kimlik sorma olayı herşeyde çagdışı kaldıgımız gibi burdada çag dışı kaldık insanlar maça mı geliyor yoksa karakol da sorgulanmaya ne kadar saçma bişey
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
iyi olmuş bu uygulama bunlar sivasspor forması giyip sahaya atlayıp olay çıkarırlar sonrada herşeyi Sivasın üstüne kalır herşey beklenir bunlardan...alışmışlar.
......AMAÇ'MI KAOS ÇIKARMAK...................
Sivas taraftarına ayrılmış yerlerden bilet almanın gayesi açık ve net belli yeni kargaşa ve S.sporu ve Sivas'ı ve taraftarı bütün medyanın içinde kaos çıkararak zor durumda bırakmak belkide en önemlisi cezalar almasını sağlayacak komplo teorileriye çökertmeye çalışmak bu yol, yol değil.
Ama iyi bir plan değil çünki Sivas'ı ve taraftarı iyi tanımadıkları kesin bizim insanımız serttir ama mertdir ve bu oyunlara gelmez zaten boşuna uğraşmayın
bizde kimse yıpranmaz
Siz gelin kuzu kuzu oynayın. S.spor karşısında Yiğitlerimizle taraftarımızın'dan insanlık nasıl olur mertlik nasıl olur misafir nasıl karşılanır taraftar nasıl olur öğrenin gidin.
Biraz ders almaya çalışın ama böyle dedikodu veya kargaşa planları kimseye iylik getirmez
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...