Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İş İşten Geçmeden
Alt 10.05.2009, 16:31   #71
yesilpoyraz
Yeni Yiğido

4 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yesilpoyraz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İş İşten Geçmeden

arkadaşlar o kadar lider gidipte takımın arkasında durmak taraftarlık değildir,şimdi gösterin taraftarlığınızı 3 hafta sonra kim ne diyecekse desin asıcakmısınız kesicekmisin o zaman söyleyin şimdi birlik olma zamanı asıl şimdi destek verme zamanı.tamam 2 haftadır takım iyi değil ama durum buysa sizler takımdanda kötüsünüz 2 malubiyetle takımı yerden yere vuruyorsunuz lider takımı herkes destekler sivassporun asıl şimdi size ihtiyacı var.
yesilpoyraz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yesilpoyraz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2009, 16:37   #72
winner58
Yiğido

69 Mesajına 104 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 winner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

konusamıyorum içim çok dolu çok kızgınım çok öfkeliyim buraya kadar getir sonra eyvallh olurmu be yakışırmı bize sivasa yakışırmı toplayın kendinizi bari ikinciliği kaptırmayalım offffff offffffffff
winner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 17:13   #73
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Herşey bitti ya da devam ediyor önemli olan bu değil biz takıma her zaman destek çıkarız ... Futbolcular kafalarına soksunlar artık bunun önemini en önemlisi Bülent Hoca bunun farkına varsın .. Arkadaşın biri iyi demiş Sergio gibi adam var elimizde koşmaz,pres yapmaz falan filan beni bağlamaz..Adamın ayaklar çalışıyorsa her türlü golü attırır.. Kuru gürültü koşan adamlardan da birşey görmedik,takım geriye düştümü alıp maçı çevirebilecek bir topçumuz bile yok öyle bir dengesiz saldırıyoruz ki rakibe bırak 90 dakikayı sabaha kadar oynasak çeviremeyiz... İlk yarı dalga geçtiğimiz top bile oynatmadığımız belediyeye nasıl oluyor da böyle bir maç veriyoruz.. Ayrıca seviyoruz,ediyoruz Musa'yı da ne goller kaçırıyor be kardeşim .. Ben burada tek tek takım şöyle kötü böyle kötü de demek istemiyorum ama o kadar da iyi değiliz bunu bilelim,biraz iyi olsak bırakın son 2 haftayı diğer haftalarda bile gereksiz puanlar kaybetmezdik,bu lig çok fazla abartılıyor ayağına hakim 1-2 topçun olsun darmaduman edersin rakibini.. Bizdeki sorun bunlardan 1 tane bile olmaması yok madem güvenip getirmişin oynat be kardeşim biz de görelim..Geçen girdi bir maçta adamı yemin ediyorum yeni hatırladım var mı yok mu gibisinden... Kıssadan hisse yeriyoruz,eleştiriyoruz ama biz Sivasspor'u tutuyoruz,takımdaki oyuncuları ya da artık takımı kendinin sanan Bülent hocayı değil... Takım başarılı ya da başarısız tutmaya da devam edeceğiz ama elindeki fırsatları değerlendireceksin ki gelecekte iyi işler yapabilesin...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 17:28   #74
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yönetim Konusma yasagini koyyor ayni gece hocamiz TV 8 de programa cikiyor yine Bilica ile ilgili verilen röportaj basinda dolasiyor!!!

Saniyorum Yönetim icinde bulundugumuz kötü gidisin farkina varip önlem gelistirmek istedi. Herkes kendi isine baksin dedi ama dinleyen kim...

Sivas in Defansi Bence Dünyanin en iyi defansi. Cünkü Takimin ortasahasinida
onlar oynuyor forvetininide......

