yav gardaşım iki yıl önce haluk ulusoy federasyonu bizim süper lige çıkmamızı engelledi biz bugün mavi bayrak derdine düşmüşüz bırakın bayrak onların olsun biz eze eze geldik buraya çok önemliyse günü gelince o bayrağıda almasını biliriz.
Gardaslar biz hedefimize dogru emin adimlarla yürümeye devam edelim.
Mavi bayrakta,yesil bayrakta onlarin olsun.
Bizim bayragimiz,KIRMIZI BEYAZIMIZ bize yeter!
Valla Sivassporun iki sezondur taraftar olarak hiçbir vukuatı yok...Tribünde hiç küfür yok ben analamıyorum bunlar hangi kriterlere uygun mavi bayrak veriyorlar...Ama Herzaman olduğu gibi Sivasa ve Sivasspora karşı bir antipati var...ARKADAŞLAR KENDİMİZİ ZORLAMAYALIM NE KADAR UĞRAŞSAK UĞRAŞALIM AĞZIMIZLA KUŞDA TUTSAK MAVİ BAYRAĞI BİZE VERMEZLER...
herkese söylüyorum bubir gerçektir sivassporun taraftar yönünde rakibini göremiyorum peki nerde bu bayrak federasyonda iyilik yapıp denize atmış birgün gelecek herkes sivaslı olamıyacak ama sivas sporlu olacak cünkü sivaslı olmak ayrıcalıktır
Gerçekten mavi bayrağı alan takımlara bakıyorumda hangisi bu bayrağı almak için ne yapmış yani bu takımların Sivasspor dan ne farkı var.Eğer bu bayrağa layık görülenler bu takımlarsa bizim bu bayrağı almamızın pek bi önemi yok......
BİZE MAVİ BAYRAK VERSELERDİ ŞAŞARDIM ZATEN
MANİSA VE TRABZON MAÇINDA 1 DAKİKA BİLE SÜRMEYEN ÇOĞU KİMSENİN BİLE DUYMADIĞI (GÖZLEMCİ NASIL DUYMUŞ HAYRET) OLUMSUZ TEZAHÜRATA
HEMEN PARA CEZASI VERMİŞLER.
ÖDÜL ALAN TAKIMLARA BAKIN SEYİRCİSİ OLMAYAN BİRKAÇ TAKIMDA VAR...
İYİ AKŞAMLAR.