Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ankara`da kampa girdiler
Alt 11.05.2009, 18:16   #31
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 896 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ankara`da kampa girdiler

Bu kamp hayırlı uğurlu geçer inşallah...sonuna kadar devam....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 18:50   #32
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haydi yigidolar yenin su hacettepeyi susturun su 8tasi tsyi beydani biraktik bizden izin almadan hemen faregibi cirit atmayabasladilar.
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 19:53   #33
abdullah58
Tecrübeli Yiğido

abdullah58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 774 abdullah58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
konartr58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EVET ANKARAYA GİDİŞ HEM KAÇIŞ OLACAK.HEMDE EFKAR DAĞITACAK SPORCULARIMIZ.LAYLAMIZ YOKYA.UYGUN BEY ÖYLE SÖYLEMİŞ.
İBB NİN TEKNİK DİREKTÖRÜ NE DİYOR.SİVAS PAS YAPAN TAKIMLARA KARŞI BAŞARISIZ.ANTEP KARŞISINDA DA İBB KARŞISINDA DA GÖRDÜK YAŞADIK.
69 PUANLA ŞAMPİYON OLURSA SİVAS BİR REKORUDA ELİNE ALACAK SANIRIM.EN DÜŞÜK PUANLA ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIM.
BAŞKASININ TENCERESİNDEN TAŞAN YEMEKLE YEMEK YEMEYİ BEKLMEK İGBİ BİRŞEY ARTIK BJK NIN KAYBETMESİNİ BEKLEMEK.
BİZ ASLINDA BOŞUNA UMUTLANMIŞIZ.OTYAKMAZ SÖYLEMEMİŞMİYİDİ.BİZİ ŞAMPİYON YAPMAZLAR DİYE.BUNU ANLADIK DA BU YAPMAYACAKLAR İÇERİİSNDE BİZDEN KİMLER VAR O MERAK KONUSU ŞİMDİ.

ben baskanimizin bizi sampiyon yapmazlar lafina katilmiyorum ve gereksiz bir laf olarak görüyorum
biz istanbulu yenseydik
antepi yenseydik
ne olacakti kim bizi sampiyon yapmiyacakti
hakemler bize karsi haksiz penaltimi verdi
bizim oyuncularin aptalligi bedevadan 2 gol yediler
ve bos kaleye atamadilar al sana musanin kacirdigi gol
al sana mehmetin kacirdigi gol
al sana tumun kacirdigi gol
al sana direklerden dönen toplar
sunu diye biliriz
top bizi sevmiyor veya kaderimizde sampiyonluk yazmamis bizi yaradan
tersi olsaydi
antep macinda apoya carpip kalemize gol oluyor
biz vurunca 3 tane bir macta direkten dönüyor
demekki ilahi kudret bizim sampiyon olmamizi istemiyor
abdullah58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 20:02   #34
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

laternatifsız % yüz galibiyet evet istıyoruz bu galıbiyete hepmizin ihtıyacı var dedrtmeyin sizde şu takım butakım gibi olacaksınız diye bizim hedefimiz tek yer liderlık ve şampıyonluk hiç kimse anadoludan bi takımın bu derece bu konuma gelecenı hayal bile edemezdi emın olun mılyonlarca yigidonun hedefi tek lütfen bizi namerde karşı mahçup etmeyin ve taekrar edıyorum sivaslı kardeşlerim bazı hemşerilerimızle fanatk net de boguşuoruz lütfen sizlerde gelın ve yorum yazın rica edıyorum nerde yani 50 bini aşkın üye yınede ümit diyelım ve umarım bu mesajım okunur ve dikkate alınır
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 20:05   #35
ferhat_58_oğuz
Yiğido

