-Sivasspor resmen eziyor bizi. İngiliz takımları gibi çabuk oynuyorlar. Bizim Hüseyin-Colman-Selçuk falan topu alıp dönene kadar 3 Sivas'lı bitiyor başlarında ortasahada. Sivasspor çirkef, Sivasspor'u hakemler koruyor v.b diyerek kendinizi kandırmayın. Halep oradaysa arşın burada. İlk yarıda aldık işte boyumuzun ölçüsünü ve maçı çevirebileceğimize dair en ufak bir umut yok içimde!
-haftalardır millet para biriktirip maça gitti ya bu mudur sonucu
-2. yarıyı izlemicem. böyle giderse fark olur
-rezil olduk rezil
-Bülent Uygun akıllı adammış. Mehmet Yıldız'la iki stoperimizi birden sahadan silerken sağa sola deplase olan Musa, Murat ve Tum ile etkili oluyor.
Peki bizdeki bu isteksizlik neden ya... Bir kere de alalım kritik bir maçı. 4 milyon euroluk starının en önemli maçında kuvveti yetmiyor hocam. Yine mi taraftardan şikayet edeceksin
hhahahahhaahahaha
derler tabiii
baska ne diyorlar??
hhahahahhaahahaha
derler tabiii
baska ne diyorlar??
Ts formundan bi yorum daha
Olay şudur. Bülent Hoca'nın basbaya tuzağına düştük. Ben iki defa yazdım. Ersun Hoca bu maça Umut - Gökhan ikilisi ile başlayabilir. Ama beni gene şaşırtmadı. Alanzinho bize lazım bir oyuncu değil. Ersun Hoca erken gol düşündü. Bülent Hoca üstümüze gelirler iki kontra top yaparız diye düşündü. Amacına ulaştı. Artık bu sezon bizim için bitmiştir.
Sivas Spor en güzel maçını oynadı. Saha içinde yenilmeyen S.spor yine gücüne güç kattı
Özellikle sağ kanatta müthiş gol fırsatı bulup golleri attık Musa ve Abturahman'nın golleri ile
Tarih böyle yazılır her dakikası mütiş oynandı ve ne istediğini bilen bir S.spor var sahada
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...