Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Umut'a Merhaba ( Sivasspor hakkında Köşe ya
Alt 10.05.2009, 23:43   #11
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Umut'a Merhaba ( Sivasspor hakkında Köşe ya

Alıntı:
mnt3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizler dün Antalya'da Sivaslılar Derneği'nde maç bitiminde kahrolduk,3 maçı kazanıp Gençlerbirliği maçından sonra takımımız Sivas'ta şampiyonluk turu atarken Antalya'da nasıl kırmızı beyaz bayraklarla konvoy yapacağımızı hesaplıyorduk.Top yuvarlaktır diyoruz,3 tane topumuz girmeyince girmiyor,direklerden dönüyor,KONYA deplasmanında 2 ,Fenerbahçe kupa maçında 2 topumuz direkten döndü,bunun adı şanssızlıktır,takımımız dün ilk yarıda tamam kötü bir futbol oynadı ama 2.yarıda gerçekten güzel futbol oynadık,gerekli golleri atamadık.Ben hala fikstür olarak Beşiktaş a göre daha avntajlı olduğumuzu düşünüyorum,Beşiktaş ın 2 deplasman maçı düşmeme mücadelesi veren Ankaragücü ve Denizli ile deplasmanda,diğeri ise derbi maç Galatasaray ile.Ama bakıyorumda bizim taraftarlarımızın bir kısmı şimdiden şampiyonluk ümidini kaybetmiş.İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı bu sezon bizim en önemli maçımızdı,tamam taraftarımızda önceki yıllara göre bir gelişme var ama,ne olurdu o statta 90 dakika boyunca herkes ayakta olsa,90 dakika boyunca bir uğultu olsa,rakip daha maç başlayınca puan almasının mucize olduğuna inansa,Biz önce taraftarlık görevimizi tam yapalım,ondan sonra eleştirmeye hakkımız olsun takımı.Ben bizim futbolcularımızın önmüzdeki 3 maçı da kazanabileceklerine inanıyorum.Futbolcularımız karakterli insanlar.Ama bize büyük başarılar,gururlar yaşatan,kendisine minnettar olduğumuz Bülent Uygun birazcık basına az konuşsun,sivri demeçler vermesin,Sivasspor için antipati oluşmaya başladı kamuoyunda,bizler gurbette bunu net olarak görebiliyoruz,Sivasta olsak belki kendi içimize o kadar farketmeyebiliriz.
Futbolcularımızın yüksek karakterleri ile kalan 3 maçta gerekli puanları alacaklarına ve Beşiktaş ın yaşayacağı puan kayıpları ile şampiyonluğa ulaşacağımıza sonuna kadar inanıyorum
Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim.
Alt 10.05.2009, 23:44   #12
dede58
Yiğido

Denizli,Ankaragücü Beşiktaşa kök söktürecek Sivassporumuz şampiyon olacaktır. Bugünün tarihini not edin.Bizler inandık
Alt 10.05.2009, 23:48   #13
izmirliyiğido35
Usta Yiğido

izmirliyiğido35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

258 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 izmirliyiğido35 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

herkeste niye karamsarlık var anlayamadım daha ligin bitmesine 3 hafta var bi maç iki maç yenildik diye herkes topa tutuyo yendiğimizde iyi yenildiğimizde kötülersek takımı o zaman biz taraftar olamamışız demek ki rakiplerimiz bize laf atabilir ama biz kendi takımımıza ve tüm sivasspor çalışanlarına laf atmayalım lütfen... yoksa sivassporumuz için çok kötü olur...saygılar

hep destek tam destek
sonuna kadar sivasspor...
Alt 11.05.2009, 00:43   #14
dede58
Yiğido

Alıntı:
izmirliyiğido35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herkeste niye karamsarlık var anlayamadım daha ligin bitmesine 3 hafta var bi maç iki maç yenildik diye herkes topa tutuyo yendiğimizde iyi yenildiğimizde kötülersek takımı o zaman biz taraftar olamamışız demek ki rakiplerimiz bize laf atabilir ama biz kendi takımımıza ve tüm sivasspor çalışanlarına laf atmayalım lütfen... yoksa sivassporumuz için çok kötü olur...saygılar

hep destek tam destek
sonuna kadar sivasspor...
İstisnalar çıkabiliyor. Herşeye rağmen Sivasspor
Alt 11.05.2009, 00:56   #15
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

umutsuzluk odane sonmaca kadar hatta son sanıyeye kadar umutluyum ben ankaragucu /2/bjk/01/bjk/0/gs/0/denızlıspor/2/bjk/0/olay tamam şampıyon sivassporrrrrrrrrrrrrrrrrrr
58ÖREN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 02:43   #16
dede58
Yiğido

