Cevap: Yiğido Namouchi`yi getirdi!
Hamed Namouchi Bu sene Lorient takımından geldi. Daha kesin anlaşma sağlanmadı ama yüksek ihtimal bu iş bitti. Küçük bir araştırma. Kendisi bu sene Lorientte fazla oynama fırsatı bulamadı. Özellikle Lorient ilk devrede çok iyi bir çıkış yakaladığı zamanlarda sakatlık problemi ile uğraştı. Daha sonra devre arasında Jouffre nin takıma gelmesi ile sıkıntıya düştü. Genelde 90 dakikalık bir performansı yok. Ya ikinci devrenin son periyotlarında girdi (Rennes 65. dk-Lyon 69dk. da) yada İkinci devrede yerini Vahiura yada Jouffre bıraktı (Sochaux 64. dk-Bordeaux 79.dk-Auxerre 71.dk- Valenciennes 65.dk) Yukarda da bahsettiğim gibi çok sık sakatlık problemine düşmesi bizim için çok can sıkıcı bir durum. Lakin düzenli bir programla bu sıkıntımızı atlatabilirsek çok iyi bir forvet arkası oyun kurucusu kazandık diyebilirim. Özellikle Rangers da oynarken çok etkili oyunlar çıkarmıştı (2007 Aberden 1 Gol 1 Asist-St Mirren 1 Asist vs. ) Artı Şampiyonlar liginde yer almış ve bu tecrübeyi yaşamış bir topçu. Milli takımda son zamanlar adına pek rastlayamadım. Oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Ama sergiodan alamadığımız verimi yada almadığımız verimi inşallah Hamed den alırız diye düşünüyorum.
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|