Ben Yasin'e güveniyorum. Hem genc, hemde Sampiyonlar Liginde bir kac maca cikmis bir Futbolcu. Tabiki Bilica'nin Tecrübesi kadar olamaz lakin bilica neden gitti diye üzülmektense Yasine sahip cikalim, gerekilen destegi verelim. Bunlari yaparsak cok büyük bir Futbolcu olur
Bu Konuda BozokluReis58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Anlasmanin kesin icerigi ne acaba? 1,2 milyon, 1,5 milyon, 2 milyon yada 2,5 milyon mu??? gercekte 3 oyuncu kiralik gelecekmi? gelecekse kimler?
kesin bilgisi olan varmi??
Ajanslar Yasin ile birleikte bir miktar para vede 3 oyuncuda kiralık verilecek diyor. Ama burada 2 milyon euro vede yasin çakmak deniyor. Biraz tezat açıklamalar vede haberler dönüyor. Fakat Yasinle anlaşma oldu...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
. KAFKAS ATASÖZÜ
Bilica`ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.
Yasin Cakmak`a da hoşgeldin diyoruz. İnşallah her iki taraf için hayırlısı olur. Yasin yetenekli bir futbolcu, tek şanssızlğı şans verilmemesiydi. Ama Sivas`ta bu şans ona verilecektir. Yasin`de bunu en iyi şekilde değerlendirecektir. Yakında Milli Takım forması altında görürseniz şaşmayın.
Ayrıca bugün haberlerde duydum, Fenerbahce`den 3 futbolcu kiralık olarak Sivasspor`a gönderilecekmiş.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı TracyMcGrady58'a Teşekkür Ediyor...
bence yasin iyi bir savunma oyuncusu tabiki bilicanın yerini dolduramayacak bundan sonra gelecek hiçbir oyuncu bilicanın yerini dolduramaz ama yasin daha genç bir oyuncu en azından şampiyonlar liginde forma giymiş bir isim inşallah sivasspora hayırlı olur
Bu Konuda sivaslı_cagdas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...