Cevap: Şehmuz Sivas`ta
Burada transferler hakkında dalga geçen ve/veya aşağılayıcı kelimelerde bulunan güya şakalaşıyoruz diyerek geçiştiren kişileri huzurunuzda kınamak istiyorum. Ne yani adam alınacaksa gidip isim yapmış küpünü doldurmuş vede son paramı alıpda yatayım diyen topçularımı getirelim Sivasa. Size hiç yakıştıramadım. Takımımız ilk yola çıktığında kaç tane Süper lig tecrübesi olan topçumuz vardı. Ayıp arkadaşlar ayıp. Kendinizi Türkiyenin hatta Dünyanın en büyük kulübü görmeyiniz. Daha çok aşama kaydedeceğiz. Ama siz böyle yaptıkça burayı okuyan Sayın yetkililer topçular ve yöneticiler o kadar morali bozuluyorki, çalışma şevki felan bırakmıyorsunuz. Bana bir söylesinler kaç defa 5058 e mesaj yollamışlar, kaç defa deplasmana gitmişler vs.. Siz gölge etmeyin Gerekli kişiler gerekeni mutlaka yapacaktır. Unutmayın biz Ne Trabzonuz Ne Jimnastikçi nede Kargayız. Biz Yiğidoyuz, Bizim başkanımız Bülent hocamız mutlaka ama mutlaka !!!! birşeyler biliyordur... Yapmayın böyle şeyler...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|