Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kandırmayın Bizi !
Alt 18.05.2009, 02:46   #51
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kandırmayın Bizi !

Geçen sene mehmet yıldız efsanesi esti geçti ne kadar takım talip oldu. 3 mılyon verıyorlardı yok dedık 5 veren alır. Hoca 3 e satsaydın keşke artık 1 mılyona bile satamazdın. Pek gol atamıyor ama topa sahıp olarak rakıp savunmayı bezdiriyordu bol bol asist yapıyordu. musayla iyi anlaşıyordu ama artık eski mehmet yıldız yok ne top tutabiliyor nede asist yapabiliyor aldıgı topları ya kaybediyor yada hiç alamiyor. Bu böyle gitmez balilinin ne kadar iyi bir teknik oyuncu oldugunu biliyoruz neden onu hiç oynatmıyorsun ?
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 04:00   #52
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Takimin ve Hocanin performasi

1.Petkovic in mac boyunca yaptigi tek hatasi golle sonuclandi amatörce hic yakistiramadim..

2. Bilica tek kelime ile harika Yürekten oynuyor... halal olsun sana

3. Sedat shada varligi ile yoklugu belli degil cok kademe hatasi yapiyor rakibini takip etmiyor Bu performansla süperligde oynama sansi cok az..

4. Hayrettin sahada izledikce gülmekten kendimi alamiyorum i bir tane olumlu ortasini 90 dakika göremedim ......

5. Apdurahman Beni en cok hayal kirikligina ugratan futbolcu süperligin en iyi sag kanat oyuncusu hatta performasini devam ettirmis olmus olsa idi Büyük takimlarin ilk alacaklar listesinde yer alirdi yinede cok sey bekliyorum.. ..

6.Apdurahman icin yazdiklarim Sezer icinde gecerli en cok begendigim futbolcu onunda önü acik bu performansi hic yakistiramadim ..

7.Musa Tam komedi sahda ne yapmak istedigini kendisi anlatsada bizde ögrensek kosmuyor mücadele etmiyor böyle oynarsa yedek klübesinden kendini kurtaramaz kendine gel musa böyle oynamaya hakkin yok Futbolun da bir yasi oldugunu sakin unutma sonra pisman olursun ..

8.Ibrahim dagasan Geldiginde hic begenmemistim ama tam bir görev adami sahada 3 kisilik futbolda oynanmazki yayinda oynayan arkadaslarinin hatasini kapatmak icin kendi futbolunu sahaya yansitamiyor devam et....

9.Murat Süper teknige sahipsin Allahin vedigi yetenegi bu kadar carcur etmeye ne gerek var bir mac harikasin bir mac tanimasam bu adami nerden almislar bu futbolu bilmiyor diyecegim geliyor takimin en teknik ve her an maci cevirecek adami ama böyle degil murat arka arkaya iki iyi macini daha göremedim ..

10. Thum helal olsun canla basla Bilica ile takimin en iylerinden devam et

11. Mehmet yildiz Sitede Mehmeti en cok destekleyenlerden birisi benim ama artik Bicak kemige dayandi her macta 28 kez bir santrafor ofsayita düsermi düsmez nicin düsüyorsun maclara kendini vermiyorsun konsantran sifir sahada ceneden baska hic bir seyin calismiyor böyle oynarsan Klübeye mahkum olursun Bizim tanigimiz Mehmet yildiz bu degil 90 dakika sahada rakibiyle bogusan kendi arkadaslariyla sahada tartisan mehmeti istemiyoruz eski aslanla gibi savasan konusmayan ve rakibi ve topu takip eden mehmeti istiyoruz hayaletini degil kendine ceki düzen ver. Takimin kaptanisin arkadaslarina örnek olmalisin

12. Kamanan kapali bir kutu ne zaman ne yapacagi belli degil Bir kac mac ilk

11 de görme sansimiz olmadi..