Ortasahamiz Top rakipteyken pres yapmiyor Saha markajini uygulayamiyor.
ortasahada kalabaliklasamiyor yadimlasmiyor.
Top Bizdeyken. verkac, aralara top atma, pas yapma. kenarlardan orta yapma bu yetenekleri neden gelismemis Takimin? Buralara gelmis bir takimin bu görüntüsünden Bülen Hoca sen menmunmusun menmunsan buradan ilerisi yok.
Biz artik kimsenin gönlünün kahyasi olamak istemiyoruz.Sampiyon olmak istiyoruz.menmun degilsen önlemini al medyada futbolcu pazarlamak, Ceketinizi oraya buraya asmak saga sola mesajlar yollamak sizin isiniz degil.
siz isinizi iyi yapin mesaj vermek yerine sizin basariniz layik oldugunuz yere sizi getirir.

Dünyanin En garip forveti bizde.. Aslinda kimi macta ikili forvet kimi macta üclü forvetle oynasakta aslinda tek forvet vardir. diger biri yada ikisi formaliteden ibaretti aslinda onlar yoktur.onlara pas atilmaz asist yapilmaz zavallilar yanlislikla ya top onlari bulursa yada kendi cabalari ile rakipten top kaparlarsa pozisyon bulurlar yani onlara kendin pisir kendin ye Gel gelelim büyük forvetimiz kaptanimiz Mehmet yildizimiza Tüm takim pisirir hazirlar takimdaki 10 kisi buna al ye der tüm toplar ona atilir bu arkadasimiz tüm mazeme önüne getirilip birakilmasina ragmen ne kendine yar olur nede bir baska arkadasini pozisyona sokar. yaninda oynayan bir yada iki arkadasini o günkü forvet sayisi neyse kendiyle beraber oyundan düsürür. orta alana defansa destek gibi aliskanligi olmadigi icin kaptirdigi her topta yani kisaca iki yada üc kisi bu arkadas sayesinde eksik oynariz Orta sahada ileri cikanlari saymiyorum sadece forvetler icin gecerli.

Kisaca Bu alisa gelmis sistem artik tutmuyor.Tavsan izini takip edermis. avcida tavsanin yolunu bildigi icin yolunda bekler tavsani avlarmis. biz artik futbolun tavsani olam istemiyoruz cünki kaybettirdi artik. simdi tilki olmak gerekiyorki Kara Karganin agzindan peyniri alalim. yani kisaca sizen futbolun tilkiligini bekliyoruz. yoksa her yola cikisimizda bir avci bizi vuracak.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 17:35   #75
sinekahve
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sinekahve FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bülent hocanın durumunun ekşi sözlükteki karşılığı

alttaki yazılar ekşi sözlükten alınmadır

tanıdığım biri,"kendimden daha büyük bir zihinle karşılaşmadım"demişti;karşısın da dururyordum ve bana bakıyor olmasına karşın hala bunu söyleyebilmiş olmasına şaşıyordum....

megaloman insanin megaloman oldugunu farketmesi mumkun degildir.

aslında cok küçük olan ama kullandığı karşıt tepki kurma mekanizmzsıyla kendini büyük sanan kimse
sinekahve isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 17:43   #76
kaptann58
Tecrübeli Yiğido

kaptann58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

248 Mesajına 423 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 kaptann58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NE sitresi anlayamadım karşında istanbul belediye sanki şampiyonlar ligi maçına çıkıyorsun anlamadım sahamızda bu sezon bizi kimse yenemedi .TAKIMDA Bİ STRES VARSA ODA BÜLENT VE KABADAYISI MEHMET YILDIZDIR ANTEP MAÇI VE BUMAÇTA ALTIPAS İÇİNDEKİ TOPLARA VURAMIYORSUN NE SİTRESİnden bahsediyorsun yazık çok yazık ondan sonra taraftar maça gelmiyor diyorsunuz..
kaptann58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 18:17   #77
oner162
Acemi Yiğido

oner162 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 oner162 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

her ne olursa olsun şampiyon olacağımıza inanıyorum
oner162 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oner162'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.05.2009, 18:26   #78
blueways
Yeni Yiğido

