Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Galatasaray-SİVASSPOR Maçını kim kazanır?
Galatasaray kazanır 166 27,30%
Berabere biter 39 6,41%
Sivasspor kazanır 403 66,28%
Katılımcı sayısı: 608. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Alt 25.05.2009, 17:39   #71
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orası öyle herkes kendi köbeğini kendi kesmelide beşiktaş ın şikeci olduğunu cümle alem biliyor.
istedigi kadar şikeci olsun biz kendi işimizi kendimiz bitirseydik onlara prim vermeseydik artık önümüzdeki maça bakmak lazım bjk kaybeder biz kazanırsak olabilir
Alt 25.05.2009, 17:40   #72
teksasbursamc
Yeni Yiğido

teksasbursamc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teksasbursamc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
orası öyle herkes kendi köbeğini kendi kesmelide beşiktaş ın şikeci olduğunu cümle alem biliyor.

Bu konuda Beşiktaş'ın üstüne yok..
teksasbursamc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 17:45   #73
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili Yiğidolar, Sivassporumuz yıldızını bir maçla parlatmadı ki, bir mağlubiyetle söndürsün. Gençlerbirliği'ni yenseydik de yenilseydik de, haftaya GS'yi yensek de yenilsek de Sivassporumuz bizi için ışıl ışıldır. O bu ülkede milyonların yaşamak istediği hazzı, mutluluğu fazlasıyla kendisini sevenlere yaşatmıştır. Sivas'ın adını sadece haberlerin sonunda hava durumu verilirken veya her yıl 2 Temmuz gösterilerinde duyan milyonlarca Sivaslı, özellikle son iki yılı başta olmak üzere dört yıldır çaşaf çarşaf gazete manşetlerinde, tv programlarında, her türlü medyada ve her türlü ortamda Sivasspor'un dolayısıyla Sivas'ın adını duyar oldu, duyup mutlu oldu, haz aldı. İşte bu muhteşem süreci istikrarlı bir yönetim ve futbol anlayışıyla bizlere yaşatan başta Mecnun başkanımız olmak üzere, bütün yönetim kurulumuza, Bülent Hocamıza ve futbolcularımıza şükranlarımızı sunarız.

Biz biliyoruz ki Süper Lig serüveninde aldığı en kötü sonuç ilk çıktığı yıl sekizincilik olan Sivassporumuz mevcut istikrarını koruyarak, geçen beş altı yılda hep bir şeyleri üst üste koyarak bugünlere geldi. Bunun öneminin farkındayız ve diyoruz ki eğer bu destanı yazmaya devam edeceksek, kurumsal bir kulüp yapısı oluşturup, Sivassporumuzu Süper Lig'in demirbaşlarından birisi haline getireceksek, bu kulübü Türkiye'nin Manchester'ı yapacaksak önümüzdeki zorunlu istikamet istikrardır. İstikrar ise İngiltere'deki gibi olur. örnek verelim, 2000 yılında GS UEFA kupasını kaldırdığında rakibi olan Arsenal'ın başında Arsene Wenger vardı. Bakın şimdi 2009 yılına geldik, GS neredeyse on tane hoca değiştirdi ve geçen yaklaşık on yılda elinde UEFA'dan başka somut bir başarı yok. Arsenal ise aynı hocayla hiçbir zaman zirveden aşağıya inmedi. işte istikrar. Bugün aklı sıra Bülent hocaya ve Mecnun başkana laf atanların futboldan, futbol ekonomisinden ve futbol yönetiminden anlamadıklarını iddia ediyorum. Ve şunu da iddia ediyorum ki, başta Mecnun başkanımız olmak üzere Bülent Hocamız ve ekibi en az 7-8 yıl daha bu kulübü idare ettikleri müddetçe Sivassporumuz bizlere birkaç Süper Lig şampiyonluğu, birkaç Türkiye kupası ve muhtemelen bir Avrupa kupasında da final oynama hakkını belki de Avrupa kupasını hediye edecektir.

Bütün Yiğidolardan isteğim uzun vadeli düşünmeleri, kısa günde gelişen olaylardan etkilenip basit ve sıradan insanların yaptığı gibi basit kararlar vermemeleridir.

