sivasspor belki oynadığı futbolla şampiyonluğu haketmiştir peki ya taraftar.taraftar haketmişmidir sizce..tmm kendi evinde full çekmiştir ya deplasmanlarda nerde taraftar.
50.000 kişinin hepsi sivassporlu değil.Bir trabzon maçı öncesi üye sayımız 1000 artıyor en az yarısı rakip taraftar bu üyelerin.Ayrıca hadi 50000 üyede sivassporlu diyelim ugandadan bile üye var 50000 ini ankarada da değil. Ayrıca bende bundan sonra taraftara kızıyorum tukaka taraftar tukaka seyirci sizden bi nane olmaz.
Ha bide unutmadan ekleyim sanki arkdaşların bazıları aldıkları maaşı direkt sivasspor hesabına yatırıyormuş gibi konuşuyorlarya gülmekten ölüyorum. Taraftarlarımız kötü ığğğh tukaka bende öyle diyeceğimi belirtmiştim.De siz napıyorsunuz en fazla bir forma aldınız dimi 5 tane maça gittiniz eeeeeeee???????? Kimden ne bekliyorsunuz.Arkadaşlar bu sizin sandığınız gibi 20000 seyircinin ortalama 30 ytl vererek stada girme işi değil.Bu iş büyük patronların destek olma işi.Arkadan fabrikatör sanayici turzimci olacakki o bahsettiğiniz bütçeler olsun yoksa seyirci gelmiyo forma almıyo hikaye.Önce arkana baba birini bulacaksın.Yoksa seyirci kötü fos cık cık bilmem ne hesap kitap tutmaz.
Ha bide unutmadan ekleyim sanki arkdaşların bazıları aldıkları maaşı direkt sivasspor hesabına yatırıyormuş gibi konuşuyorlarya gülmekten ölüyorum. Taraftarlarımız kötü ığğğh tukaka bende öyle diyeceğimi belirtmiştim.De siz napıyorsunuz en fazla bir forma aldınız dimi 5 tane maça gittiniz eeeeeeee???????? Kimden ne bekliyorsunuz.Arkadaşlar bu sizin sandığınız gibi 20000 seyircinin ortalama 30 ytl vererek stada girme işi değil.Bu iş büyük patronların destek olma işi.Arkadan fabrikatör sanayici turzimci olacakki o bahsettiğiniz bütçeler olsun yoksa seyirci gelmiyo forma almıyo hikaye.Önce arkana baba birini bulacaksın.Yoksa seyirci kötü fos cık cık bilmem ne hesap kitap tutmaz.
AYNEN SANA KATILIYORUM GARDAS YAV BIZ ONCE TARAFTARLIKLA DESTEK VERMEYI KARISTIRMAMALIYIZ SIVASIN HEPSI HER MAC STADYUMU DOLDURSA STADDAKI HERKES FORMA ALMIS OLSA BI HESAP YAPIN BIR FUTBOLCUNUN TRANSFER PARASINI KARSILAMAZ EE SONRA NEDIYECEZ BU SEFER SIVAS DISINDAKILERDE GELSIN STAD KUCUK YETERINCE KAZANMIYOZ E SONRA SONRASI MUAMMA SENIN SPONSORUN OLACAK SENIN YONETIMINDE PARA BABALARI OLACAK BI GARIBAN SIVASLININ DESTEGIYLE SIVASSPOR BUYUK BIR TAKIM OLACAGINI SANANLAR YANILIR MADEM OYLE KURULSUN BI VAKIF GOREVLENDIRSINLER BIR HEYET DOLASSINLAR TURKIYEDE NE KADAR SIVASLI ZENGIN VARSA EL OPMEYLE AGIZ KIRLENMEZ YERI GELDIGINDE SIVASLIYIM DIYE HAVA BASAN PARA BABALARI SIVASTA KAZANDIKLARINI SIVASA YATIRIM YAPMIYOKI GIDIP ANTALYADA ISTANBULDA IZMIRDE YATIRIM YAPIYO GARIBAN SIVASLIMDA BIR BILET ALMAYLA BIR FORMA ALMAYLA BUYUK TAKIM OLMA HAYALI KURSUN DURSUN BENCE BU KONULARI KONUSMANIN BILE BI ANLAMIYOK BIR BAKIYOMDA BIR SURU TARAFTAR DERNEGI VAR HEPSIDE BIZIM DERNEK EN IYISI HAVASINDA BIRBIRINE USTUNLUK KURMA PESINDE YANI VEL HASIL KELAM BIZIM HAYALLERIMIZ HEP BASKA BAHARA KALMAYA MECBUR .....