Ne kadar büyük bir gurur İngilterede Times gazetesinde Sivas ve Sivasspor adlarını görmek tarif edilemez mutluluk. Herhalde milyon dolarlar versek Sivas'ın reklamını bukadar iyi yapamazdık. Teşekkurler Yiğidolar...
8 taşlı ezik kardeşim zoruna gitmesin siz şampiyonlar ligine gideceksenizde ne olacak söylesene sizden az yiyeceğimiz kesin siz ülkenin itibarını iki paralık ediyosunuz siz şam lig gideceğinize 3. ligde bir takım gitsin sizden daha az gol yer hem sezon bitmedi tersi bir durumda buraya gelip delikanlı gibi yazı yaza bilecekmisin merak ediyorum doğrusu çünkü sivas ts maçından öncede bazı ts li arkadaşlar böyle atıp tutuyodu ama maçtan sonra hepsi buhar oldu bak sana söylüyorum sivas admı buhara çevirir dikkat et sende buhar olma
8 taşlı ezik kardeşim ben bu lafaçok güldüm yaa...
EGER SIVASTA HAVA ALANI OLDUGUNU BILMEYENLER VARSA DUYRULUR SIVAS A HAVA YOLUYLA GELEBILIRLER HAVAALANIMIZ VARDIR SUKUR
INSALLAH STADIMIZDA BIR AN ONCE YAPILIR VE BU SORUNUNDA USTESINDEN GELMIS OLURUZ INSALLAH
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
gerçekleri konuşmak gerekirse sivas şampiyon olamazsa şampiyonlar ligi biraz zor.seri başı olmayacak muhtemelen zor bir rakiple karşılaşacak.ama elenirse uefadan devam edecek.şampiyon olursa direk katılacak ve maddi yöndende rahatlamış olacak..çünkü ş.liginden gelecek parayla iyi bi kaç transfer yapabilir..
Liderdiniz.. Şampiyonlar ligi bayrağı açtınız liderliği devrettiniz.. Şimdi Şampiyonlar ligi adayısınız Chelsea demeye başladınız.. Yarın Uefa kupasına düşerseniz.. Bülent hocamızın hayali dortmuntla oynamaktı dersiniz..
Siz hacettepe karşısında zoru zoruna 1 farklı golle maçı aldınız.. Neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına çok gülüyorum..
Berabere kalmanız halinde zaten BJK bu hafta şampiyonlugunu ilan edicek..
trabzonu hiç hesaba katmıyorum bile..
BJK sampiyon olursa sampiyonlar liginde Liverpoll BJK yi Gruplarinda görmek cok cok istiyorlarmis... Sizleri cok sevmisler ve hala unutamamislar sakin oyun bozonlik yapmadan Liverpoola pasa pasa gidin ???????