Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?
Kesinlikle Şampiyon Olacağız 451 69,07%
Şampiyon Olma Umudumuz Var 263 40,28%
Şampiyonluk Sadece Hayal 68 10,41%
Kesinlikle Şampiyon Olamayız 62 9,49%
Birden Fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 653. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

 
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?
Alt 05.05.2009, 14:36   #11
emi61
Yeni Yiğido
 
emi61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 30.04.2009
Mesajlar: 31
Thanks: 35
13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 emi61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Şampiyonluğa Olan İnancımız Nedir?

3 puanlı sisteme geçildiğinden bu yana son 4 haftaya lider giren takımların yüzde 85'i sezonu zirvede bitiriyor.

Turkcell Süper Lig'de bitime 4 hafta kala Sivasspor, Beşiktaş'ın önünde 1 puan farkla lider. Liderin 4 puan gerisinde üçüncü sırada Trabzonspor yer alıyor. Tüm Türkiye'nin merak ettiği soru ise kimin şampiyon olacağı.

3 puanlı sisteme geçilen 1987-88 sezonundan bu yana 21 sezonda bitime 4 hafta kala lider giren takımların 18'i, yani yüzde 85'i sezonu şampiyon olarak tamamladı. Rakamlar, lider Sivasspor'un son 4 haftada çok şanslı olduğunu gösteriyor.

Son 21 sezonda sadece 3 takım, bitime 4 hafta kala lider olduğu halde şampiyon olamadı. 1995-96'da Trabzonspor şampiyonluğu son 4 haftada Fenerbahçe'ye kaptırdı. 2000-2001 sezonunda bu kez Galatasaray'ın 3 puan önde girdiği son 4 haftada Fenerbahçe mutlu sona ulaştı ve geçen sezon Fenerbahçe son 4 haftaya averajla lider girmesine rağmen sezon sonunda Galatasaray şampiyonluk kupasını kaldırdı.

3 puanlı sisteme geçilmesinden bu yana Beşiktaş 5 kez şampiyon oldu. Siyah-beyazlı ekip bu 5 sezonun tamamında son 4 haftaya lider girdi. Bunun haricindeki hiçbir sezonda Beşiktaş ilk iki içerisinde olmadı.

Son olarak rakamlar Trabzonspor'un şampiyonluk için şansının olmadığını gösteriyor. Çünkü 1987-88 sezonundan bu yana son 4 haftaya üçüncü sırada girip sezonu şampiyon bitiren bir takım olmadı. Bu anlamda Trabzonspor bu sezonu şampiyon olarak kapatabilirse bir ilki de gerçekleştirmiş olacak.

--kaynak internet haber---
emi61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
 

Etiketler
kim, nedir, olan, olur, sizce, İnancımız, Şampiyon, Şampiyonluğa


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git