blueways - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blueways ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
izmirligardaş58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben diyorumki sayın bülent hocam teknik adam sizssiniz ama bi murat erdoğana güvenene kadar çok överek aldığınız sergio paçegoya güvenseydiniz oynatsaydınız vallahi şimdi asist kralı olurdu o adam bilek pasları sivassporda en güzel adam ama size teknik değil güreşten futbola dönüş yapan adamlar lazım mehmet yıldız vs geşen sene ivan vardı yumuşak bilekli adamdı ama ibb gibi takımlara 4 tane birden atmasını çok ii biliodu onudda geçtim balili gibi bomba bi adamıda futbol oynamaktan soğuttun diyebilirim heee diyeceksin belki yazımı okursan denk gelirse nankör bunlar die hayır biz değil sen nankördün nedenmi bize şampiyonluk hevesi vermeyeceksin ozaman belki trabzonu yenince ersun hoca bizden dlayı istifa etti sende kıs kıs alaycı güldün ben açık açık söyleyeyim en son manisa kupa maçı otobüsün içinde önümde duruyosun hocam inşallah hocam maşallah diyorum takmıyorsun bile be sen kimsinki nesin sen padişahmı evet belki beni haksız bulanlar olacak ama sen ve senin gibiler azıcık yüz bulunca kendinizi patron sanıyorsunuz sen sivassporun patronu değilsin sivasın taraftarı sivassporun patronudur o patronda amatörde oynama pahasınada olsa seni ordan alır savvurur savurur bi kuyunun içine atar mahalle takımlarına bile hocalık yapamazssın
bu arkadaşın okuduğum ikinci yazısı gereken her şeyi bu arkadaş yazmış tşk
blueways isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 19:25   #79
nL58
Yiğido

nL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 nL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar neyse tamam artik fazla ustune gitmeyelim teknik kadronun ve futbolcularin.. Son 3 hafta kaldi gene tam destekliyelim takimimizi. Sitede provakasyon yapmaya calisan baska takimin taraftarlari var onlarin yazilariyla gaza gelip yanlis birsey yapmiyalim lutfen.. Gonullerin sampiyonu olmak istemiyoruz, super ligin sampiyonu olmak istiyoruz..
nL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.05.2009, 19:34   #80
BAYPİPO
Yiğido

BAYPİPO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 BAYPİPO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
escem26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen evinde dalga geçtiğin İ.B.B. belediye takımını yenemeyeceksin,Gaziantep çıkıp futbol oynadı diye hem futbolcun hem hocan kangal gibi sağa sola saldıracak,kümede kaldım diye sevinen rakip futbolcu edebiyle sevinirken dayılık yapacaksın,İstanbulda Laila,Sivasta La İlahe İllallah diye gerizekalı bir söyleme sahip kendine bir halt sanan teknik direktörün olacak,hakemler diğer Anadolu takımlarını ezerken olur böyle şeyler ağlamasınlar diyecek kadar alçak olacaksın,bizi şampiyon yapmayacaklar derken başkanın futbol oynamayan sadece top şişiren ve gol atınca üstüne yatmaya çalışan bir takımın olacak sonra da saygı mı bekliyorsun?
UYAN ARTIK EY SİVAS CAMİASI!!!!!
Bu adamlar sana başarılı günler yaşatmış olabilir ama kendi egoları için rezil ediyorlar koca bir camiayı...Bülent Uygun ve Mehmet Yıldız çetesi çokmu sempatik geliyor size?Buradan hiç öyle görünmüyor...
Uyanın ve minnet duygularını bırakın.Bülenti,Mehmeti,Mecnun u gelip geçici,sonuna dek yaşayacak olan Sivasspor ismidir.Kimseyi takımın adının önüne geçirmeyin.Bülent Uygun padişah oldu da haberimiz mi yok???Mehmet Yıldız tüm takımı fırçalarken bu rezil futboluyla tribünden bir tek tepki gelmiyorsa taraftarlığınızı sorgulayın biraz.
Kendinizi kandırmayın UYANIN ARTIK...

söylenecek başka bişey kalmamıs
BAYPİPO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
geçmeden, mehmet, yıldız, İşten