Arkadaşlar Beşiktaş en az 4 en fazla 9 puan kaybedecektir Boşuna fazla sevinmesinler.
Alt 11.05.2009, 04:02   #17
yigidokarizma
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yigidokarizma ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

yiğido0058 arkadaşıma katılıyorum böyle hemen cellat kesilip hocayı ve futbolcuları idam etmek ne kadar doğru hanginiz bu kadar bir başarıyı bekliyodu alex ferguson manunun başına geldiğinde hep başarılımı oldu bülent hocada ısrarcı olup böyle bir başarıyı gerçekleştirmesi beklenebilir adam 200 bin dolarlık futbolcularla şampiyonluğa oynattı adam ne diyo takımda şampiyonluk görmüş bitek ben varım diyo böyle bir kadroyla buraya geldi hala herşeyde bitmiş değil ukala denizliye haddini bildirebiliriz yeterki birlik olalım yeterki destek olalım takımı yalnız bırakmayalım bu sene olmazsa seneye olur yeterki hep zirvede olalım bu yıl olmadı diğer yıl olmadı diğer yıl olur ama inanalım ve bülent hocayı destekliyelim sivas bu ligin 5 yıl sonra manusu olabilir bir yol ayrımın dayız dikkatli olalım bir başarısızlıkla hocayı asmayalım sivasın şu anda tek yurt dışına açılan kapısı sivasspordur HEP DESTEK TAM DESTEK TÜRKİYENİN MAN. UNITEDININ ÖNÜNÜ TIKAMAYIN ÇEKİLİN YADA AT GÖZLÜKLERİNİZİ ÇIKARIN SAYGILAR...
yigidokarizma isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 05:27   #18
aslanefe58
Yiğido

85 Mesajına 145 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 aslanefe58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

belediye maçında kahroldum. yenildiğimize değil taraftarımızın haline. maalesef kombine yüzünden bir yıldır aynı adamlara katlanıyorum. adam aynen şunu diyo...vay efendim şampiyon olacağız diye bunu ümitlendirmişler madem olmayacakmışız küme düşsek daha iyiymiş..sonrasında da ne küfürler futbolculara ne hakaretler..yaa ayıptır beee hiç mi vicdan hiç mi insaf yok bu adamlarda..
sadece bi örnek verelim daha dün süper ligin gediklisi olan sakarya (ki biz o günlerde üçüncü ligdeydik!!!) bugün ikinci lige düştü. eskiye göre üçüncü lig aslında..girin bakın tüm taraftar sitelerinde ikinci yarıda 30 puan alan futbolcularını alkışlıyorlar..takımlarına inançlarını yazıyorlar..hiç kimse ulan bilmemneler madem düşecektiniz bize niye ümit verdiniz gibi saçma bi şey söylemiyor. ama burdan herkese söz veriyorum bu takım şampiyon olduğunda (ki kesin olacak!!!) arkamdaki o üç beş herif sevinirlerse hele de futbolculara iyi bi şey söylerlerse vallahi ağızlarını burunlarını kıracam!!!!
her zaman her yerde en büyük sivas!!!!!
aslanefe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda aslanefe58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.05.2009, 05:33   #19
COBANSARAYLI
Tecrübeli Yiğido

COBANSARAYLI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 124 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 COBANSARAYLI ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
dede58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben diyorum ki beşiktaş bu iki haftayı üst üste yenilecek ve biz kazanacağız. Son maçta beraberlik bile yetecekdir bize
bencede bjk nin kolay maci yok tahminim son 3 mactan ancak 3 puan cikarabilir biz maclarimizi kazanirsak sampiyonuz YIGIDOLAR bu hafta sonu tekrar lider olacak
COBANSARAYLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 07:30   #20
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş bu takım daha 4 yıl öncesine kadar ikinci ligdeydi 4 yıl önce biri sana bu takım birinci lige çıkacak ve iki sene üst üste şampiyonluğa oynayacak dese ne derdin?........bence inanmazdın.............bülent hoca bütün transferleri kendisi yaparak diğer rakiplerine göre çok kısıtlı imkanlarla bu takımı buralara getirdi.........ona bu yaptıklarından dolayı yüklenmek yerine bence teşekkür etmememiz gerekiyo................
Aynen katılıyorum......

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
hakkında, köşe, merhaba, sivasspor, umuta, yazısı