yok abi bir duyum almadim da kafamda sorguluyorum.. eger maclar ayni saatte oynanirsa ankaragucu 19 mayisdan baska yere gitmez.. giderse hacettepe gider...Gunay hocam bunla ilgili mail atmis bakalim tff ye cevap bekliyoruz
iki takiminda herhangi bir iddaasi olmamasindan dolayi...
Simdi hangisini izlesek diyor millet ben Sivasin macini da izlemeyecegim.. Ankaraspor -Besiktas macina gidecegim Ankaraspor a destek icin radyodan da Sivasimin macini dinlerim....
esas merak ettigim haftaya hacettepe-sivas ve ankaragucu-bjk maclari cakisiyor.. malum ikiside 19 mayisda oynuyor.. buyuk ihtimalle hacettepe-sivas macini yenikent asas stadinda oynatacaklar :(
arkadaşlar bence bizim maçı asaş stadına vermelerinde bi sorun yok. bence ankaragücü kendi sahasında oynasın o taraftar o sahada güzel. ankaragücü o sahada bjk yi mahveder..
Turkcell Süper Lig'de 31. hafta oynanacak maçların programı açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre 31. hafta maçlarının programı şöyle:
9 Mayıs Cumartesi
19.00 Kocaelispor- Trabzonspor
19.00 Fenerbahçe- Denizlispor
19.00 Gençlerbirliği - Hacettepespor
19.00 Sivasspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor
19.00 Bursaspor - Konyaspor
19.00 Eskişehirspor - Antalyaspor
19.00 Galatasaray - Ankaragücü
19.00 Ankaraspor - Beşiktaş
10 Mayıs Pazar
19.00 Kayserispor - Gaziantepspor
umarim kalan son 4 hafta hep kritik maclari ayni saatte oynatirlar
Eeee 4 kanalda yayınlarsa bunun 1. diyelimki bjk digeri cimbom hadi feneride verdi diyelim. Sonra kimi verecek 4.üncüyü trabzonumu SİVASIMI. Şampiyonluga oynuyoruz umut ediyorumki bizim maçı banko vermesi lazım.
32. Hafta Hacettepe-Sivasspor ve Ankaragücü-Beşiktaş maçları var. Bu maçlar aynı gün aynı saatte olmaz inşallah.iki maça da gitmek istiyorum. Şöyle de bir sorun var iki takımda maçlarını 19 Mayıs stadında oynuyor nasıl bir çözüm bulacaklar acaba?
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
Insallah bizim maci verir. Avrupada izlenmesi zor olacak cünkü sadece Lig Tv var Türkiyedeki Digitürk gibi degil kanallar sadece Lig Tv. Yapilirmiydi bu en heyecanli yerde izleyemeyecegiz biz Almanya da