Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yıldız Komşuya mı Gidiyor ?
Alt 08.06.2009, 23:07   #41
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1485 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Yıldız Komşuya mı Gidiyor ?

Mehmet Yıldız her ne kadar ikinci devre aklı bulanarak kötü performans sergilesede o bizim öz kaptanımızdır. Ondan vazgeçmek değil onu iyi kullanamadık son zamanlarda. Dikkat edin hiç derdi varmı problemi varmı sormadık. Ama ne olursa olsun o bizim sembol ismimizdi. Saha içinde en çok ona yüklendik ama en çokda onun golleri ile sevindik. Hiç hoş olmayan şeyler yaptı saha içinde yine diyorum tasvip etmediğimiz şeylerdi nitekim işte bu şişirme (bilemiyorum belkide doğru) haberler yüzünden bizim öz evladımızı taraftarlarımız hep yergiliyor. Ben size açıkcası yazıklar olsun diyorum. Bu çocuk her yere gitti geldi ama Sivsımızda bulduğu huzuru bulamadı. İyi bir tatil iyi bir deşarj ile Mehmet bu sene ligimizi alt üst edecektir. Nede olsa erken sezonu açtık ve oda bu alışık olmadığı ortamdan bayağı yıprandı. Kolay değil Kaptanlık kolay değil Anadoluda çekilen bu halayın Halay başı olması. Ama siz neler yaptınız adeta kovdunuz kapı gösterdiniz. Belki eleştirseniz bir şey demeyeceğim ama çocuğu bir şişirme habere 2 dakikada sattınız. Ben olsam Mehmedin yerinde gider Çatladıkkapıspora bedavaya transfer olurdum.
Bizim adımız Yiğido.. Adam satmayız, eğer gidecekse <BİZE VERDİĞİN EMEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. BUNDAN SONRAKİ FUTBOL HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİZ> dememiz gerekiyor.
Saygılarımla

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2009, 23:09   #42
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Geçen dönem Gs ye satsaydık Daha Çok para Kazanırdık Ve şampiyon olurduk.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2009, 23:39   #43
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 923 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick

bugüne kadar geçen emekleri için teşekkür edip yeni takımında başarılar dieyelim
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda omercoskun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2009, 23:55   #44
ÖFŞ2041
Acemi Yiğido

ÖFŞ2041 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ÖFŞ2041 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
abdulhadi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kayseri kurtar bizi bu çileden
Yazıklar olsun birader , Mehmet Yıldız'ı çile olarak görüyorsan daha ne diyeyim . . 2 sene boyunca attığı gollerle , yaptığı asistlerle SİVASSPORUMUZUN ve ligin en değerli oyuncularından.İkinci yarı perfonmansı çok düşük olabilir ama bizim buralara gelmemizde aslan payı M.Yıldız'ındır.Ben gitmesini istemiyorum kesinlikle.
Mehmet Yıldız'ı istemeyen bu kadar SİVASLI olduğunu da bilmiyordum.Golleri sıralayınca Mehmet'ten iyisi yok ama kötü bir dönem geçirince sırt çevirmeyi iyi biliyoruz gerçekten.Ya da git Mehmedim...sana değer verecek taraftar vardır ne de olsa ...
ÖFŞ2041 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ÖFŞ2041'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2009, 00:04   #45
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1070 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

mehmet yıldız gıderse cok uzulurum ama kalacaksada su ıkıncı yarıdakı mehmet yıldız profılınden kurtulması şart.. eger kamananın başını yıyecekse gıtmesı bızım ıcın hayırlı olacaktır.ama ılk yarıdakı formunu yakalayabılırse zaten bu takımın en buyuk ıtıcı gucu olacagıda kesın.. kendını toparlayabılmıs bır mehmet yıldız bu takımda daha cok işler yapar..hem onun ıcın hemde sıvassporumuz ıcın hayırlısı olsun.. bazı hemserılerım cıdden cok nankörler takımın sembol ısmı,kaptanı olan bı ınsana barı yapmayın bunu!
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 00:09   #46
Hasim
Acemi Yiğido

Hasim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hasim isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bu yorumları okuyanlar sanki küme düştüğümüzü sanacak. Mehmet yıldız hem gol attı hem attırdı hemde rakip defansı yordu, dağıttı. Mehmet yıldız aynı zamanda 14 değil 25-30 gol atsaydı değeri 50 milyon euro olurdu. Yapılan eleştirileri iyi niyetli bulmuyorum. Belki son maçlarda sonlara doğru baliliyle değiştirilebilirdi ama bu Sayın Uygun un vereceği kararla oluyor.
Hasim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 00:35   #47
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 702 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivasspor'u bugünlere taşıyan Mehmet Yıldızdır.
ikjinci ligden tutunda ilk bu sezonun ilk yarısına kadar takımı sırtlayan attığı goller ve yaptığı assistlerle galibiyetler aldıran Mehmet yıldızdır.

