Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı
Alt 07.05.2009, 13:29   #21
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı

egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivasfutbol'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2009, 13:42   #22
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1309 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Blica Dünyanın en iyi takımlarında oynaya bilecek olağan üstü bir defans oyuncusu hem oyun anlaşıyı hemde fiziki görüntüsü ile ben Real MADRİD li İtalyan oyuncu F.CAnnavaro ya cok benzetiyorum. Böylesi bir oyuncuyu elimizden kacırmak yanlış olur ancak cok iyi para verilir vede Bilicanın yerine iyi bir alternatif bulursak o zaman gitmesınden yanayım. Aklında gitmek olan bir oyuncuyu takımda tutmak klube büyük zarar verecektir.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2009, 13:43   #23
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence az bile 2 sene sonra avrupaya 10 milyon eder acele edip ucuza satmayalım, şampiyonlar ligine çıkınca zaten piyasası artacak yönetim iyi düşünmeli, şuan ribery 40 milyon etti, gasssaraylılar beş kuruş alamadan adamı yolladılar , akıllı olalım şampiyonlar ligine çıkınca 2 maçtan sonra tüm takmın değeri en az 2 kat artacak
Bilica'nın yaşı 30 ama Ribery Türkiyeye geldiğinde 21 yaşındaydı.4 milyon euro veriyorlarsa hiç düşünmeye gerek bence hemen verelim.Unutmayalım ki Bilica'yı 250 bin euroya bulduysak 4 milyona daha iyilerini buluruz.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2009, 14:03   #24
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

neden satıyorlarki şampiyon olunca ondan iisi olmadan bunu satmak saçmaa fb az futbolcu harcadı bide bilica harcasınlar bakalım...
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hursit0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2009, 14:09   #25
Velican
Yeni Yiğido

Velican - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 Velican FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bilica giderse, Sivassporun defans göbegi tamamen çöker, eger satacaklarsa, önce Bilicadan daha üstün bir defans futbolcu bulmalari lazim, eger yoksa hiç satmasinlar, daha sampiyonlar ligi var.. eger önüm açilsin istiyorsa Bilica, Sivasssporda kalsin, kendini avrupada göstersin.. ayrica 4milyon cok az..
Alt 07.05.2009, 14:26   #26
sivasfutbol
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 901 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

fenerbahce 2.5 euoraya bilicayı almak için mecnun başkanla el sıkışmışlar sırada ibrahim dağaşan var .?
Alt 07.05.2009, 14:29   #27
sivasfutbol
Usta Yiğido

internetspor.comdan haberi okuyabilirsiniz
Alt 07.05.2009, 15:45   #28
58sivasli58
Acemi Yiğido

58sivasli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58sivasli58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bilica baska takima gidmemeli cünkü onun evi SIVASSPOR onunla daha cok basarilara imza atariz ve onun BILICA gibisini daha bulamayiz
58sivasli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58sivasli58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2009, 16:00   #29
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 698 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivasfutbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .
Bilica 30 Yaşında. o yaştan sonra eğer Carlos gibi marka değeri olan bir futbolcu değilse çok para vermezler.
Yönetim satacağı için değilde transfer dedikodularına son vermek için bu açıklamayı yapmıştır.
4 milyon vermeye kimin gücü yeter. FB ve GS 30 yaşını geçmiş futbolcuya kolay kolay o parayı vermezler.
Ha veren bulursada satsınlar. yönetim mutlaka alternatifini bulmuştur o yüzden böyle rahat hareket ediyordur.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.05.2009, 16:25   #30
58gürünlü35
Acemi Yiğido

58gürünlü35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 74 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 58gürünlü35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yahu bırakın bunları ... Blicayı bile Vermeyiz. Zaten Blica Kendisi gitmez Seneye Bu Takım ŞAmpiyonlar Liginde Oynucak Karsıya manchester gibi bir dev gelirse Orda iyi top oynarsa bu adam 25 30 milyon euro da olur... Bence bu adam Gelecegin Ferdinand ' ı ... ! demedi Demeyin bu adam Cok büyük kulüplerde oynucak ama ins. simdilik sivastan ayrılmaz... !
58gürünlü35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58gürünlü35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
açıkladı, bedelini, bilica`nın, sivas