13. balili artik yedek klübesinden cikma sansi kalmamis

14. Onur Bu takim hic bir zaman kurtaricisi olamaz cünki buna suan fizigi müsade etmiyor zamana ihtiaci var.

15 sahada en cok görmek istedigim futbolculardan biri Syla, Diallo, Faruk bu futbolculardan nicin Hoca yararlanmiyor..

15. Bülent Hocamizin kapasitesi oraya kadar elinden fazla bir sey gelmiyor Bir antrönerde A- Plani B- Plani C- Plani olmali malesef hocmamizin kapasitesi buraya kadar sadece bir sezon boyu A Plani ile takimi oynatirsa her rakip seni ezberler ve Cözer insallah seneye bir B- Plani birde C- planinda ögrenirse daha basarili olacak....

Taraftar tek kelime ile harika ..............................
Alt 18.05.2009, 04:54   #53
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

1- Hocamiz cok konusuyor.. maalesef teknik ve taktik bilgisi kendisini sisirdigi kadar iyi degil.. rotasyon yapamiyor, hamle yapamiyor her yaptigi hamle ezberden.. Mehmet Yildiz' a top sisirmekten baska ne taktigimiz vardi sezon basindan beri?

2- Kim ne derse desin hakemlerden yana canimizin yanmamasi bizim icin bir sansti.. bunun nedeni de bence futbol kamuoyunda yarattigimiz sempati idi.. Bu sempatiyi de hocamiz sagolsun demecleriyle yerle bir etti.

3- Takimin devre arasi iyi calismadigi ortada.. eskisi kadar guclu, kuvvetli degiliz, ayakta kalamiyoruz ikili mucadelelerde.

4- Basari alkislanir elbette.. biz de hocamizi alkisladik yine de alkislariz ama o kendini herkesten cok methetti.. olmadi.. kendi motivasyonunu boyle bitirirken surekli oyuncu satma soylemleriyle futbolcularin da kafasini dagitti.

5- Turbulent nedir ya?.. 2 senede futbol literaturune mi gececektin hocam? su ego'yu biraz torpule.. fatih terimin bilmem kac senede ulastigi ego'ya sen 2 senede yaklastin bile.

6- Anadolu' yu rencide ettik.. ihtiyaci yokken bizi yenen s.refsizdir demeye getirdi resmen hem hoca hem futbolcular.. yakismadi.. kazanirken karanfil verip kaybedince hakaret etmek hos olmadi.. basini bile karsimiza aldik.

vesaire vesaire.. daha bir cok yanlis sayilabilir... Hocamiz da bir isik var evet ama bunu en basta kendisi cok abartti.. kendini gelistirmek yerine hep "ben ben" demeye basladi.. bu futbolculara sirayet etti.. kim ne derse desin takim icinde o eski butunlesik hava yok gibi.. bence dususumuzdeki temel neden budur.
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı blacksky'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.05.2009, 06:21   #54
werder
Yeni Yiğido

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 werder FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR şampiyonluğu hediye etmiştir maalesef arkadaşlar artık kabul edelim.
werder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 07:26   #55
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