Onun hakkını inkar eden ve azımasızca eleştirenlere hayret ediyorum.
Sivasspor'un maddi gücünün olmadığı, iyi oyuncu transfer edemediği zamanlarda Mehmet Yıldız takımı tek başına sırtlamış takımı bügünlere getirmiştir.

ikinci yarı çok kötü oynadı takımı şampiyonluktanda etti ama bunda suç Mehmet yıldızın değil ona sahip çıkmayan ve zorla pazarlamaya çalışan yönetimindir.
Eğer ilk yarı sonu yönetim Mehmet Yıldız pazarlığına oturmasa "Mehmet'in aynısını bulduk o giderse yenisi gelir" gibi söylemlerde bulunup motivasyonunu bozmasaydı Sivasspor en geç 32. hafta sonunda şampiyonluğunu ilan etmişti.

Mehmet yıldız ilk yarı fırtına gibi eserken ikinci yarı adeta çöktü burda hatalı olan yönetim ve teknik heyettir.
olmadık zamanda yaptıkları acemi transfer pazarlığı ve gereksiz demeçleri yüzünden Mustafa Denizliyi efsane yapıp 8taş patronunu kahraman ettiler.

Mehmet Yıldıza biraz sahip çıksalar vefakarlık gösterselerdi bugün anadolu devrimini konuşuyor olurduk.

Buda acemilik ve tecrübesizlik sonucu olmuştur.
Uzun yıllar kolay kolay ele geçmeyecek bir fırsatı yönetim ve teknik heyet acemilikleri sonucu harcamışlardır.

Mehmet yıldız'ın verdiği emekler tartışılmaz. inşallah sivas'ta kalır diyecem ama ona sahip çıkacaklarını pek sanmıyorum.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Shan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.06.2009, 01:07   #48
sewaz58
Tecrübeli Yiğido

sewaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

183 Mesajına 256 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 sewaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Teklifte iyiyse yolu açık olsun,verdiği hizmetler için de Allah razı olsun ama iyi bir teklife satılmasından yanayım fazla beklemenin de alemi yok ayrıca...
BİZ SIVASLIYIZ!!!

58 & SİVASSPOR & 58
sewaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 01:13   #49
58xtanerx09
Acemi Yiğido

58xtanerx09 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 639 58xtanerx09 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

1.lige ilk cıktığımız sene mehmet yıldız yoktu. sonradan transfer edildi ve sivasspora sağladığı katkıların hadii hesabı yok ayrıca 2.ligdeyken de sivas için az mı ter döktü.. arkadaşlar lütfen mehmet yıldızı üzecek laflar söylemeyin gitsin diye yırtmayın kendinizi.. gerçek SİVASLI gerçek SİVASSPORLU bu sezon 2. olan ve şampiyonlar ligine giden takımımızın kaptanına bu sözleri söylemez.. formun her sayfasında m.yıldızı üzecek sözler var.. arkadaşlar gardaşlar lütfen.. kırmızı beyaz
58xtanerx09 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.06.2009, 02:35   #50
sabanoh
Tecrübeli Yiğido

sabanoh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

92 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 sabanoh FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ara transferde gitmesin diye bagiranlar simdi gitsin diye bagiriyorlar.
Mehmet yildiz goller ve asistler yapmis diyorsunuz.Maalesef gol atmakla is olmuyor ,bide bakin bakim gollerine hangisi güzel, bos kaleye ben de atarim
Mehmet bence gitmeli ama gitmez .Ara transferde transfer olmadigina çok üzülmüstüm. Mehmet kaptanmis demeyin bana, kaptan herkesi azarlamaz.
Bize sampiyonluktan eden mehmet, balili kamanan ikilisi oynamaliydi her maç.
Saygilarla
sabanoh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
gidiyor, komşuya, mehmet, yıldız