Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Alt 07.10.2005, 23:13   #21
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
ZAMANLA ÇEKİRDEK KAVRAMI BİTECEK... SÜREC SANCILI GECECEK ANLASILAN :(
Kardeşim hiç zannetmiyorum...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2005, 00:11   #22
ZARALI_ENGIN
Acemi Yiğido

ZARALI_ENGIN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

28 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ZARALI_ENGIN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadas lar fanatik gruplar olmasi lazim aslinda misal büyük takimlardaki (gfb,ultraslan,carsi....) her maca giden 90 dakika susmayan.
ZARALI_ENGIN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2005, 00:31   #23
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 834 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ZARALI_ENGIN Nickli Üyeden Alıntı
Arkadas lar fanatik gruplar olmasi lazim aslinda misal büyük takimlardaki (gfb,ultraslan,carsi....) her maca giden 90 dakika susmayan.
Arkadasim, basligin adi "Tek Yurek Olalim", senin nick'in "Zarali Engin" ve yazdigin seyler de "Sivasspor"un basarisi icin yazilmis, ama avatar'in cok farkli seyler soyluyor..
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2005, 00:54   #24
turanozkanli
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 turanozkanli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
Arkadasim, basligin adi "Tek Yurek Olalim", senin nick'in "Zarali Engin" ve yazdigin seyler de "Sivasspor"un basarisi icin yazilmis, ama avatar'in cok farkli seyler soyluyor..
İLKER KARDEŞİME HAK VERİYORUM ARTIK TEK YÜREK OLMA ZAMANI BUNDAN SONRA TEK SİVASPOR VAR ONURCUĞUM SANADA SELAMLAR SANA DERNEKTE SÖYLEDİKLERİMİ UNUTMA
turanozkanli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.10.2005, 03:47   #25
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
hayda futbolun yaşımı olur reşat amca..gel katıl bize...
beni yanınızda bilin onur.
ama işin aslı öyle değil.
gerçekten bizim ve yukarı yaşlılar öyle sizler gibi heyecenla takımlarını bağırarak çağırarak destekleyemez,belki haklısın desteklemeli ama olmuyor işte.
ben gene söylüyorum gençleri trübüne doldurmalı.

hatta yönetim gençlerin parasını da verip yada ücretsiz almalı maçlara gençleri.
büyük takımlar bile yıllardan beri böyle yapıyor bu işi.

takıma destek lazım.
gençlerde ise heyecen var ve bu işi onlar çok güzel yapar.
Alt 08.10.2005, 15:25   #26
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1335 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
ZARALI_ENGIN Nickli Üyeden Alıntı

Hayda!!!! kardeşim ne biliyorsun grubların olmadığını...Zaten biz seninde bahsettiğin gibi içerdeki ve dışardaki her maça gidiyoruz ve takımımızı 90 dakika durmadan destekliyoruz...Bizim sitemimiz diğer taraftarlara...Yani maça gelip hiç bağırmayan ve takımı desteklemeyen taraftara...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
sen sivasın neresındensın
Alt 08.10.2005, 15:49   #27
yıldızeli18
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yıldızeli18 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart sen sivasın neresındensın

DUR GARDAŞ BİR SELAM VER GEÇ DOSTUNA!YABANCI DEGİLSİN BİZİM ELDENSİN. ENDAMIN GURURUN BİZE BENZİYOR. YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YERDENSİN. SİVASLISIN GARDAS TANIDIM SENI .NEREDENSİN SÖYLE GARDAS İLÇENİ. BİLİRİM BEN SİVASIMDAN GÖÇENİ. GARDAŞ SEN SİVASIN NERESINDENSIN?
yıldızeli18 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
GURUPLASMAYA EVETTTTTTTTTT
Alt 10.10.2005, 01:08   #28
Imparator5834
Acemi Yiğido

Imparator5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 Imparator5834 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart GURUPLASMAYA EVETTTTTTTTTT

VALLA BEYLER GURUPLASMA OLMASIN YOK BIR CATI ALTINDA TOPLANSIN FALAN FILAN YANI BIR CATI ALTINDA TOPLANMAK ISTEYEN ADAMLAR GIDER DERNEGE UYE OLUR HERKEZ BIR CATI ALTINDA SIVASSPORUMUZU DESTEKLER HIC YOKTAN ELİNDE 1KGR CEKİRDEK KOCA KARI GİBİ TİYATRO İZLER GİBİ MAC İZLEMEZ. GURUPLASMAK IYI BIR OLAYDIR TAKIM İCİN TAKIM NE KADAR KOTU OYNARSA OYNASIN VERDİGİ DESTEKLE MACI DONDÜRÜRLER VALLA AMA CEKİRDEK YEMEKLE MAC KAZANILMAZ YANİ.TEK CATI ALTINDA TOPLANSIN GURUPLASMA FALAN FILAN OLMASIN DİYEN KİSİLERE BURDAN SORUYOM. SİVASSPORUN HER MACINA NERDE OLURSA OLSUN GITCEKLERMİ YANİİ HEPSİ BALONN FASO FISO YANİİ.HEPSİ LAFLA GİDER SİVASSPORDA HANGI DEPLASMAN MACLARINA GITSE BOS TURBUNDE OYNAR.BUDA TAKIMA ZARAR VERİR. NOT: BURDAN SORUYOM TEK BİR CATI ALTINDA TOPLANALIM DIYEN KİSİLERE SİVASTA TAM DESTEK VEREN TAKIMA 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEGİ VAR YANİ 1967 DERNEGİNİN CATISI YOKMU YAZLIK DERNEKMİ GİT ÜYE OL DESTEK VER. BİRCATI ALTINDA SENDE DESTEKLE SENİNDE CATIDA 1 KİREMİT KATKIN OLSUN : SAYGILARIMLA:
Imparator5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.10.2005, 10:58   #29
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1051 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Yiğidoların tek bir çatı altında toplanması gerektiğini de belirten taraftarlar, “Nedensiz bir şekilde 4-5 tane taraftar Dernekleri kuruluyor. Bu da gruplaşmalara neden oluyor. Sorunda bunlardan kaynaklanıyor. Herkes şuhu çok iyi bilsin, Dünya’da tek bir Sivassporlu taraftar grubu vardır. Onların adı da Yiğido’dur. Kimse bunları çarpıtmasın. 4 Eylül Stadyumuna gelen taraftarlar kesinlikle Tek ses, Tek yürek olmalıdır. Böyle olmadığı zamanlarda ise herkes çok iyi biliyor, 4 Eylül Stadyumu sessizliğe bürünüyor. Bunun önüne geçmek içinde gruplaşmanın önüne geçmek gerekli. En büyük görev yine başta Yönetim Kurulu olmak üzere biz taraftarlara düşüyor. “dediler.
Hakikat Gazetesi

Ben bu görüşe katılmıyorum.
Stadyumda en etkin gruplar Taraftar Dernekleri. Taraftar oluşturma sürecinde, rekabet ortamının, pozitif yönde katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sonuçta herkes aynı yeri işaret ediyor.
Alt 10.10.2005, 12:18   #30
yagci58
Yiğido

yagci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yagci58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

biz millet olarak cekirdekciyiz misafir geldimmi ilk is cay cakirdek biraz sohbet edek demeyiz yolda elimizde kase 3.5 kisi kolkola yörürüz
biz bunlarida asariz insallah
yagci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla