Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Sivasspor-Trabzonspor Maçı
Sivasspor Kazanır 3.245 75,57%
Berabere Biter 104 2,42%
Trabzonspor Kazanır 945 22,01%
Katılımcı sayısı: 4294. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo
Alt 24.04.2009, 20:13   #731
RizeLi053
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 RizeLi053 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
MERİTHAN58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hangi mantıkla yazdın acaba çok merak ettim. ya malsınız diyorumda kızıyorsunuz. bizimde kuruluş yılımız 1967 mal. neden kurtuluyum. söz söylemek için bişeyler yazma mantığını kullan ama bunu öğrenmek için trabzon dışına çıkın biraz
Çocugum senın yasın kac ..düzgün konussana basındada acemı yazıyorkı tam oturmus..neden SIKIYORSUN KENDINI..rahat ol gevse mactan sonrada guzel skoru sındırmek ıcın artık ne yaparsın bılemem....

Burası MİS gibi hamsi kokuyor pehhh... sen yiyesun bizim hamsileridaaa
RizeLi053 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 20:15   #732
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Haklısın kardeş..Kutluyorum seni gercektende dostluk içinde olsa daha güzel olur herşey
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 20:15   #733
kangallı58
Yiğido

kangallı58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangallı58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse Cevap: TSL/SİVASSPOR-Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
RizeLi053 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çocugum senın yasın kac ..düzgün konussana basındada acemı yazıyorkı tam oturmus..neden SIKIYORSUN KENDINI..rahat ol gevse mactan sonrada guzel skoru sındırmek ıcın artık ne yaparsın bılemem....

Burası MİS gibi hamsi kokuyor pehhh... sen yiyesun bizim hamsileridaaa
tartışmaları lütfen uzatmayın arkadaslar..!!
kangallı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 20:17   #734
bortecine
Yiğido

bortecine - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

102 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bortecine isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Hispano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivasspor'u gerçekten de çok severim..Güzel bir başarı yakaladılar...Herkes geçen sene bunun bir tesadüf olduğunu söylüyordu..Ama bu sene de aynı performansı göstererek bunun bir tesadüf olmadığını gösterdiler..Ama kendilerini bizimle kıyaslamalarını gerçekten de anlayamıyorum..Düşünüyorum da o talihsiz olay yaşanmasa idi yine kendilerini bizimle kıyaslarlar mıydı...Bizimle uğraşmayı bir kenara bırakın..Tabi bizimkilerin de sizinle uğraşmayı bırakması gerek..Birçoğumuz herşeyi tek taraflı değerlendiriyoruz..Empati kurmayı beceremiyoruz..Empati kursak gerçekten birçok sorun hallolur..Burda çocukça,hiç gereği olmayan ifadeler de var..Maalesef bu iki tarafta da var..Neyse kısa kesiyim...Umarım yarın benim gönül verdiğim renkler sahadan galip ayrılır..Eğer böyle olursa şampiyonluk yolunda en büyük engeli aşmış oluruz...Kalan 5 maçımızı da kazanıp şampiyon oluruz..Yok eğer başka türlü bir sonuç olursa şampiyonluk bizim için hayal olur..O zaman Sivasspor şampiyonluğa çok ama çok yaklaşır...

Umarım dostça,kardeşçe,gerginliklerin yaşanmadığı,hakem hatalarının olmadığı,temiz bir karşılaşma olur...

Kalın sağlıcakla...

Sivasspor'u gerçekten çok severim..Ankara'da okula giderken bu formayı defalarca giydim..Herkes yanıma yaklaşıp Sivaslı mısın diye soruyor..Trabzonluyum diyince acayip şaşırıyorlar gerçektende şaşırıyorlar..Evet ben bu formayı onca olay yaşandıktan sonra giydim..Neden giydim çünkü Sivasspor çok başarılı idi..İstanbula kafa tutuyordu...

Fazla Söze ne hacet
bortecine isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 20:40   #735
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

gelecek ts lı arkadaslara sımdıden hosgeldınız dıyorum..cumartesı gunu sadece sahadakı gusel futbolla anılır umarım.. ıkı takımında kazanması sart,o yuzden gusel bı mac olacak dıye dusunuyorum..
inşallah SİVASSPORUMUZ güldürecek yüzümüzü..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 21:45   #736
CARLEONE
Yeni Yiğido

