Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 17.05.2009, 18:27   #51
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

İki hafta yenilgiden sonra bu maçı alacağımıza kesin gözüyle bakıyordum,öyle de oldu.
Penaltı işine gelince hani 8eşiktaşlılar 4 gol yiyene 1 penaltı bedava diyorlardı ya...Bu sefer de 2 gol yiyene 1 penaltı bedava gibi bir şey oldu.
Alt 17.05.2009, 18:47   #52
teyyare
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teyyare FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

macın en kotusu herzamankı gıbı mehmet yıldızdı bu adam ne yapmaya calışıyor topu alıyor sankı maradona herkesı calımlayıp gol atmaya çalısıyor senın yeteneklerın bellı se3n mucadele et koş baska bır sey yapmaya kalkışma zaten yapamıyorsun
teyyare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 19:01   #53
teyyare
Yeni Yiğido

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teyyare FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bulent hoca barı kalan su ıkı macta mehmet yıldızı oynatmasın bır ınsan bukadar mı nankor olur sıvas sayesınde bır yerlere geldın ıkıncı lıg takımlarında kodroya gıremıyorken bu takım sana kucak actı her macta ılk 11oynuyosun haketmedıgın halde ama hep kendıne oynamaya calışıyosun kımseye pas vermıyosun bır sey yaptıgında yok ortada bıraz su takıma su taraftara saygı goster bu takım sen olmadan daha guclu mehmet yıldız artık bu takımda sımdıye kadar yaptıklarının hatırına en fazla yedek olur
teyyare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 19:46   #54
siwashy
Yeni Yiğido

siwashy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 siwashy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivas sporumuz şükür bu maçı aldı hala beşiktaştan daha çok şansımız war çünkü beşiktaşlı olmayan we sırf bu sene şampiyon anadoludan çıksın isteyip siwas'ı destekleyen çok watandaş war. ama siwaslı olupta maçına gitmeyip desteğini maddi konularda esirgeyen hemşerilerim siwasspor yenildiği zaman çıkıp ne oldu bu takıma demesin. biz istanbuldan kalkıp ankara'ya gidiyorsak destek için sivasta oturan kardeşlerimde biraz olsun fedakarlık yapsın. maddi durumu olmayan kardeşlerime lafım yok zaten. ama ben her türlü imkana sahip olupta uzaktan eleştirle siwaslılık yapanlara söylüyorum. biz inşallah anadolunun duasını aldık arkamıza kimse korkmasın şampiyon biziz inşallah.
siwashy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 19:50   #55
siwashy
Yeni Yiğido

siwashy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 siwashy FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ayrıcada mehmet yıldız hakkında yazılanlara sonuna kadar katılıyorum bende ne yapmaya çalıştığnı anlamadım adam geçtim desteği köstek oluyo artık. son maçlarda kaldırmaz bu takım böyle yanlışı. ya kendine çeki düzen wersin yada trübünlerden izlesin...
siwashy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.05.2009, 19:59   #56
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

şu anda Ankaragücü beşiktaş maçını izliyorum dün Bilicanın olmayan geri pası bu maçta iki defa yapıldı ama hakem her seferinde devam ettirdi hakemler farklı farklı bu memlekette kural bilmiyorlar galiba

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.05.2009, 11:01   #57
kahramanlar
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 609 kahramanlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

o maçta sezer ve mehmet yıldız çok kötüydü bence amamnnn mehmetin ayağına top geçmesin hmn atak yönü nerde ise onu değiştirmeye çalışıyor sanki öle yaptığı zmn bişe değişcek sadece top bnde daha flza klasın diye öle uğraşıyor işte kendi çapında ve daha sonra maçın adamı bnce murat erdoğandı ilk goüö o attı daha sonra ise herve tum kamanan fln değil ynai kamanan iyi oynasaydı bugün bi gol pozisyonuna girerdi.
kahramanlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 11:03   #58
kahramanlar
Yeni Yiğido

1 Mesajına 2 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 609 kahramanlar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yok yaaaa adam nie tribünden izliomuş onun parasını senmi verion söle bakem
kahramanlar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 11:06   #59
ByTOVBEKAR34
Yeni Yiğido

ByTOVBEKAR34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ByTOVBEKAR34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçın yıldızı kimdi. düşünüyorum düşünüyorum maçın yıldızı varmiydi diye.. bana göre yoktu ama illede yazilacaksa ilk golun atilmasini sağlayan ve bana göre 3 puani getiren kamanındı..
Maçın en kötüsü kimdi ?
hemen hemen hepsiydi.. özellikle mehmet yıldızdı
Maçta göze çarpanlar ?
takımın bu maçta vasatin altinda top oynamasini son iki maçta aldiğimiz maglubiyete bağliyorum.. kaybetme korkusu o yüzden sanirim abidik.gubidik tadi tuzu olmayan bir maç seyrettik ama neticede alınan 3 puan güzeldi en azindan bu yarişi sonuna kadar götürecez bu heycanı iki hafta daha yaşayacaz.. buda kimler sayesinde yukarda eleştirdiğim futbolcular sayesinde tesekkür ederim.. kendilerine
Ne gibi eksiklerimiz var ?
kanatlari hemen hemen hiç kullanmadiğimizi düşünüyorum.. cezalanı dışından fazla şut çekmiyorus.. bir kaç futbolcumuzda gerçek anlamda aylarca form düşüklüğü var belkide bu sene intertoto kupasi yüzünden çalişmalara erken başlamiş olmalarindanda kaynaklana bilir..
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
tek güzel şey kazanmakti bir ara acaba kazanmamak içinmü mücadele ediyorlar diyede düşünmedik değil.. golden sonraki sevinci görünce üzerlerindeki stres ve baskidan dolayi kötü mücadele ettiklerini düşünüyorum..
Taraftar nasıldı ?
yorumsuz
Maç hakkında genel yorumunuz ?
ByTOVBEKAR34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.05.2009, 20:32   #60
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1294 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Maçın yıldızı kimdi ? Tummmmmmmm

Maçın en kötüsü kimdi ? M.YILDIZ...

Maçta göze çarpanlar ? Tum'a hayranım bu kadar iyi niyetle bu kadar mücadele helal olsun der başka hiç bişey demem...

Ne gibi eksiklerimiz var ? Top bizde iken nedense bir varlık gösteremıyoruz. Hucum gücümüzü artırmamız lazım.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonlar Ligimiz şimdiden hayırlı olsun geriye kaldı Şampiyonluğu garantilemek...

Taraftar nasıldı ? Az sayılacak bir taraftarımız vardı ama yinede sesimizin gür cıktığına inanıyorum. Sesimiz kısılana kadar destekledik...

Maç hakkında genel yorumunuz ?Birisi Mehmet'e ne oldunuğu bilıyormu ?
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı