Tüm samimiyetimle arz ediyorum ki ; dile getirmiş olduğum o yazımdaki hislerim ve düşüncelerim,iç benliğimdeki o saf-temiz duygularım SİVASSPOR a olan sempatim-aşkım ve sevgimin her geçen gün artarak çoğalan ışıltılarımın dışa yansımasıdır.
Amacım reklam değil,gerçekleri olduğu gibi doğal olarak yansıtmak adına sitenize seve-seve gelerek sanal ortamda o güzel hislerimi sizlerle paylaşmak istedim. Yukarıdaki alıntı olarak arz etmiş olduğum yazı yaklaşım ve bakış açısı olarak hiç de hoş ve şık olmayan bir değerlendirme.Bence değerli ve kıymetli arkadaşımın o günkü psikolojik ruh hayli ile yazıyı kaleme aldığını düşünüyorum.Herkes aynı düşünceye sahip olacak diye de birşey yok.Herşeye rağmen görüş ve düşüncelerine saygı duyuyorum.
Benim SİVASSPOR hakkında dile getirmiş olduğum o güzel temiz duygularım asla değişmeyecektir.Zafer ve başarılar uzun emekler neticesinde kazanılıyorsa ; O güzel duygularda uzun bir emek karşılığında duyulan sevgi-aşk-bağlılık-sempati-sezgi ve hislerin insan ruhunun iç dünyasındaki şefkatli birikimlerinin uzun vadeli-kalıcı bir ürünü olarak ortaya çıkmasında en büyük etkendir.
Saygılarımla...