ferhat_58_oğuz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

72 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 ferhat_58_oğuz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU BIR KACIS SANKI SIVASLILAR TRABZONLULAR GIBI TESISLERIN CAMLARINI KIRDILAR SANKI OYUNCULARA SALDIRDILAR YOK MACA ERKENDEN MOTIVE OLMAKMIS PEH GECIN BUNLARI SON HAFTALARA LIDER GIRIP IKI MAC KAYBETSINDE GOREYIM BASKA TAKIMLAR DAGITIRLARDI ORTALIGI BIZIM SIVASLILAR KADAR SAKIN CENTILMEN SEYIRCI YOKTURDUR BUNA EMINIM FUTBOLCULARDA EMIN OLDUKLARI ICIN TINLADIKLARI YOK NEDE OLSA SIVASLILARI BI KEZ UYUTTUK IKINCIYEDE BISEY DEMEZLER RAHATLIGI ICINDELER AMMA O MEHMET YILDIZI GORSEM VALLA YAPTIKLARI HIZMETTEN DOLAYI ONCE OPERIM SONRADA KAFAYI GOMERIM
YAV HICMI OZELESTIRI YAPMIYO BU MEHMET YILDIZ CIJ GIT MACTAN SONRA SEYRET LIG TV YI BI BAK NE YAPMISIM DIYE .....
sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir
ferhat_58_oğuz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 21:16   #36
komşu
Acemi Yiğido

20 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 komşu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ıyı olacak.toparlanın mutlaka puan kaybedecek karagargalar
komşu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 22:18   #37
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sivas şampiyon olacak buna bende tuzlugollu arkadaşta inanıyor inanmak istiyor.Ama şöyle olursa şampiyon oluruz biz kalan üç maçıda kesinlikle kazanmalıyız.bejeke zaten puan kaybedek o Allahın emri önemli olan bizim kalan maçların hepsini kazanmamız.Nolur şampiyon olun bizim yüzümüzü kara çıkartın tükürdüğümüzü yalatın daha ne diim bilmemki.Burda hocayı ve takımı eleştirenler kızgınlığından yazıyor yoksa Sivasa ve Sivasspora kimse karalama amacı taşımıyor merak etmeyin desteğimiz yine her zaman ki gibi tam ancak yanlışları eksikleri söylüyoruz sadece.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.05.2009, 22:50   #38
emi61
Yeni Yiğido

emi61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 601 emi61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sahinok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
al bi tane daha Her yerdeler adamlar keşke bizim taraftarlarımız da böyle aktif olsa internette tvde sesimizi duyursa nerdeeeeee
merak etmeyin bizim desteğimiz size de yeter bize debu sene şampiyon SİVASSPOR...kim ne derse desin...
emi61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda emi61'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 11.05.2009, 23:07   #39
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ferhat_58_oğuz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sevgili hemşehrim tuzluoğlu bu yorumları sana hiç ama hiç yakıştıramadım senin gibi aklı başında bi hemşerimin bu tarz yorumlar yapmasını bir anlık kızgınlık diyorum eleştirini daha sakin ve yapıcı uslupla yaparsanhem kendine olan saygıyı artırır hem sivasımıza karşı oluşacak antipatiyi dağıtırsın şimdi birlik zamanı siz değerli hemşerilerimin böyle ters ve şiddeti körükleyecek yorumlardan kaçınması lazım biz birliğin her daim devam etmesini sağlayan değerli hemşerilerimizin yıkıcı tüm unsurlara destek değil barikat olmasını istiyoruz tabiki sivas sevgisi insanı her türlü düşünceye itiyo önemli olan bir an kızgınlıkla aklımıza geleni yazmak değil kızgınlığımızı atlatıp sakince düşüneceğimiz zaman yazdıklarımızdır bunu sen benden daha iyi biliyosun lütfen kızma senin gbi ve daha bir çok hemşehrim gibi değerli arkadaşların bir anlık düşüncelerini kızgınlıkla sayfaya dökmeleri bizleri üzer sivas düşmanı kişileri sevindirir hep birlik olma dileğiyle bundan sonra düşüncelerinde daha yapıcı olacaını düşünüyorum mehmet yıldız bu takımınkaptanı aynı zamanda türkiyede ve tüm dünyada sivasspor formasını şerefiyle taşımaya çalışan temsilcimizdir sadece mehmet yıdız değil hiç bir futbolcumuz bu tür yazılara maruz kalmamalı sen aklı başında bir insansın mehmet yıldızı gördüğünde böyle fili bir tartaklamaya girişmeyeceğini iyi biliyorum ama ya kendini bilmez biri senin bu yazını okursa bu seni sevindirirmi üzermi kendine iyi bak sevgili hemşehrim ve bu yazımı tenkit ve akıl verme gibi algılama benim bu düşüncem pozitif düşünce birliğidir

