Cevap: İş İşten Geçmeden
Herşey bitti ya da devam ediyor önemli olan bu değil biz takıma her zaman destek çıkarız ... Futbolcular kafalarına soksunlar artık bunun önemini en önemlisi Bülent Hoca bunun farkına varsın .. Arkadaşın biri iyi demiş Sergio gibi adam var elimizde koşmaz,pres yapmaz falan filan beni bağlamaz..Adamın ayaklar çalışıyorsa her türlü golü attırır.. Kuru gürültü koşan adamlardan da birşey görmedik,takım geriye düştümü alıp maçı çevirebilecek bir topçumuz bile yok öyle bir dengesiz saldırıyoruz ki rakibe bırak 90 dakikayı sabaha kadar oynasak çeviremeyiz... İlk yarı dalga geçtiğimiz top bile oynatmadığımız belediyeye nasıl oluyor da böyle bir maç veriyoruz.. Ayrıca seviyoruz,ediyoruz Musa'yı da ne goller kaçırıyor be kardeşim .. Ben burada tek tek takım şöyle kötü böyle kötü de demek istemiyorum ama o kadar da iyi değiliz bunu bilelim,biraz iyi olsak bırakın son 2 haftayı diğer haftalarda bile gereksiz puanlar kaybetmezdik,bu lig çok fazla abartılıyor ayağına hakim 1-2 topçun olsun darmaduman edersin rakibini.. Bizdeki sorun bunlardan 1 tane bile olmaması yok madem güvenip getirmişin oynat be kardeşim biz de görelim..Geçen girdi bir maçta adamı yemin ediyorum yeni hatırladım var mı yok mu gibisinden... Kıssadan hisse yeriyoruz,eleştiriyoruz ama biz Sivasspor'u tutuyoruz,takımdaki oyuncuları ya da artık takımı kendinin sanan Bülent hocayı değil... Takım başarılı ya da başarısız tutmaya da devam edeceğiz ama elindeki fırsatları değerlendireceksin ki gelecekte iyi işler yapabilesin...
BİZ SIVASLIYIZ!!!
58 & SİVASSPOR & 58
|