Adim:Kasim Güllü 1973 Yildizeli karalarköyü dogumluyum 16,11 2003 ten buyana almanya´da Herten de yasamaktayim.Burada ASIB Yönetim kurulu üyesiyim.Sayin Rüstü baskan ve diyer yönetim kurulu arkadaslarimla calismaktan mutluyum saygilar.
[QUOTE=kangalli_irfan_almanya;86036]benim adim irfan zortas
02 05 1988 almanya gelsenkirchen (nrw,ruhrgebiet) dogumluyum
ve su andada halen ikamet etmekteyim ve büyümekteyim aslen dedigim gibi sivas-kangallyim DELIKTAS köyünden bu siteyi acmakta emegi gecen herkese tesekkür lerimi arz ederim basta rüstü abiye[/QUOTE]
kardeş öncelikle sonsuz selamlar salih zortaşın oğlumusun bende kangal deliktaştan salim bozerkek almanyadaki tüm sivaslılara sonsuz selamlar
s.a bugun cok üzulmustum sivas sporumuz yenilince ama fener besiktasi yenince yine nesem yerine geldi artik sampiyonuz kimse engelleyemez herkese saygi sevgiler en büyük SIVASSPOR ibrahim cankaya kizilcakisla almanya
Aslen sivas kangalliyim.frankfurtta yasiyorum.SIvasim hic bir zaman hic bir yerde yanliz degil.Cünkü biz hep olacagiz.Dünya takimlari savrulun biz geliyoruz nede olsa yigidoyuz.
[QUOTE=RüStü ElmaS;55011]Ben önce kendimden baslayayim.
Ismim Rüstü Elmas (Sivas`ta bazilari Ibrahim olarak bilirler)
1970 Sivas-Merkez dogumluyum.
Sivas Merkeze bagli Savcun köyündenim.
1978 senesinde Almanya`ya geldim.
Almanyanin Herne (Ruhrgebiet) kentinde yasiyorum.
Bu siteyi 2001 senesinde ilk kurdugumda, ileride bu siteden Sivasspor`a büyük hizmetler verecegimizden emindim ve hep bu hayal ile yasadim.
Iste hayallerim gercek oldu.
Simdi ise tüm site ekibiyle birlikte bu güzel hizmeti vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum.[/QUOTE]
[B]
teşekkürler rüştü abi göstermiş olduğun çalışmalarınla hayallerini gerçek oldu sana tekrar teşekkürler senin sayende sivasspora büyük sevgi yaşatmak için bizleri bir araya getirdin.tekrar teşekkürler[/B]
__________________ KAYRA YAPI Yönetim kurulu üyesi
BENDE KENDIMI TANITIYIM ISMIM MUAMMER CONGAR DOGUMLUYUM 1987 DEN BERI ALMANYADA münih sehri yakinlarinda kaliyorum rüstu ustaya cok tesekkürler ellerine saglik bu güzel site icin