Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: Galatasaray-SİVASSPOR Maçını kim kazanır?
Galatasaray kazanır 166 27,30%
Berabere biter 39 6,41%
Sivasspor kazanır 403 66,28%
Katılımcı sayısı: 608. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo
Alt 25.05.2009, 19:55   #81
emre41
Tecrübeli Yiğido

271 Mesajına 608 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 emre41 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: TSL/Galatasaray-SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yo

karamsarlık sergileyecekler buraya yazı yazmasın lütfen. bu ne ya? cincon da kim, ben yeneceğimize inanıyorum. yenilsek ne olur ki? 3. olsak ne olur bu bir oyun ya. musa istemez miydi o golleri atmayı, bülent hoca hatalı ama o getirmedi mi bizi burya. eleştiriken biraz insaf yav. ümidinizi kesmeyin. Rabbim demiyor mu; inanıyorsanız en üstünsünüz. bitmiştir. ben sivasıma inanıyor ve güveniyorum. bizanslıların oyunlarını başlarına geçirecek inşallah.
emre41 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 20:20   #82
FANATIK YIGIDO
Tecrübeli Yiğido

130 Mesajına 164 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 FANATIK YIGIDO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kanquel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şampiyonlarliginee gideemzsek şaşırmayın sivasa karsı gs bilenerek cıkacaak ve fark atıcak ts de feneri yenerek şampiyonlar ligine gidicek ....
galatasaray karsisinda sivassporumuzun sansi nakadarsa trapzonunda fenerbahce karsisinda okadarsansivar bence sartlar esit ikincilik sansimiz esit galatasaray nakadar zor bacsa trapzon icinde fenerbahce zor olacak
FANATIK YIGIDO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 20:23   #83
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Liğin bu son macında galatasarayı alisamiyenin cimlerine gömeceğiz ve şampiyon olacağız bunu yapacak gücümüzde var kapasitemizde var Türkiyede bizim yenemeyeceğimiz takım yoktur mac günü alisamiyende stadyumundaki yerimi alacağım buradan sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 21:00   #84
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yiğidolar:4
gaylar:1

MAÇTA GÖRÜŞELİM YİĞİDOLAR BOŞ BIRAKMAYIN
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 22:12   #85
abdulhadi
Acemi Yiğido

23 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 612 abdulhadi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İMKANI OLAN MAÇA GELSİN 2. LİK DE COK ÖNEMLİ ŞAMPİYONLAR LİGİNDE GRUPLARA KALIRSAK AYAK BASTI PARASI 10 MİLYON DOLAR ALACAĞIZ
abdulhadi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.05.2009, 23:18   #86
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 734 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BAZEN SU SITEYE GIRMESEM ARTIK DIYE DUSUNMUYOR DEGILIM SITENIN KALITESIZLIGINDEN FALAN DEGIL BU DUSUNCEM SITEDE GORDUKLERIMDEN...
YA ALLAH ASKINA NE KADAR BASIRETSIZ TAHAMMULSUZMUSUZ BIZ SIVASLILAR. KENDIMIZE TAHAMMUL ETMEKTEN ACIZIZ SONRADA KALKIP BULENT UYGUNU FUTBOLCULARI ELESTIRDIGIMIZDE HAIN OLUYOZ KALLES OLUYOZ HATTA KUFUR DAHI EDILIYOR ..BUNUDA SIVASLI SIVASLIYA YAPIYO
BEN BIR SIVASLIYI BIN TANE BULENT UYGUNA DEGISMEM SIVAS BIR YASAM BICIMIDIR SIVAS BIR EKOLDUR TURKIYEDE 50 YE YAKIN SEHIRDE BULUNDUM ABARTISIZDIR EKSIGI YOK FAZLASI VARDIR SIVASIN USAGI KADAR SIVASIN INSANI KADAR CANDAN KARSILIKSIZ KORU KORUNE SEVEN SAMIMI BASKA BI MILLET GORMEDIM DOGUNUN USAGI GUC PARA MEVZUU OLUNCA BIRLESIR ON KISI BIR KISIYI DOVER KENDILERINDEN OLMAYANA KARISMAZ ARALARINA ALMAZLAR BATININ USAGI KAYPAKTIR YOLA GIDILMEZ . KAREDENIZIN INSANIBURNU BI KARIS HAVADADIR KENDI BILDIGINDEN BASKASINI OKUMAZ AMA BENIM BAGRI YANIK GOZU KARA SIVASIMIN INSANI KENDINDEN OLMAYANA KENDINDEN DAHA COK DEGER VERIR HERSEYI GOZE ALIR YINEDE YARDIMINI ESIRGEMEZ BEN BU KANIYA VARDIM VE TESCILLIDIR AMMA BIR KOTU YANIMIZ VAR BIRBIRIMIZI GURBETTE TUTMAYIZ BUGUN TURKIYEDE EN PASIF DERNEKLESME HAREKETI BIZIM SIVASLILARINDAN ALLAHIN ARDAHANININ BILE BIZDEN COK DERNEGI VAR TOPLASAN 100 BIN KISILER 800E YAKIN DERNEKLERI VAR BIZIM SIVASIN GOZLE GORUNEN KAC VAKFI KAC DERNEGI VAR BEN ZORLASAM 25 SAYARIM 30 OLMAZ .....