Çıktığımız yol uzun ince bir yoldur. Yavuz Sultan Selim'in İran yolunda isyan eden Yeniçeri'ye seslenişini unutmayalım: ''İsteyen gitsin sıcak yatağında karısının eteğinin altına girsin, ben tek başıma da olsa gidip döğüşeceğim!'' Biz de bu sözü şöyle çevirelim: ''Neden şampiyon olup bana mutluluk yaşatmıyorsun diye isyan eden taraftar kişisi, sen git üç büyültülmüşten birisini tut, onlar sana muhakkak üç beş yılda bir de olsa mutluluk yaşatır. Biz bu yolda dönmeden devam edeceğiz!''

Pir Sultan’ım arşa çıkar ünümüz
O da bizim ulumuzdur pirimiz
Hakka teslim olsun garip canımız
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda BOUN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.05.2009, 17:47   #74
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

uefa ile avunalim bu saatten sonra
gel gel son haftalarda nal topla bundada var bi keramet....
Alt 25.05.2009, 17:52   #75
teksasbursamc
Yeni Yiğido

teksasbursamc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teksasbursamc FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aslında maç sonuçları oynanmadan belli bence..Ayrıca teşvik primleri..Antep'ın Sivas'ın yoluna posta koyduğu gibi dün bize de koydu.Maçı satın demiyoruz ama sanki şampiyon olacakmış gibi oynadı.Hakemler zaten Galatasaray'ı Avrupaya göndermek için ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar..Sıralamayı çok güzel belirlemişler..
teksasbursamc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 18:09   #76
Siiivasliii
Acemi Yiğido

24 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 622 Siiivasliii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
omercoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
vay be ne kadar büyük düşünüorsunuz maaşaallah sizlere önce bülent hocayı yollayalım yanında paket olarak mecnun başkanıda yollayalım hemen hiç vakit kaybetmeyelim, gelecek sezonun ilk yarısı da küme düşmeyi garantileyelim ne kadar hoş olur dimi bravo sizlere tam sivaslı imişsiniz meyve veren ağacı taşlamak çok güzel bravo
Aynen katiliyorum cok dogru yazmissin eline saglik
Siiivasliii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 18:51   #77
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Eger Sivas sivas Spor gibi oynarsa ben inaniyorum gs yi yenecegini bu konuda mehmet disinda güvenim sonsuz. bu takim sampiyonlugu fazlasi ile haketmis bir takim. futbolcu kardeslerime güvenim sonsuz. bu maci alacaklar
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 18:58   #78
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sevgili Yiğidolar, Sivassporumuz yıldızını bir maçla parlatmadı ki, bir mağlubiyetle söndürsün. Gençlerbirliği'ni yenseydik de yenilseydik de, haftaya GS'yi yensek de yenilsek de Sivassporumuz bizi için ışıl ışıldır. O bu ülkede milyonların yaşamak istediği hazzı, mutluluğu fazlasıyla kendisini sevenlere yaşatmıştır. Sivas'ın adını sadece haberlerin sonunda hava durumu verilirken veya her yıl 2 Temmuz gösterilerinde duyan milyonlarca Sivaslı, özellikle son iki yılı başta olmak üzere dört yıldır çaşaf çarşaf gazete manşetlerinde, tv programlarında, her türlü medyada ve her türlü ortamda Sivasspor'un dolayısıyla Sivas'ın adını duyar oldu, duyup mutlu oldu, haz aldı. İşte bu muhteşem süreci istikrarlı bir yönetim ve futbol anlayışıyla bizlere yaşatan başta Mecnun başkanımız olmak üzere, bütün yönetim kurulumuza, Bülent Hocamıza ve futbolcularımıza şükranlarımızı sunarız.