hemserim kusura bakma belki sende dikkatlice okursan ben siddete sevketmiyom veya siddete tesvikde etmiyom istememde bir sampiyonluk icin bir sivaslinin veya baska taraftarin burnu kanayacaksa cani cehenneme istemem kalsin ben bunu baska yazilarimda yorumlarimdada vurguladim benimkisi bi ozelestirydi demek istedigim hep taraftardan biseyler istendi bizde sivasin icinde yetistik varligiyla yokluguyla acisiyla tatlisiyla insanimizin yasam tarzini ne turlu sorluklar icinde yasadigini gayet iyi bilirz benim hemserilerim sigara parasindan ne bilim harcligindan odun verip o imkansizliklar icinde belki cok para degil amma olmayana cok para biletini alip maclara gidip bir an olsun gercek dunyanin verdigi stresten bikkinlikdan uzak kalip hayallere dalmasini saglamisti sivasspor gayette iyi oldu lakin bu keske olmasa daha iyiydi be gardas bukadar basarili olmasaydikda sampiyonluk iki senedir kacti diye yanmasaydik orta sira takimi olup sampiyonluk hayali kurmadan sezonlari tamamlasaydik bukadar koymazdi bunda bizim stemimize bahane sebeb dogurmak icinde buyuk imkan olustu uzanmisiz daldan salkimlari kopartacaz birden merdiven ayagimizin altindan kayiyo ve yere dusuyoz degelde canin yanmasin egelde bu iste ciddiyetsizlik arama degelde kizma ha unutmadan ben trabzonlularin takim ustundeki baskisindan soz ettim katilmadigimida belirttim ama bzende gerekli oldugunu solemek istedim insanlari kin ve nefrete tesvik etme gibi dusuncemde yok cunku ben TRABZONLULARIN ENISTESIYIM gerci olmasamda farketmezdi ama nereli olursa olsun futbol icin insanlarin incinmesi kavga etmesi taraftari degilim tabiki biraz fazla hayale kapilmis olmamizin verdigi bi vesvese ile bazi asiri yorumlarimiz oldu bundan sonrada olur cunku aliskanlik kotu bisey gardas iki yildir sampiyonluga oynuyoz asina olduk tepeye asagilara inmek kolay degil adama koyuyo heleki bukadar sivasi sivassporu istemeyen sahte sivas silahsorlerinin oldugu bi ortamda sampiyonluk gercekten butun bi sivasa ilac gibi gelecekti moralmen insanimizin kendine guveni artacakti bunun sadece sporla alakasi yok sosyal hayatta insanimiz uzerindeki yilginligi isteksizligi atacakti aman bosver bizden bisey olmaz havasindan kurtulacakti cunku bizi boyle alistirdilar kabugumuzu kirmak icin bi kivilcim olacakti sivassporun sampiyonlugu INSALLAH oluruz ve ozaman herkes gorecek gercekten ne oldugunu ben neymisim biz neymisiz demek insana bi guven verir bizim isyanimizda elimizden kacan sampiyonlukla nelerden mahsun kalacagimizin bilincinde olmamizin isyanidir....... VE bu isyan belki dikkate alinirda birilerinin yuregi sizlar daha dikkatli olur ihtimalleri uzerine ...
Alt 11.05.2009, 23:15   #40
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ikinci bi konuda dikkatini cekerse direkt kafa vurasim geliyo diye bisey yazmadim yaptigin hizmetlerden dolayi alninda oper sonra kafayi gomerim gibi bi yorumum oldu bunu mecazi manada yorumlar insallah diger arkadaslar cunku yaptigi hizmetleri inkar edecek kadar ahmak olmak gibi bi dusunce yapim yok benimkisi bi sac bas yoldurma isyani bunu boyle farzedelim amma su konuda yine israrciyim tabi beni baglar mehmet yildiz futbol hayatinda zirveyi sivassporda yasadi artik onun onumuzdeki yillarda bizde veya baska bi takimda bu mantaliteyle bu saha icindeki formsuzluguyla biseyler yapacagini zannetmiyomve futbol duygu degil taktik ve strateji oyunudur fizik ise itici guc olur tek basina fizik biseye yaramaz ve bunu goruyoruz umarim insallah ben yanilirim sivasspor sampiyon olurda birak kafa atmayi gider gercekten alinlarindan operiz ....

Etiketler
ankara`da, girdiler, kampa