Rum, Ermeni vb yakıştırmalar yapmak doğru olmaz.
sonuçta TS'lilerde bu ülkenin vatandaşları ve bu ülke için canını feda edecek insanlar.
Bir maç yüzünden birbirimize Rum, Ermeni gibi yakıştırmalar yapmak bana göre çok yanlış.
Sonuçta alt tarafı 90 dk.lık bir karşılaşma. TS'liler küfür edebilir, kötü sözler yazabilir ama bu yazanların seviyesiyle ilgili bir şey. kötü söz sahibinindir.
O küfür ediyor, kendini küçültüyorsa bırakalım küçültsün. bizim onların seviyesine düşmememiz gerekir.
Küfür etmek mert insana, doğru insana yakışmaz. ancak ahlaksız ve seviyesiz insanlara yakışır.
onlar kendilerine bu vasıfları yakıştırıyorsa bize diyecek bişeyde kalmaz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.04.2009, 18:55   #4
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1307 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nerenin Rum'u olursa olsun. kimsenin aslını bilmeden Rum, Ermeni vb yakıştırmalar yapmak doğru olmaz.
sonuçta TS'lilerde bu ülkenin vatandaşları ve bu ülke için canını feda edecek insanlar.
Bir maç yüzünden birbirimize Rum, Ermeni gibi yakıştırmalar yapmak bana göre çok yanlış.
Sonuçta alt tarafı 90 dk.lık bir karşılaşma. TS'liler küfür edebilir, kötü sözler yazabilir ama bu yazanların seviyesiyle ilgili bir şey. kötü söz sahibinindir.
O küfür ediyor, kendini küçültüyorsa bırakalım küçültsün. bizim onların seviyesine düşmememiz gerekir.
Küfür etmek mert insana, doğru insana yakışmaz. ancak ahlaksız ve seviyesiz insanlara yakışır.
onlar kendilerine bu vasıfları yakıştırıyorsa bize diyecek bişeyde kalmaz.
Yazdıgım mesajı anlamak neden bu kadar zor anlam vermek güç. Ben Trabzon şehrinin güzide insanlarına birşey söylemedım söylememde. Ben ts nin bir rum takımı olan anortosis e elenmesini söyledım. Konuyu hadi onlar çarpıtıyor bari sizler yapmayın.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.04.2009, 19:20   #5
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Yazdıgım mesajı anlamak neden bu kadar zor anlam vermek güç. Ben Trabzon şehrinin güzide insanlarına birşey söylemedım söylememde. Ben ts nin bir rum takımı olan anortosis e elenmesini söyledım. Konuyu hadi onlar çarpıtıyor bari sizler yapmayın.
Bazı arkadaşlar Rum gibi yakıştırmalar yapmışlardı geçmiş mesajlarda
o yüzden genel olarak yazdım bunu.
direk şahsına yazılmış bir mesaj değil yanlış anlama.

Holigan TS'lileri hiç sevmem, çünki o tiplerin gözü dönmüştür. her türlü küfürü hakareti ederler. utanmak nedir insanlık nedir bilmezlerde.
Onlara cevap vermek için boşuna zamanda harcamam çünki onlara cevap vermek demek, değerli zamanı boşuna heba etmek demektir.

bazı arkadaşlar trabzonlular için Rum gibi ifadeler kullanmışlar. BJK yada GS traftarı yapsa onlara çok görmem çünki onların içinde öyle bir taraftar kesimi varkı bunların yanında TS'nin holigan taraftarları bile beyefendi kalır.
Eleştiri yapalım tartışalım ama bu tür ifadelerdende (genel olarak söylüyorum) kaçınalım çünki anadolunun beyi, mert Sivas insanına yakışmaz böyle sözler.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, yorumları