Biz biliyoruz ki Süper Lig serüveninde aldığı en kötü sonuç ilk çıktığı yıl sekizincilik olan Sivassporumuz mevcut istikrarını koruyarak, geçen beş altı yılda hep bir şeyleri üst üste koyarak bugünlere geldi. Bunun öneminin farkındayız ve diyoruz ki eğer bu destanı yazmaya devam edeceksek, kurumsal bir kulüp yapısı oluşturup, Sivassporumuzu Süper Lig'in demirbaşlarından birisi haline getireceksek, bu kulübü Türkiye'nin Manchester'ı yapacaksak önümüzdeki zorunlu istikamet istikrardır. İstikrar ise İngiltere'deki gibi olur. örnek verelim, 2000 yılında GS UEFA kupasını kaldırdığında rakibi olan Arsenal'ın başında Arsene Wenger vardı. Bakın şimdi 2009 yılına geldik, GS neredeyse on tane hoca değiştirdi ve geçen yaklaşık on yılda elinde UEFA'dan başka somut bir başarı yok. Arsenal ise aynı hocayla hiçbir zaman zirveden aşağıya inmedi. işte istikrar. Bugün aklı sıra Bülent hocaya ve Mecnun başkana laf atanların futboldan, futbol ekonomisinden ve futbol yönetiminden anlamadıklarını iddia ediyorum. Ve şunu da iddia ediyorum ki, başta Mecnun başkanımız olmak üzere Bülent Hocamız ve ekibi en az 7-8 yıl daha bu kulübü idare ettikleri müddetçe Sivassporumuz bizlere birkaç Süper Lig şampiyonluğu, birkaç Türkiye kupası ve muhtemelen bir Avrupa kupasında da final oynama hakkını belki de Avrupa kupasını hediye edecektir.

Bütün Yiğidolardan isteğim uzun vadeli düşünmeleri, kısa günde gelişen olaylardan etkilenip basit ve sıradan insanların yaptığı gibi basit kararlar vermemeleridir.

Çıktığımız yol uzun ince bir yoldur. Yavuz Sultan Selim'in İran yolunda isyan eden Yeniçeri'ye seslenişini unutmayalım: ''İsteyen gitsin sıcak yatağında karısının eteğinin altına girsin, ben tek başıma da olsa gidip döğüşeceğim!'' Biz de bu sözü şöyle çevirelim: ''Neden şampiyon olup bana mutluluk yaşatmıyorsun diye isyan eden taraftar kişisi, sen git üç büyültülmüşten birisini tut, onlar sana muhakkak üç beş yılda bir de olsa mutluluk yaşatır. Biz bu yolda dönmeden devam edeceğiz!''

Pir Sultan’ım arşa çıkar ünümüz
O da bizim ulumuzdur pirimiz
Hakka teslim olsun garip canımız
Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan
bugün sampiyon olalim yada olmaliydik diyelim. senin dediklerinide alalim zarari yok.hemsehrim

burada mesele sivas spora olan sevgimiz azalmasi degil sivas spor ligde 10. da olsa bizim ve sehrimizin takimi sevmeye mecburuz baska sansimiz yok.
insanlar kaybettigi kediye bile hayiflanir üzülür. biz koskaca sampiyonlugu baskasini insafina biraktik. birakalimda sivaslinin biraz hayiflanmayaya üzülmege hakki olsun.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 19:13   #79
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Macin banko favorisi Galatasaray ikincilik bile bizim icin simdi sampiyonluk gibi zorlasti hic ümidim yok son haftalarda oynadigimiz futbolla Galatasarayi yenmemiz imkansiz. Elimize gecen firsatlari degerlendiremedik... Artik yapacak fazla bir sey yok ya Sampiyonlarligi ya da UEFA dan devam ederiz. Bizlere bu sezon Süperligde yasattiklari sampiyonluk heyacanindan dolayi Emegi gecen teknik kadro baskan ve Futbolculara tesekkür ederim.....
Alt 25.05.2009, 19:29   #80
SS'li
Yiğido

68 Mesajına 123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 661 SS'li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent uygun'un m.yıldız m.aydın inadı bizi bu senede şampiyonluktan etti. Seneyede edecektir. Bir daha ilk günden şampiyon olacağız diye ortalığı gaza getirmesinler. Bülent uygun çenesi kadar kafasını çalıştırsaydı bugün bu durumlara düşmezdik.

Ne bjk yenilir neden biz gsyi yenebiliriz.
SS'li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
34hafta, galatasaraysİvasspor, maçı, tahmin, yorumları