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 CARLEONE FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bence yıllar yılı anadolunun gururu olmus bir takımın taraftarı işte "Hispano" gibi olmali

tebrikler
Alt 24.04.2009, 21:54   #737
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1128 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Hispano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben Sivasspor'u gerçekten de çok severim..Güzel bir başarı yakaladılar...Herkes geçen sene bunun bir tesadüf olduğunu söylüyordu..Ama bu sene de aynı performansı göstererek bunun bir tesadüf olmadığını gösterdiler..Ama kendilerini bizimle kıyaslamalarını gerçekten de anlayamıyorum..Düşünüyorum da o talihsiz olay yaşanmasa idi yine kendilerini bizimle kıyaslarlar mıydı...Bizimle uğraşmayı bir kenara bırakın..Tabi bizimkilerin de sizinle uğraşmayı bırakması gerek..Birçoğumuz herşeyi tek taraflı değerlendiriyoruz..Empati kurmayı beceremiyoruz..Empati kursak gerçekten birçok sorun hallolur..Burda çocukça,hiç gereği olmayan ifadeler de var..Maalesef bu iki tarafta da var..Neyse kısa kesiyim...Umarım yarın benim gönül verdiğim renkler sahadan galip ayrılır..Eğer böyle olursa şampiyonluk yolunda en büyük engeli aşmış oluruz...Kalan 5 maçımızı da kazanıp şampiyon oluruz..Yok eğer başka türlü bir sonuç olursa şampiyonluk bizim için hayal olur..O zaman Sivasspor şampiyonluğa çok ama çok yaklaşır...

Umarım dostça,kardeşçe,gerginliklerin yaşanmadığı,hakem hatalarının olmadığı,temiz bir karşılaşma olur...

Kalın sağlıcakla...

Sivasspor'u gerçekten çok severim..Ankara'da okula giderken bu formayı defalarca giydim..Herkes yanıma yaklaşıp Sivaslı mısın diye soruyor..Trabzonluyum diyince acayip şaşırıyorlar gerçektende şaşırıyorlar..Evet ben bu formayı onca olay yaşandıktan sonra giydim..Neden giydim çünkü Sivasspor çok başarılı idi..İstanbula kafa tutuyordu...

Trabzonspor 6 sampiyonlugu kazandigi zaman sizin gibi taraftarlara kaldi simdi capulcular sanal alemlerinde cirit atiyorlar... Gercekten uzuluyorum bu sanal zavallilar Trabzonsporun namini 2 paralik etmye calisiyorlar .Haliyle de istenmeyen olaylar yasandi umarim bir daha yasanmaz...

Tesekkurler bu anlamli mesajiniz icin....Herkesin bir parca ders almaya ihtiyaci var..
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda myway'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.04.2009, 22:15   #738
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1222 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Yatacağım,kalkacağım cumartesi olacak..

Çocukluk yıllarının en basit gün hesabı..

Heyecan büyük,kalbime sığmayacak kadar..
Yatsam kalksam hep bu maç aklımda..
Bu gün rüyamda Yattara'yı gördüm..
Bir aksilik çıkarmasa..
Alt 24.04.2009, 22:20   #739
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Trabzonspor 6 sampiyonlugu kazandigi zaman sizin gibi taraftarlara kaldi simdi capulcular sanal alemlerinde cirit atiyorlar... Gercekten uzuluyorum bu sanal zavallilar Trabzonsporun namini 2 paralik etmye calisiyorlar .Haliyle de istenmeyen olaylar yasandi umarim bir daha yasanmaz...

Tesekkurler bu anlamli mesajiniz icin....Herkesin bir parca ders almaya ihtiyaci var..
aynen sana katılıyorum kardeşim,yalnız ıgneyı kendıne batır,cuvaldızı başkasına,malesef bızdede var sanal alem delıkanlıları bız gunlerdır gusel muhabbetler kurup su kavgayı engelleyelım derken ıkı takımdada huzur ıstemeyen tıpler karsılıklı ıyı efelendı durdular..bu sadece bı spor,umarım zamanla daha ıyı anlarlar..
fazla enerjıyı trıbunlerde atalım klavye basında degıl..
herkese saygılar..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.04.2009, 22:32   #740
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1128 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58güven58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen sana katılıyorum kardeşim,yalnız ıgneyı kendıne batır,cuvaldızı başkasına,malesef bızdede var sanal alem delıkanlıları bız gunlerdır gusel muhabbetler kurup su kavgayı engelleyelım derken ıkı takımdada huzur ıstemeyen tıpler karsılıklı ıyı efelendı durdular..bu sadece bı spor,umarım zamanla daha ıyı anlarlar..
fazla enerjıyı trıbunlerde atalım klavye basında degıl..
herkese saygılar..
herkesin ders almaya ihtiyaci var derken kendimizi de dusunerek soylemistim

sampiyonluga 6 mac kaldi sadece 6 mac....
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
maçı, tahmin, yorumları