VEL HASIL KELAM KISACASI SUNU SOYLEMEK ISTIYORUM BENDE DAHILIM KENDIMI SOYUTLAMIYORUM BIZ SIVASLILARDAN BI HALT OLMAZ BIZ HERKESIN BAHSETTIGI TRAFTARLIK BILMEMMAC KAZANINCA DESTEKLEMEK MACTAN SONRA ELESTIRMEK GIBI KONULARDA KENDI KENDIMIZE YAPTIGIMIZ HAKARETLERI BASKA BI TAKIM TARAFTAR SITESINDE GORMEDIM BIZIMUSAGIN HEPSI DAYI HEPSI RAJON KESME PESINDE KURU GURULTU DERDINDEYIZ BU KAFAYLA BU SIVASSPOR SAMPIYONDA OLAMAZ ZATEN ...

BASKALARI RANT SAGLAR SIVASSPORDAN SIVASTAN SIVASLI BIRBIRINI YER
ONCE BIRLIK OLMASINI BIR AGIZDAN KONUSMASINI BILMELIYIZ FREKANSLARIMIZ KARMAN CORMAN BOZUK TELSIZ GIBI HERKES BIRBIRISINE CIZIRDIYIP DURUYO TAHAMMULSUZUZ BIRCOK ARKADAS BULENT UYGUNU SEVER BIRCOGU SEVMEZ YAV BUNDAN DOGAL NE VAR BABA EVLADI EVLAD BABAYI ELESTIRIYO BULENT UYGUN ELESTIRILIP IRDELENSE NE OLACAK BUNUN ICIN KALKIP BIRBIRIMIZI HAIN KALLES ILAN ETMENIN NE ANLAMI VAR BIRBIRIMIZE KENDI TARAFTAR SITELERINDE DUSMENIN KIZMANIN HATTA KUFRETMENIN NE ANLAMI VAR HALA AKLIM KESMIYO GERCEKTEN SOYLUYORUM

BU SAATTEN SONRA SIVASSPOR KAZANMIS KAYBETMIS COKTA SORUN DEGIL
BEN YINE SEVERIM YINE SIVASIMI DUSUNURUM BASKALARI BASKA DUSUNSEDE BEN YINE SIVASIMI DUSUNURUM....
Alt 25.05.2009, 23:42   #87
1anadoluyildizi
Acemi Yiğido

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 1anadoluyildizi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

galatasarayi kolay yeneriz ama bu macta galatasaray bir pislik ypacak belki beleş penalti isteyece belki zirlayacak ama yinede yenilecek, farkta kolay atariz
1anadoluyildizi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 00:28   #88
werder
Yeni Yiğido

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 636 werder FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ALLAH'IM 31 MAYIS PAZAR GÜNÜ 4 BÜYÜKLERİN SALTANATINA SON VERMİŞ,ANADOLU DEVRİMİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLARAK UYANDIR BENİ VE TÜM ANADOLUYU........
werder isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 02:02   #89
kanquel
Yeni Yiğido

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 kanquel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak güzel kardeşim taraftarı daha bilmiyorsun çıkmış burdan yok sivaslı budur olmayan budur diyorsun.senin başkanının taraftar hakkındaki daha fikirlerini bilmiyorsun çıkmış erzurumsporla taraftarı kıyaslıyorsun.orda biletler ne kadar 1 ytl mi?erzurumda benim de arkadaşlarım var atlayıp trene gelip maçlarını izleyip gidiyorlar.gelemem diye bir şey yok.istersen öyle bir gelirsin ki sen bile şaşırırsın.senin başkanın tek bilet desteği vermeyecek,bana maraton kırmızı beyaz olsun gerisi öenmli değil diyecek.yaw birde bilip bilmeyen adamdan laf yiyoruz bana o koyuyor.şampiyonluk maçında kale arkaları boşmuş.ver o boş yerlerin biletini taraftar gruplarına.bilip bilmeden yazmayın kurbanınız olayım.
maddiyat durmumu bilmediğinden maçlara gelememe durumum hakkındaki yorumlarına laf bile söyleme ereği hissetmiyorum...bedava bilete gelince sen bedava biletlemi doğdun veyaa başkaları illa bedava biletlemi girecek maçlara kendi ceblerinden veremiyorlarmı....bak sana şunu anlatim erzurum trübünlerinde tek bir grup vardır lise ve üni. alt dallarıdır bizim trübünde böyle değil...lise dadaş sorumlusu çocuk daha 150 kişi ayarlamış ve diyorki parası olmayan arkadaşlarım paralarnı cebimizden koyduk bunu lise talebesi yapıyor....ve arıca maç parası 1 tl deyil 5 tl dir......
kanquel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.05.2009, 03:03   #90
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK

Beşiktaş bu fırsatı kaçırmaz denizliyi yener şampiyon olur....gs maçına rahat çıkarsak yenebiliriz hiç değilse ikinciliğimizi koruyalım.....
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Dark Force'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
34hafta, galatasaraysİvasspor, maçı, tahmin, yorumları