ne diyorsunuz arkadaşlar lütfen biraz sakinleşelim.
ya bu takım 15-16 haftadır liderdi ve hayatımızda ilk defa şampiyonluk şarkıları söylemeye başladık. bir anadolu takımı için bunun ne demek oldugunu anladık. ben de takımın bu performansından dolayı üzülüyorum ama biraz sebeplerini araştırmak lazım.
kabul edelim takımımız henüz şampiyonluğa hazır değil. beyin olarak hazır değiliz. inş her sene bu performansı gösterirsek bir gün oluruz.
son dönemlerde şampiyonluk stresi nedir herkes ögrendi. büyük takımda burada anlaşılıyor. neyse sözün özü kimsenin bu sonuçlarda art niyet aramasına gerek yok. sebepler ortada biz kaldıramadık stresi. ama herşey bitmiş değil inş bu sezonu en kötü ihtimalle şampiyonlar liğine katılarak tamamlarız. ve bu da bizim gibi bir takım için şampiyonluk kadar önemlidir.
lütfen arkadaşlar takımımız ne kadar kötü oynasa eleştiri zamanı değil. yanlışları görmezlikten gelip hep destek tam destek felsefesiyle hareket etmeliyiz.
kalın saglıcakla hemşolar.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 08:21   #56
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1025 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sonunda biz gine ŞAMPİYONUZ o kadar
Alt 18.05.2009, 08:49   #57
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1075 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Benim şampiyonluk ümidim kalmadı dersem yanlış olmaz.Beşiktaş bundan sonraki 2 maçında da galip ayrılıp işi şansa bırakmayacaktır.O ahmaklığı sadece biz yaparız.Kaldı ki beşiktaş puan kaybetse bile biz hem gençler hem de gs maçlarını kazanabilirmiyiz bu futbolla? Hacettepe maçı benim ümitlerimi bitirmiştir.İnşallah 2.likten olmayız.
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 10:30   #58
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 863 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasspor buralara geldiyse en büyük pay mehmet yıldızındır.34 maçın 34. oynamak her babayiğidin harcı değil.zaman zaman performansında düşüşler olacaktır illaki ama ne olursa olsun o bizim kaptanımızdır
Alt 18.05.2009, 12:56   #59
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

BİR OYUN OLDUĞU ALENEN ORTADADIR HİÇKİMSE BİZİM GURURUMUZLA OYSANASIN
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 13:23   #60
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HIC AGIR BIR YAZI DEGIL LAKIN BU SAATTEN SONRA SANMAMKI BU TUR SITEMLERI KAALE ALSINLAR KACAN BALIK BUYUK OLUR HESABI GIDEN GITTI KIMSE KENDINI KANDIRMASIN GERCEKTEN ARTIK COK ZOR BIZIM SAMPIYONLUGUMUZ YINE IDDIA EDIYORUM BUNUN SEBEBLERINDEN BIRISI BULENT HOCA DIGERI PROFOSYONEL OLDUGUNU SANDIMIZ AMATOR FUTBOLCULARIMIZDIR TABIKI BUNLAR ELESTIRI BIZ KALKIPKUFRETMIYOZ BU INSANLARA HAKLARINIDA INKAR ETMIYOZ AMMA ONLAR ONBIR KISI BILEMEDIN 25 KISI BIZ KOCKOCABIR SIVAS CAMIASIYIZ HANGIMIZIN HAYAL KIRIKLIGI DAHA BUYUK OLUR FUTBOLCULAR TRANSFER OLUR GIDER AMMA BU ACI BU HUSRAN BIZIMLE OMUR BOYU KALIR AH KESKE DIYEREK BITER OMRUMUZ UMARIM YANILIRIM AMMA GORUNEN KOYDE KLAVUZ ISTEMEZ BULENT HOCA FATIH TERIMI TAKLIT ETMEKDEN VAZ GECSIN KENDISI GIBI OLSUN BUNE INAD YA MEHMET YILDIZ GERCEKTEN ARTIK EL FRENI VAZIFESI YAPIYO YA KACIRDIGI GOLLERIN YANINDA ARTIK NE ASISTI VAR NE BI PRESI ANCAK TAKIM ARLADASLARINA FIRCA ATAR ONUNE GELENE AHKAM KESER KALDIRAMIYOR ARTIK NE ONU DAHA FAZLA INSANLARIN GOZUNDE ANTIPATIK GOSTERMENIN ANLAMI VAR NEDE SIVASSPORU BIR ADAM EKSIK OYNATMANIN AMMA TABIKI HOCA YINE BILDIGINI OKUYACAK BUYUK HOCA YA.......

Etiketler
bizi, kandırmayın