Cevap: Kardeş Takım Bursaspor, Teşekkürler !...
Arkadaşlar şöyle yazılanları baştan sona okudum da, bazıları ne kardeşi, hemen kardeş mi olunur gibi cümleler kurmuş. Şunu söylemek isterim ki;
Bursaspor taraftarı'nın kimseyle kardeş olma çabası yoktur. Ne Sivassporla ne bir başka kulüple. Tek kardeşi vardır o da Ankaragücü'dür. (Eskişehir demeyin bana.) Bursaspor'un gerek yönetimi olsun gerek taraftarı Sivas'ı desteklemek istemiştir ve desteklemiştir. Hemde her yerde. Örnek vermek gerekirse ajansspor.com, sporx.com gibi taraftarların bolca olduğu sayfalara bakarsanız görürsünüz. Demek istediğim o'dur ki bizim Sivasla kardeş olalım falan gibi bir niyetimiz yoktur zaten. Arkadaşlar Bursaspor taraftarı'nın vermiş olduğu destekten hoşnut oldukları için "kardeş takım" demiş olabilirler. O yüzden bazılarınızın yaptığı yorumlara kesinlikle katılmıyorum.
Ayrıca söylediklerim kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Sivasspor ve Sivaslıları çok severim. Her ne kadar KARDEŞ olmasakta kardeş gibiyizdir. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Sivasspor'a gelecek sezonda sonsuz başarılar.
|