Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Bu ne muhabbet böyle?
Alt 26.05.2009, 22:55   #23
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu ne muhabbet böyle?

ya şu kadar diyorum örneğin Denizlispor 35 yada 36 puanda olsaydı bjk karşısına yenmek namına çıkacaktı. Peki bjk "Denizlispor küme düşüyor dur ya ben şampiyon olmayayım adamlar düşmesin verin maçı Denizli"ye mi diyecekti?

Buradan inşallah sesim yazılarım Denizlisporda şerefi ve haysiyetiyle futbol oynayan evine helal ekmek götürdüğüne inanan "ben insanım şerefim var" diyen denizlili futbolcu teknik heyet ve camiasına.

Oynayın canınızı verin gerekirse, ama şu kahbe bizans devriminin sona ermesi için sizde size düşeni yapın acımayın unutmayın ki onlar size acımayacaktı. Elbet devran döner birbirimize muhtaç kalırız. Biliyosunuz ki Antep küme düşme maçı oynar o maçta son maçta Sivassporla olursa onları şerefle ve onurla yenip, onların amaçsız yere bize fişeklenmiş şekilde oynadığı gibi oynayıp onları Bank Asya'ya yolcu edeceğiz.

İBB'yeye bişey demem adamlar düşmeye oynuyodu ve bizi yendi ki oradaki çocuklar Antepin satılmış topçuları gibi değildi. Antep'in kalecisi bile Sivaslı iken para uğruna sezon boyunca olmadığı kadar çoşkulu kalecilik yaptı onu alnının ortasında balgam atarak öpüorum karakter zafiyetli insan seni.

Lafımı sonlandırırken diyorumki hiç bir büyük son maçta düşme durumunda size acımaz sizde onlara acımayın. Konyaspor'a acıdımı Fener? Yokkk... Onurlu ve şerefli Denizlispor siz elinizden geleni yapın ama yenemeyin bunu insanlara hissettirin dünya burada bitsede ahirette yüzyüze olacağızzz.... O zaman ameliniz olacak karşınızda onursuz yaşamaktansa onurlu ölmeyi tercih edin ve ricam bu yazıyı duyurabilecek bi editörümüz varsa sayfa başına koysun çok rica ediorum sorumluluk bana aittir.
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı izmirligardaş58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
böyle, muhabbet